03 / 05 / 2024

Konforist yurt

Konforist yurt

Öğrencilerle görüşülerek, onların istek ve beklentisi doğrultusunda inşa edilen Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu Konforist, tıpkı 5 yıldızlı bir otel gibi her şey dâhil 925 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.

Ediz Giray, ihtiyacı gördü yurt işine girdi!

Yurt sektöründe doğan boşluğu gören Avrupa Şirketler Grubu Başkanı Ediz Giray, Konforist yurtlarını kurdu. Giray, "Yurt yatırımı kendini 100 ayda amorti ediyor" dedi. İşte açıklamaları...

Avrupa Şirketler Grubu yurt yatırımlarıyla büyüyecek!

Avrupa Şirketler Grubu konut imalatından çıktı, yurt yatırımlarına yöneldi. Konforist Edu Suites markasıyla, halihazırda İstanbul'da 2 öğrenci yurdu bulunan grup, her yıl 20 milyon lira yatırımla bir yurt yapmayı planlıyor.

Konforist’te yaşam başlıyor!

Modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist, 21 Eylül 2014’te kapılarını açıyor.Avrupa Yurt Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray konuyu değerlendirdi.

Ayda 900 liraya lüks yurt: Konforist

Avrupa İnşaat, konutun ardından rotayı özel yurt yatırımına çevirdi. 20 milyon TL'lik yatırımla Konforist'i hayata geçiren şirket, üniversitelilere ayda 900 TL'ye konaklama imkânı sağlıyor. Projede engelli öğrenciler de unutulmamış

Konforist'te öğrencilere aylık 900 TL ile konaklama imkanı!

Avrupa İnşaat, konutun ardından rotayı özel yurt yatırımına çevirdi. 20 milyon TL'lik yatırımla Konforist'i hayata geçiren şirket, üniversitelilere ayda 900 TL'ye konaklama imkânı sağlıyor. Projede engelli öğrenciler de unutulmamış.

Konforist'e aylık 900 TL'ye konaklama imkanı!

Avrupa İnşaat, konutun ardından rotayı özel yurt yatırımına çevirdi. 20 milyon TL'lik yatırımla Konforist'i hayata geçiren şirket, üniversitelilere ayda 900 TL'ye konaklama imkânı sağlıyor. Projede engelli öğrenciler de unutulmamış...

Konforist akıllı kart sistemi uyguluyor!

Tasarımı, dekorasyonu ve yüksek standartlardaki hizmetleri ile üniversite öğrencilerine kariyer yolculuğunda konforlu bir yaşam alanı sunan Konforist, uygulayacağı “akıllı kart sistemi” ile yurt içerisinde para kullanımına son verecek.

Avrupa İnşaat Konforist öğrenci yurdunu hayata geçirecek!

Konut, ofis gibi yaygın gayrimenkul araçlarının dışına çıkan yatırımcılar, yurtlara yöneldi. Genç nüfus nedeniyle büyük talep olan yurt yatırımlarına Avrupa İnşaat, Konforist ile giriş yaptı.

Antalya'da yurt imar planına iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, AK Parti'nin oy çokluğuyla cemaat yurt ve okul inşaatlarının imar hakları iptal edildi. Meclis'te ayrıca Toros Koloji'nin Arapsuyu Mahallesi'nde yeni yaptıracağı okula ait planlar da iptal edildi.

TOKİ Kocaeli Gölcük'te 300 kişilik yurt yaptıracak!

Kocaeli İli Gölcük İlçesi 300 Kişilik (331 Kişi Kapasiteli) Yurt İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Konforist Yurdu'nun temelleri atıldı!

Yüksek inşaat kalitesi, modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’ nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist Yurdu, ilk projesini İstanbul’da hayata geçiyor.

Fehmi Şahin: Bandırma'da 10 yıl yurt sıkıntısı olmayacak!

Bandırma'da biri özel sektör tarafından yaptırılan iki adet yurt inşaatının devam ettiğini söyleyen Kredi ve Yurtlar Kurumu Bandırma Şubesi Müdürü Fehmi Şahin, inşaatın tamamlanmasının ardından ilçede 10 yıl yurt sıkıntısı olmayacağını söyledi

Sakarya Geyve'de TOKİ 300 kişilik yurt yaptırıyor!

Sakarya İli Geyve İlçesi 1 Adet 300 Kişilik (349 Kişi Kapasiteli) Yurt İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Konforist yurt Haberi

Konforist yurt

Tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetleri ile bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist’te yeni eğitim-öğretim yılındaki konaklama ücretleri belli oldu. Üniversite Vadisi olarak tabir edilen İstanbul'un en yoğun öğrenci bölgesi Kağıthane - Eyüp’te yükselen Konforist’in oda fiyatları 925 TL’den başlıyor. Kız ve erkek yurtları ile toplam yaklaşık 500 kişilik kapasiteye sahip Konforist'te, suit, VIP, tek, iki, üç ve dört kişilik olmak üzere toplam 250 oda bulunuyor. Konforist Edu Suites kız ve erkek  yurtlarında konaklama ücretlerine; tüm sosyal alanlarla birlikte kat hizmetleri de dâhil. Kız öğrenciler için sauna, hamam ve kuaförün bulunduğu Konforist’te erkek öğrenciler için de playstation ve gamepark odaları ile barbekü bahçeleri yer alıyor.

Yaşam Alanı Sağlıyor

Geçen yıl inşa edilen kız öğrenci yurduna gelen yoğun talep...