02 / 05 / 2024

konuralp altyapı görüntüleme çalışmaları

konuralp altyapı görüntüleme çalışmaları

Konuralp'in 2. derece sit alanında altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor. Jeoradar yöntemiyle gerçekleştirilen çalışmalarla Batı Karadeniz'in tek antik kenti olma özelliği taşıyan Konuralp'teki arkeolojik kalıntılar tespit ediliyor.

Üçüncü havalimanı uzaydan böyle görüntülendi!

NASA'nın haziran ayında devreye aldığı yeni nesil görüntüleme teknolojisiyle İstanbul ilk kez görüntülendi. Bu sabah İstanbul'u çeken astronot Randy Bresnik, Twitter hesabından fotoğrafları paylaştı.

Afet sonrası hasarlı alanlara havadan görüntüleme protokolü imzalandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile DASK arasında "Afet Sonrası Hasarlı Alanlarda Havadan Görüntü Alımı ve Veri Üretimine İlişkin İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bilgiseven tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak'ta kuruldu.

Düzce Konuralp'te altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor!

Konuralp'in 2. derece sit alanında altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor. Jeoradar yöntemiyle gerçekleştirilen çalışmalarla Batı Karadeniz'in tek antik kenti olma özelliği taşıyan Konuralp'teki arkeolojik kalıntılar tespit ediliyor.

Akbayrak Altyapı Temizlik ve Görüntüleme Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Altyapı Temizlik ve Görüntüleme Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Alpay Akbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Giyim Sanat Sitesi'nde kuruldu.

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor!

Adana'da CBS görüntüleme çalışması sürüyor. Kozan Kalesi, Karasis Kalesi, Anavarza Kalesi ve Antik Kenti, Hoşkadem Camisi, bedesten gibi tarihi yerlerden alınan görüntüler, aynı anda uydulardan koordinat alınarak etiketleniyor.

Nihat Zeybekci: İzmir bu gecekondu görüntüsünü hak etmiyor!

Ekonomi Bakanı Zeybekci: "İzmir bu gecekondu görüntüsünü, altyapısızlığı, vizyonsuzluğu ve plansızlığı hak etmiyor. İzmir’in bir süslü gelin kız gibi güzellikleri olmasına rağmen maalesef bunu ortaya çıkaramıyor" dedi

Lokman Hekim Erbil Görüntüleme ve Laboratuvar Merkezi açıldı!

Lokman Hekim 2013 Stratejik Planı çerçevesinde bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Erbil Görüntüleme ve Laboratuvar Merkezi açıldı. Merkezde 6.000 m2 kapalı alanda tüm tahlil, tetkik ve ileri görüntüleme hizmetleri verilecek...

Varyap Meridian'ın havadan görüntüleri!

Varyap tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Varyap Meridian konut projesinin son halini www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan görüntüledi...

Bosphorus City projesinin görüntüleri!

SİNPAşž tarafından hayata geçirilen Bosphorus City   projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

Exen İstanbul projesinin son görüntüleri!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen    Exen İstanbul projesinin son halini www.havadanemlakvideo.com görüntüledi....

Avrupa Konutları Ispartakule projesinden görüntüler!

Artaş İnşaat   tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Ispartakule projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi....

Innovia 2 projesinden son görüntüler!

Yeşil İnşaat tarafından hayata geçirilen Innovia 2 projesinin son halini www.havadanemlak.com ekibi görüntülüyor....

konuralp altyapı görüntüleme çalışmaları Haberi

konuralp altyapı görüntüleme çalışmaları


Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Konuralp'in 2. derece sit alanında altyapı görüntüleme çalışmaları yapılıyor. Jeoradar yöntemiyle gerçekleştirilen çalışmalarla Batı Karadeniz'in tek antik kenti olma özelliği taşıyan Konuralp'teki arkeolojik kalıntılar tespit ediliyor.


Koruma Amaçlı İmar Planının doğru işlemesi amacıyla yapılan altyapı görüntüleme çalışmalarının yanı sıra kazı alanı ve Konuralp'in 2. derece sit alanı 3 boyutlu olarak fotoğraflandırılıyor. 3 boyutlu fotoğraflar Konuralp'te gerçekleşecek olan restorasyon çalışmalarına da kolaylık sağlayacak.



Düzce...