19 / 05 / 2024

Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı

Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı

Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Kürekci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Güngören, Sanayi Mahallesi, Çinçindere Caddesi'nde kuruldu

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Teska Banyo Aksesuarları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teska Banyo Aksesuarları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İyice tarafından kuruldu. 

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Nilüfer Yanık imzasıyla kuruldu.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

Gentry Home ile banyoda klasik estetik!

Gentry Home ile banyoda klasik estetik. İtalyan Gentry Home firmasının vitrifiye, banyo mobilyaları, bataryalar, radyatörler, banyo aksesuarları, aynalar, aplikler gibi ürün grupları ile modern çizgileri tarihi referanslarla buluşturuyor.

Penta Banyo'ya Uluslararası Cersaie Seramik Fuarı'nda yoğun ilgi!

Penta Banyo, İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen sektörün bu en büyük uluslararası fuarında konsept tasarımların ve inovatif ürünlerin ön planda olduğu yeni serileriyle yoğun ilgi gördü.

Ege Vitrifiye, Cersaie Fuarı’na katıldı!

Vitrifiye sektörünün öncü markalarından Ege Vitrifiye, İtalya’nın Bologna şehrinde yapılacak olan dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersaie Fuarı’ na katıldı...

Ege Vitrifiye, İtalya’yı fethetmeye hazırlanıyor!

Vitrifiye sektörünün öncü markalarından Ege Vitrifiye, 22-26 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde yapılacak olan dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan Cersaie Fuarı’na katılıyor...

Yurtbay Seramik, dünyanın en ünlü seramik fuarı Cersaie'ye katılıyor!

Yurtbay Seramik, 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’ye katılarak, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini alacak...

Petek Banyo toplu konut projelerine uygun özel ürünler geliştiriyor!

Petek Banyo Sistemleri Genel Müdürü Ercan Bunyak, banyo mobilyası ve banyo aksesuarları alanında imalat yapan firmalarının bu yıl toplu konut projelerine yönelik çözümler sunduğunu söyledi..

Güral Vit, Cersaie Fuarı'na katılıyor!

Güral Vit, dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Cersaie Fuarı 'na Vitrifiye, Batarya, Banyo Aksesuarları, Banyo Mobilyaları ve Cam Mozaik ürün çeşitlerinin yer aldığı zengin ürün yelpazesiyle katılacak.

Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı Haberi

Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı

Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çetin Kürekci tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Konsept Banyo Aksesuarları İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Güngören, Sanayi Mahallesi, Çinçindere Caddesi,...