04 / 05 / 2024

konut bahar kampanyası

konut bahar kampanyası

Konutta bahar kampanyaları başladı. Mayısın gelişi ile birlikte konut projelerinde başlayan kampanya kapsamında indirimler, ödeme planları ve kişiye özel seçenekler konut sahibi olmak isteyenleri sevindiriyor..

Altınçizgi burma halat altın zincir ne kadar? Bahar kampanyası başladı!1 Mayıs 2024 Altınçizgi fiyat listesi

Altınçizgi'de bahar kampanyası başladı. Son zamanların trendleri arasında yer alan halat burma zincirlerin fiyatları araştırılıyor. Peki burma halat altın zincir kolyeler ne kadar? Altınçizgi fiyat listesi...

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Ev sahibi olmak isteyenlere fırsat! Vakıfbank'tan 950 bin TL konut kredisi kampanyası!

Vakıfbank konut kredisi maliyetlerinde değişiklik yapacağını duyurdu. Buna göre, banka 950 bin TL konut kredisi kampanyası başlattığını açıkladı.

Aylık 10 bin TL'den başlayan taksitle ev sahibi olabilirsiniz! Ortak konut kredisi kampanyası başladı!

Ziraat Bankası tarafından konut sahibi olmak isteyenler için 'Ortak Konut Kredisi' kampanyası hayata geçirildi. En az 2, en fazla 5 kişi olacak şekilde konut kredisi alınabilecek. 1.250.000 TL'lik krediye aylık 10 bin 794 TL ödenecek. İşte ayrıntılar...

Yeni konut kampanyasında faiz oranı ne olacak? 

Ev almak isteyenler yeni konut kredisi faiz kararını merakla sorguluyor. Bu kapsamda konut kredisi kampanyası için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? Ev alacaklar dikkat! Düşük faizli konut kredisini kimler alabilir?

İlk defa konut sahibi olacakları yakından ilgilendiren düşük faizli konut kredisi kampanyası, son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi kampanyası başladı mı? İşte detaylar...

Yeni konut kredisi kampanyası ile konut fiyatları düşer mi? 2023 konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi güncel faiz oranları araştırılırken, yeni konut kredisi kampanyası da gündem de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde dar geçimli aileler için yeni konut kampanyası duyurmuştu. Peki bu kampanya ne zaman belli olacak, konut fiyatları düşecek mi?

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

İlk defa ev alacaklara 1.20 faiz ve 15 yıl vade fırsatı! Yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak?

Yeni konut kredisi kampanyası merakla bekleniyor. Kamu yetkililerinin son aylarda dile getirdiği ‘Konutu yatırım aracı olmaktan çıkaracağız’ söyleminde ilk somut adım, geçen ay kredi kısıtlaması ile atıldı. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli kampanyanın detayları belli mi? 

Reyyan Vera Bahçecik'ten bahar kampanyası! Yüzde 35 peşinat, 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle!

Reyyan Vera Bahçecik'te bahar kampanyası başladı. Yüzde 35 peşinat 24 ay vade ve yüzde 10 indirimle satışlar devam ediyor. Peki Reyyan Vera Bahçecik'te villa fiyatları ne kadar? Reyyan Vera Bahçecik villa fiyat listesi 8 Eylül 2023...

Düşük faizli konut kredisi kampanyasında faiz ve vade ne kadar olacak? Kimler kredi alabilir? 

Düşük faizli konut kredisi kampanyasında faiz ve vadenin ne kadar olacağı merak konusu oldu. İşte o kampanya ile ilgili beklenenler...

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Oyun canavarlarına müjde! Bahar kampanyasını kaçırmayın

Dijital oyun platformu Epic Games, her bahar olduğu gibi bu baharda da Store'da Bahar Kampanyası başlattı. Oyun severlerin merak içinde öğrenmek istediği oyunları haberimizden öğrenebilirsiniz İşte Epic Games'in bahar kampanyası kapsamında indirime soktuğu oyunlar. 

konut bahar kampanyası Haberi

konut bahar kampanyası

İnşaat firmaları, yıl içinde en fazla satışı gerçekleştirdikleri bahar dönemine, kampanyalarla hızlı bir giriş yaptı. Sektörü 7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesinde canlı tutmak isteyen firmalar, bu nedenle fırsatları da çeşitlendirdi. Bu hareketli günleri kampanyalarla satışa dönüştürmek isteyen firmalar birbiri ardına lansman yaparken, yeni konutlarda da kampanya sezonu bahar rüzgarıyla başlamış oldu. Bazı firmalar kişiye özel avantajlar sunarken, "kira öder gibi" sistemini de etkin kullanıyor. 



VADİŞEHİR

Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Vadişehir'e yoğun ilgi devam ediyor. Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı Vadişehir projesinde yatırımcıya yarısı peşin, faizsiz 60 ay vadeli avantajlı ödeme planları da sunuluyor. 



AVRUPARK BAHÇEKENT

11 Nisan'da satışa çıkan Avrupark Bahçekent'ten avantajlı fiyatlarla ev alma imkanı mayıs ayı boyunca sürecek. Emlak...