07 / 05 / 2024

konteyner site

konteyner site

Bulgaristan merkezli bir inşaat sirkeli, Romanya 'nın başkenti Bükreş'e 100 haneli konteyner site kuracak. Romanya Konut Fuarına katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'le 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

MebelGroup, Bükreş'teki konteyner site projesini tanıttı!

ROMANYA Konut Fuarı'na alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'te 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

Konteynerlardan 100 haneli site inşa edilecek!

Romanya Konut Fuarına alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş’le 2’şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

Bükreş'te konteyner site kurulacak!

Bulgaristan merkezli bir inşaat sirkeli, Romanya 'nın başkenti Bükreş'e 100 haneli konteyner site kuracak. Romanya Konut Fuarına katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'le 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı.

Site aidatları neye göre belirlenir?

Kat maliklerinin anagayrimenkul üzerinde yapılan tüm harcamalara eşit olarak katılması gerekiyor. Katınılmadığı durumlarda cezai yaptırımlar uygulanabien site aidatları neye göre belirlenir? İşte Site aidatları neye göre belirlenir sorusunun yanıtı..

Mayıs Ayı Site Müdürler Toplantısı Başakşehir 5. Etap'ta gerçekleşti!

Her ay yönetim hizmeti sunulan sitelerim Mali ve de İdari İşlerinin görüşüldüğü aylık olağan site müdürler toplantısına Haziran ayı yani bu ay Başakşehir ilçesi ev sahipliği yaptı.

Site geçici yönetimi!

Site Yönetim Kurulu her iki yılda bir seçimli olarak yapılacak Site Genel Kurulunda açık veya gizli oyla seçilen, mutlaka daire sahibi olan 5 kişiden teşekkül ediyor. Peki, site geçici yönetimi nasıl oluşturulur?

Site yöneticisinin yetkileri nelerdir?

Toplu yapı yönetiminin görev, hak, sorumluluk ve yetkilerine Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer veriliyor. Peki, site yönetimi hangi kararları almakla yetkilidir? Site yöneticisinin yetkileri nelerdir?

Site yöneticisine dava nasıl açılır?

Yönetimin; genel yönetim işlerinin görülmesi, defter tutulması ve belgelerin saklanması, işletme projesinin yapılması gibi görevleri bulunuyor. Ancak sorumluluklarını yerine getirmeyen veya görevini kötüye kullanan bir site yöneticisine dava nasıl açılır?

Kooperatif site yönetimi!

Kooperatiflerde site yönetimi ne zaman ve nasıl kurulur? Kat irtifakı bulunan bir yapıda site yönetimi ne zaman oluşturulur? İşte 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu esasları...

Türk limanlarının konteyner yük hacmi yüzde 11 arttı!

Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgiye göre, Türk limanlarında yılın ilk çeyreğinde elleçlenen konteyner yük hacmi, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11 artışla 2 milyon 31 bin TEU oldu.

Güvenlik, yeşil alan, sosyal tesis gibi etmenler halkı site içi konut aramaya yönlendiriyor!

Hurriyetemlak.com verilerine göre; Türkiye’de ev arayanların yüzde 40'ı site içini, yüzde 64'ü sıfır bina özelliğini tercih ediyor. Deprem tehlikesi, güvenlik problemi, yeşil alanların azalması gibi etmenler, satılık ve kiralık konut aramalarında bu krite

Site Yönetimleri Futbol Turnuvası'nda çeyrek finalistler belli oldu!

Site Yönetimleri Futbol Turnuvası'nda çeyrek finalistler belli oldu. Boğaziçi Yönetim Aş tarafından düzenlenen 4. Site Yönetimleri Futbol Turnuvası İkinci tur maçlarında galibiyet kazanan takımlar çeyrek finale yükseldi.

Site aidatına itiraz!

Site yaşantısında sunulan; site güvenliği, bahçe ve havuz bakımı, temizlik gibi ortak giderler kat maliklerinden alınan aidat ile karşılanıyor. Peki yüksek site aidatına nasıl itiraz edilir?

konteyner site Haberi

konteyner site

Bulgaristan merkezli bir inşaat sirkeli, Romanya 'nın başkenti Bükreş'e 100 haneli konteyner site kuracak. Romanya Konut Fuarına alışılmadık bir proje ile fuara katılan Bulgar inşaat şirketi MebelGroup, Bükreş'le 2'şer odalı 100 haneli konteyner site projesini tanıttı. 


Gemi taşımacılığında kullanılan konteyneılann birleştirilmesi ile oluşturulacak sitede 2 (Kİalı 100 daire bulunacak. Her dairenin 27 metrekare olacağı evler, ortalama 12 bin Euro'dan satışa sunulacak. 5 katlı apaıtmanlardan oluşacak silenin noımal dairelere göre daha çevreci olacağı vurgulanıyor. 


Romanya 'da noımal bir daire için yıllık olarak metrekare başına 180 kWh enerji harcandığını ancak bu projedeki dairelerde sadece 80 kWh enerji sarfiyatı olacağı belirtildi. Şirket sonımlusu Svezdelivm Micev,

"Bu sistemle inşaat sürecini çok kısallabUiyonız ve evler çok ucuza mal oluyor. Bu projeleıin benzerlerini Londra. Yeni Zelanda ve Amsterdam'da...