09 / 05 / 2024

KONTİMDER Confair 2016

KONTİMDER Confair 2016

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Tahran’da bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Confair 2016 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı.

Konya'nın 650 bin konuta ihtiyacı var!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Başkanı Osman Başaran, Konya'da 650 bin konut ihtiyacı olduğunu açıkladı. Başaran, ''Konut arzı var, talep de var ama kredi faiz oranlarının daha aşağıya çekilmeli'' şeklinde konuştu.

KONTİMDER'den inşaat sektörüne KDV indirimi önerisi!

İnşaat sektöründe kalıcı olarak KDV indirimine gidilmesinin birçok avantajı getireceğini söyleyen KONTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Başaran, sektöre yönelik açıklamalar yaptı.

İnşaat sektöründe KDV yüzde 8'e indirilmeli!

KONTİMDER ve Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupları ile bir araya geldi. KOMTİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yapı malzemelerinde KDV yüzde 8'e düşürülsün!

KONTİMDER Başkanı Osman Başcan ve derneğin üyeleri, inşaat malzemeleri sektörünün sorunlarını DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’a anlattılar.

KONTİMDER, Confair 2016 Fuarı'nda!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Tahran’da bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Confair 2016 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı.

Lütfi Şimşek: İnşaat ekonominin lokomotifi!

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, KONTİMDER (Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği) Başkanı Osman Başaran ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KONTİMDER'in yeni yönetim kurulu belirlendi!

KONYA Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneğrnin (KONTİMDER) ilk Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda divan başkanlığını MÜSİAD 5. Dönem Şube Başkanı Aslan Korkmaz, divan yazmanlığını Alper İnan ve Emre Olgun üstlendi.

KONTİMDER 130 üyeye ulaştı!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü heyeti , Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği’ne (KONTİMDER) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bulvar İstanbul Evleri 2016 yılının 2. çeyreğinde teslim!

Bulvar İstanbul, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşecek. Projede yer alan daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Büyük Kumla Barajı 2016 Ekim'de hizmete girecek!

Gemlik İlçe Merkezi'nin 2045 yılına kadar içme, kullanma ve endüstri su ihtiyacının karşılanması için temeli 6 Temmuz 2013 yılında atılan Büyük Kumla Barajı'nın 2016 Ekim ayında hizmete gireceği açıklandı.

Başakşehir Bulvar İstanbul 2016 yılının 2. çeyreğinde teslim!

Özkar - Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar İstanbul, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa ediliyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Trabzon Akçapark Evleri 2016 yılında teslim!

Trabzon Akçaabat'ta hayata geçirilen Akçapark Evleri 162 metrekare daire alanlarından oluşuyor. Trabzon Akçapark Evleri'nin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan daire fiyatları 180 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

KONTİMDER Confair 2016 Haberi

KONTİMDER Confair 2016

12-15 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen Corfair 2016 Fuarında, KONTİMDER stant açarak, derneğin tanıtımını yaptı. Fuar katılımcılarına ve ziyaretçilerine üye tanıtım kataloğu dağıtıldı. Fuar katılımı yanında 11-15  Ağustos 2016 tarihleri arasında İran’a iş gezisi düzenleyen KONTİMDER, İran pazarı hakkında incelemelerde bulundu.  Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Başkanı Kemal Çelik’in de yer aldığı iş gezisi heyeti, fuar ziyareti ve ikili iş görüşmelerin ardından Tebriz Başkonsolosluğu Ticari Ateşesi Yavuz Selim Özden’i ziyaret etti. KONİTMDER heyeti, iki ülke arasındaki ticaretin geliştirmesi noktasında görüş alışverişinde bulundu. KONTİMDER Başkanı Osman Başaran, dernek olarak hem Confair Fuarına katılım sağladıklarını hem de iş gezisi düzenlediklerini belirterek, “Darbe girişiminin ardından ülke ekonomisine olan desteğimizi ortaya koymak için kahramanca İran gezimizi gerçekleştirdik.  Daha çok çalışarak, daha çok...