02 / 05 / 2024

Konsept Çekmeköy adres

Konsept Çekmeköy adres

Çizmeci Grup Konsept Çekmeköy projesinde toplam 190 adet konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nef Çekmeköy satış ofisi nerede?

Satışların devam ettiği Nef Çekmeköy projesinde ticari alanlar da satışa çıkıyor. Peki projenin satış ofisi nerede yer alıyor? İşte Nef Çekmeköy satış ofisi adres ve haritası...

Çekmeköy'ün çehresi değişiyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “9 yılda adres gösterilen bir ilçe olabildiysek bu vatandaşımızın bize güvenmesi, bizim de gece gündüz çalışmamız sayesinde oldu” dedi. 

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri!

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri kapsamında proje Taşdelen Cumhuriyet Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde bulunuyor. 216 Yapı imzası ile hayata geçirilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Çekmeköy Kasaba 3.Etap adres bilgileri!

Toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Çekmeköy Kasaba 3.Etap adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçiriliyor.

Çizmeci Grup'tan Çekmeköy'de yeni proje: Ormanpark!

Çizmeci İnşaat Çekmeköy Taşdelen'de yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Aynı bölgede Konsept ve Metropark projelerini de yürüten şirket Ormanpark projesi için kolları sıvadı.

Konsept Çekmeköy'de fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de hayata geçirilen Konsept Çekmeköy projesi Çizmeci Grup imzası taşıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

​Konsept Çekmeköy'de ilk etapta hemen teslim daireler!

Çizmeli Grup tarafından hayata geçirilen Konsept Çekmeköy projesi Anadolu Yakası 'nda Çekmeköy’de yükseliyor. Konsept Çekmeköy projesinde yer alan dairelerin bulunduğu ilk etap hemen teslim ediliyor.

Konsept Çekmeköy'de ilk etapta hemen teslim daireler 295 bin TL'ye!

Konsept Çekmeköy projesi Çizmeci Grup tarafından Anadolu Yakası'nın Çekmeköy ilçesinde inşa ediliyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Konsept Çekmeköy Konutları'nda 295 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

2 oda 1 salon daire fiyatlarının 295 bin TL'den başladığı Konsept Çekmeköy Konutları kapsamında ilk etap hemen teslim ediliyor. İkinci etap teslimleri ise Mayıs ayında yapılacak.

Konsept Çekmeköy'de 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çizmeci Grup Konsept Çekmeköy projesinde toplam 190 adet konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Konsept Çekmeköy Evleri'nde 295 bin TL'ye! İlk etapta hemen teslim daireler!

İlk etapta daire teslimlerinin hemen yapıldığı ikinci etapta ise Mayıs'ta yapılacağı Konsept Çekmeköy Evleri'nde daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Konsept Çekmeköy Konutları'nda 295 bin TL'ye! İlk etap hemen teslim!

Daire fiyatlarının 295 bin TL'den başladığı Konsept Çekmeköy Konutları projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Konsept Çekmeköy'de 295 bin TL'ye 2+1! İlk etapta hemen teslim daireler!

İlk etapta daire teslimlerinin hemen yapıldığı ve ikinci etapta ise Mayıs'ta teslim edileceği Konsept Çekmeköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Konsept Çekmeköy adres Haberi

Konsept Çekmeköy adres

Çizmeci Grup imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen Konsept Çekmeköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Proje kapsamında 190 adet konut yer alıyor. Konsept Çekmeköy projesinde yer alan dairelerin alanları 100 metrekareden başlıyor 155 metrekareye kadar yükseliyor.


Konsept Çekmeköy'dee ilk etap hemen teslim ediliyor ve ikinci etap Mayıs ayında teslim edilecek. Projede yer alan dairelerin fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Projenin sosyal olanakları arasında, yarı olimpik yüzme havuzu, sauna, oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness center, yüzme havuzu ve spor alanları bulunuyor. 


Konsept Çekmeköy Evleri satış ofisi iletişim

0 216 640 1 888

http://konseptcekmekoy.com/

Öznur...