27 / 04 / 2024

kontek düet evleri

kontek düet evleri

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Kontek Düet projesi, İstanbul Anadolu yakası Göztepe'de inşa ediliyor...

Kontek Göztepe Evleri'nde 630 bin liraya 3 oda 1 salon konutlar!

Kontek Düet Evleri kapsamında 2+1 ve 3+1 konut tiplerinde satışlar devam ediyor. Projede 3+1'ler 630 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor

Kontek Göztepe Düet Evleri'nde 440 bin TL'ye 2+1!

Teslimlerin 31 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Kontek Düet projesinde dairelerin fiyatları 255 bin TL'den başlayıp, 632 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Göztepe Kontek Düet projesinde 255 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Göztepe'de hayata geçirilen Kontek Düet projesinde daireler 255 bin TL ile 632 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimler 31 Aralık 2013'te gerçekleşecek...

Kontek Düet Konutları'nda 517 bin TL'ye 2 oda 1 salon!

Kontek Düet'te 255 bin TL ile 632bin TL arasında değişen fiyatlarla satışlar devam ediyor...

Kontek Düet Evleri'nde 265 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla!

Kontek İnşaat tarafından Göztepe'de inşa edilecek Kontek Düet projesi 265 bin 200 liradan baylayan fiyatlarla satışa sunuldu

Kayıt dışı kiralanan evlere pankartlı önlem!

İstanbul Fatih Belediyesi ilçe genelinde kayıt dışı kiralanan evleri kiralamak için sokak aralarına pankart asarak vatandaşlardan ihbar talebinde bulundu.

Gülşen'den 'evini çiftliğe çevirdi' iddialarına tepki!

Edis’le düet yaptığı “Nirvana” şarkısıyla gündeme gelen Gülşen'in evinin terasına bahçe kurduğu iddia edilmişti. Şarkıcı, konuyla ilgili sorulara sadece gülerek karşılık verdi.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Düet Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Düet Proje Mühendislik Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Öztürk tarafından kuruldu.

Akseki'deki düğmeli evlere 500 bin ziyaretçi!

Antalya'nın Akseki ilçesindeki tarihi düğmeli evleri görmek için her yıl 50 bine yakın turistin bölgeyi ziyaret ettiği bildirildi.

Metrekareler küçüldü, evler akıllandı!

Türkiye’de yeni evlerle birlikte akıllı ev sektörü de büyüyor. Elektrik taahhüt işlerini yapan Orge’nin CEO’su Gündüz, “Metrekareler düşünce, evleri cazip hale getirmek için akıllı ev sistemleri kullanılıyor” dedi.

Antalya İbradı'daki Düğmeli Evler butik otel oldu!

Tolga Özgüven, büyüdüğü İstanbul’u terk edip dört yıl önce memleketi İbradı’ya yerleşti. Tarihi önemdeki bin rakımlı ilçeye özgü ‘düğmeli evleri’ butik otele dönüştürdü. Tarihi ilçeyi 10 bin turistin ziyaret etmesini sağladı.

Kontek Düet Çiftehavuzlar fiyatları 275 bin dolardan başlıyor!

Emay - Kontek Gayrimenkul'ün yeni projesi Kontek Düet Çiftehavuzlar, Bağdat Caddesi'nde yer alıyor. Kontek Düet Çiftehavuzlar projesinde fiyatlar 275 bin dolardan başlıyor...

TOKİ 7 ilde etüd raporları hazırlatacak!

TOKİ Şanlıurfa, Giresun ve Malatya'da imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve jeofizik etüt raporları hazırlatılması işi ile Adana, Isparta, Kayseri ve Konya'da zemin etüd raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başladı. Kura başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul edilen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Antalya İbradı'daki konaklar YAPEX Fuarı'nda tanıtılacak!

Kadı Konakları ve Düğmeli Evleri ile öne çıkan İbradı, YAPEX’te ‘Kırsal yaşam, kırsal miras’ sloganıyla kültürel mirasını tanıtmaya çalışacak

Yalova Armutlu TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Yalova Armutlu TOKİ Evleri başvuru dönemi için son gün 12 Kasım 2015. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade uygulanan projede 2+1 daireler için 2 bin TL başvuru bedeli alınıyor.

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi!

TOKİ Ceyhan Evleri başvuru dönemi devam ediyor. Alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa çıkarılan proje TOKİ ve Ceyhan Belediyesi işbirliğinde hayata geçiriliyor.

kontek düet evleri Haberi

kontek düet evleri

Arsa alanı 3 bin 745 metrekare olarak belirlenen Kontek Düet projesi, İstanbul Anadolu yakası Göztepe bölgesinde inşa yaşama geçiriliyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor.




Dairelerin satış sürecine devam edilen Kontek Düet,  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerinden meydana geliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


1 oda 1 salon dairelerin satışlarının tamamlandığı Kontek Düet Maltepe'de 2+1 dairelerin fiyatları 560 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatları ise 670 bin TL'den başlıyor.


Toplam 80 adet konutun yer aldığı Göztepe Kontek Düet projesi, 4-12 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede yer alan 1+1'ler 57 metrekare ile 90 metrekare, 2+1'ler 100 metrekare ile 172 metrekare, 3+1'ler 154 metrekare ile 165 metrekare arasında değişen alanlara sahip.