29 / 04 / 2024

Konut Atölyesi Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz

Konut Atölyesi Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Konut Atölyesi Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz; Kurtköy'ün geleceğinden ve ikinci el konut satışlarının son durumundan bahsetti...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı projesi resmen başlıyor! Yüzlerce yeni konut geliyor, dev proje onaylandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Kanal İstanbul manzaralı projesi resmen başlıyor. İşte detaylar...

Sur Yapı Ümraniye projesiyle 378 yeni konut geliyor! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren Sur Yapı, Ümraniye projesiyle 378 konut inşa edecek. Söz konusu proje 248 milyon 980 bin 288 TL'ye mal olacak.

Faras Panorama'yla 503 yeni konut geliyor! Dev proje için düğmeye basıldı!

Faras İnşaat Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Faras Panorama adıyla yükselecek olan projede 503 adet konut ve 5 adet dükkan yer alacak. İşte proje detayları...

Emlak Konut GYO 950 milyon TL'lik kredi sözleşmesi imzaladı!

Emlak Konut GYO, yeni proje yatırım faaliyetlerinde kullanmak amacıyla 950 milyon TL tutarlı ve 3 sene vadeli kredi sözleşmesi imzaladı.

Kiler GYO Referans Beylikdüzü'yle 709 konut geliyor! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Projede 709 konut ve 19 adet ticari alan yer alıyor. 

Forum Göztepe'yle 1.450 konut geliyor! Yeni proje! 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak olan Forum Göztepe için düğmeye basıldı. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor...

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Tual Comfort'la Ispartakule'ye 480 konut geliyor! Yeni proje!

Dağ Mühendislik, İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de 480 konut inşa edecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alacak. 

Emlak Konut GYO Batıyakası projesiyle 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için start veren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal'da hayata geçireceği Batıyakası projesiyle 611 yeni konut inşa edecek.

Yıldızlar İnşaat'tan Kartal'a 611 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Yıldızlar İnşaat, İstanbul Kartal'da 611 yeni konut inşa edecek. Projede konutların yanı sıra 45 adet ticari alan da yer alacak.

Nata Bahçelievler projesiyle 803 konut geliyor! Yeni proje!

Nata Holding tarafından hayata geçirilecek Nata Bahçelievler projesinde 803 adet konut yer alacak. Proje 495 milyon 226 bin TL'ye mal olacak.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri'yle 1.915 konut geliyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy'de 1.915 yeni konut inşa edecek.

Konut Atölyesi Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz Haberi

Konut Atölyesi Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz


Konut Atölyesi Proje Direktörü Mehmet Akif Dilsiz'in konuşması: 


Kurtköy bölgesinde geçende konuştuğumuz gibi sizlerle başlangıç fiyatlarının yanlış politikaları var. Fiyat politikaları 2. elde satışlar hızlı devam ediyor ama başlangıç fiyatlarında şu anda satış ofislerinde durgunluk yaşanıyor. Bunun sebebi de kira çarpanlarının çok yüksek olması. Şu anda başlayan projeler 300-350 seviyelerine geldi. Şu gün bölgede 120-130 liraya alınan bir dairenin eşyalı kiralık olarak daha çok ağırlıklı gidiyor 800- 850 lira kira çarpanı varken şu anda yeni başlayan projeler stüdyo daireler 185 bin TL'den başlatılıyor. Ve bunların net metrekareleri 30. Bunların da kiraları yine 600-650 aralığında ve tutmayan projeler olarak karşımıza çıkacak. Yine 2 sene sonra konuşuruz bunları. Şu anda bu tarz projelerin neye yararı var yatırımcıya yararı var. Benim gördüğüm kadarıyla...