28 / 04 / 2024

Konforist hizmetleri

Konforist hizmetleri

Avrupa İnşaat, konutun ardından rotayı özel yurt yatırımına çevirdi. 20 milyon TL'lik yatırımla Konforist'i hayata geçiren şirket, üniversitelilere ayda 900 TL'ye konaklama imkânı sağlıyor. Projede engelli öğrenciler de unutulmamış.

Konforist Edu Suits engelli dostu!

Tasarımı, dekorasyonu ve öğrencilere sunduğu yüksek standartlardaki hizmetleri ile konforlu bir yaşam alanı hazırlayan Konforist Edu Suites, engelli öğrenciler için özel mekanlar hazırladığı gibi kayıt önceliği hakkı da tanıyor.

Konforist akıllı kart sistemi uyguluyor!

Tasarımı, dekorasyonu ve yüksek standartlardaki hizmetleri ile üniversite öğrencilerine kariyer yolculuğunda konforlu bir yaşam alanı sunan Konforist, uygulayacağı “akıllı kart sistemi” ile yurt içerisinde para kullanımına son verecek.

Konforist Edu Suites’de aylık konaklama ücretleri 900 TL'den başlıyor!

Tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetleri ile bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist, 900 TL ile 2.000 TL arasındaki konaklama fiyatları ile öğrencilere kapılarını açıyor...

Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anahtar Proje Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Arif Murat Kökbudak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta Köşk Apartmanı'nda kuruldu.

Tuğra Mühendislik Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Mühendislik Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özkömeç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Kreatif Gayrimenkul İnşaat Peyzaj Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kreatif Gayrimenkul İnşaat Peyzaj Reklam Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Boztepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

İklim Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İklim Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Sinan Mutlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta Feneryolu, Bağdat Caddesi, Tüzün Apartmanı'nda kuruldu.

Merdem Yapı Mimarlık Mühendislik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merdem Yapı Mimarlık Mühendislik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ertan Erdem Kaya, Merve Teksaytaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu.

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezcan Gayrimenkul Kozmetik İnşaat Turizm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Salih Tezcan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Emlak komisyonculuğu hizmetleri!

Emlak komisyonculuğu hizmetleri, Emlakçılık mecburi standart tebliğinde sıralanıyor. Burada yer alan bilgilere göre emlak hizmetlerinin, Emlak Meslek Odalarınca belirlenmiş ücret tarifesine veya teamül ücrete göre verilmesi gerekiyor...

Yeşil Dünya Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Dünya Sağlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Beşir tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Macar Kardeşler Caddesi'nde kuruldu.

BTR İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTR İnşaat Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Hakan Balçık, Hakan Güler tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Konforist hizmetleri Haberi

Konforist hizmetleri

Uzun bir maratonun ardından üniversiteyi yeni kazananlar için kayıtlar 1 Eylül itibarıyla başlıyor. Akabinde öğrencileri zorlu bir süreç daha bekliyor. Üniversite sayılarının her geçen sene katlanarak çoğalması ve devlet yurtlarının da bu konuda yetersiz kalması özel öğrenci yurtlarına ihtiyacı artırdı. İstanbul'daki yurt yetersizliğini fırsata çeviren Avrupa İnşaat, Avrupa Özel Yurt Yatırımları adlı şirketi kurarak, Konforist projesini 20 milyon liralık yatırımla hayata geçirdi. Konforist'te konaklama ücretleri 900 TL'den başlıyor. Yurtta tek kisilik odalar bin 500, iki kişilikler bin 300, VIP odaların fiyatı ise 2 bin 100 TL'den başlıyor. İstanbul basta olmak üzere yeni yatırımlara devam edeceklerini söyleyen Konforist Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, "2020'ye kadar toplam 5 yurt projesi gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz" dedi. 


KONFORİST'TE PARA GEÇMİYOR 


Projede tüm hizmetler akıllı kart sistemi üzerinden...