28 / 04 / 2024

konut değerleme çalışması 2020

konut değerleme çalışması 2020

Türkiye'de gayrimenkul konusunda faturası ağır hatalar yapıldığını söyleyen Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği (LİDEBİR) Deniz Arslan, çok sayıda kişinin hasarlı evde oturduğunu söyledi.

Emlak Konut 2020 yılı değerleme şirketini seçti!

Emlak Konut GYO, 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için " Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş." ve "Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına karar verdi.

Kiler GYO WestaLife AVM ve Konut 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak İli Merkez İlçesi WestaLife Alışveriş Merkezi ve Konut Yıl Sonu Değerleme Raporu'nu yayınladı...

Bakanlık'tan Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması!

Çevre Bakanlığı, Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması başlatacak. SÇD çalışmasıyla enerjiden tarıma, ormancılıktan turizm ve ulaştırmaya kadar birçok alanda yürütülecek projeler, ilk aşamadan itibaren "çevreye duyarlı" bir şekilde hayata geçirilecek.

Emlak Konut değerleme şirketini seçti!

Emlak Konut portföyümüzde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık ile, 2017 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketini seçti.

Beyoğlu ve İstiklal'de altyapı çalışması başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışması başlattı.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışması başladı!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ün Halis Selçuk Caddesi’nde asfalt öncesi dolgu çalışmasına başladı.

İzmit Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerekli!

Bakanlar Kurulu'nun riskli alan ilan ettiği İzmit Cedit Mahallesi'nde gayrimenkul değerleme çalışması ve anket tamamlandı. Ankete katılanların yüzde 99'u kentsel dönüşümün gerekli olduğunu, muhatap olarak da İzmit Belediyesi'ni görmek istediğini belirtti.

Antalya Gömbe'de asfalt çalışması başladı!

Antalya’nın bütün ilçelerindeki grup yollarında sıcak asfalt çalışması yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında da hızını kesmeden sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Eğribel Tüneli'nde de delme çalışmaları durdu!

Ülke genelinde tünel inşaatlarında kullanılan dinamitlerin geçici bir süre verilmeyecek olmasından dolayı, Eğribel Tüneli'nde de delme çalışması durdu. Tünelde sadece betonlama çalışmaları devam ediyor.

Kırcami'de parselasyon çalışması şeffaf şekilde olacak!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami'de imar plan süreçlerini tamamlanmasını ardından kendisine teşekkür ziyaretinde bulunan bölge muhtarlarına parselasyon çalışmasının açık ve şeffaf şekilde gerçekleşeceğini belirtti.

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesin'de asfalt çalışması başlatıldı!

Aksaray Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki tüm sokaklarına asfalt çalışması başlattı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken yolların düzenleneceğini belirtti.

Kocaeli Kartepe'de asfaltlama çalışması yapıldı!

Kocaeli Kartepe Çepni Mahallesi'nde, belediye ekipleri tarafından asfaltlama çalışması yapıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe'ye değer katmaya yönelik çalışmalar içerisinde bulundu.

Çanakkale'de maden çalışması için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Her yanı madencilik faaliyetiyle delik deşik edilmiş olan Çanakkale’de, bir maden arama projesi de Biga’nın Yolindi köyünde yapılacak. Santral Madencilik tarafından projelendirilen maden arama çalışması için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

konut değerleme çalışması 2020 Haberi

konut değerleme çalışması 2020

Türkiye'de gayrimenkul konusunda faturası ağır hatalar yapıldığını söyleyen Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği (LİDEBİR) Deniz Arslan, çok sayıda insanın hasarlı binalardan ev aldığını söyledi.

Tgrt Haber'de yer alan habere göre; "Size verilen tapuyla taşındığınız yerin aynı yer olduğunu, değerleme çalışması yaptırmadan ve rapor almadan teyit etme şansınız yok. Bize her gün, elindeki tapuyla oturduğu yer aynı olmayan taşınmazların tespitleri geliyor. Banka için değerlemeye gidiyoruz ve ev sahibine ‘Kusura bakmayın ama bu daire sizin değil' diyoruz örneğin. 50 yıldır orada oturuyor belki ev sahibi, ev annesinden babasından kalmış fakat aslında karşı daire onun ve o da komşusunun evinde oturuyor. Karşı daire de durumu bilmediği için onca yıl sorun çıkmıyor ama ev sahibi öğreniyor ki yola değil denize bakan, daha büyük...