04 / 05 / 2024

konut finansmanları

konut finansmanları

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı "Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun", tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunulmasını zorunlu kılıyor...

Türkiye Finans, 65 yaş ve üzeri vatandaşların konut kredisi ödemelerini 2 ay erteliyor! 

Türkiye Finans koronavirüs önlemleri kapsamında hayata geçirdiği özel destek paketlerine bir yenisini ekledi. Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü müşteriler için hazırlanan özel pakette, konut finansmanlarına ait mevcut ödeme planlarının, 2 ay ertelenmesi de bulunuyor...

Yapı Kredi'den konut finansmanlarındaki kampanyalarla ekonomiye katkı! 

Yapı Kredi Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Erün, Yapı Kredi olarak konut finansmanlarında gerçekleştirilen kampanyalarla ekonomiye katkılarını sürdürdüklerini belirtti...

Kuveyt Türk konut finansmanında kar oranını 1,47’ye düşürdü!

Kuveyt Türk, konut ve araç finansmanlarında kâr oranını düşürdü. Kuveyt Türk, tüm vade seçeneklerinde yeni kâr oranlarını konutta 1,47, araçta ise 1,65 olarak açıkladı...

Kuveyt Türk konut finansmanı oranları!

Kuveyt Türk Bankası taşıt ve konut finansmanları kapsamında düşük kar payı oranları ve uygun vade seçenekleri ile finansman ürünleri kullandırıyor.

Kuveyt Türk yüzde 1,54 faizle konut kredisi veriyor!

Kuveyt Türk konut finansmanı kar payı oranlarında indirim uyguladı. Banka konut finansmanları kapsamında yüzde 1.54’den başlayan kar payı oranları sunuyor...

Türkiye Finans konut kredisi masrafları 2019!

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanları kapsamında yüzde 2.08’den başlayan kar payı oranı kullandırıyor. Türkiye Finans'ın konut finansmanına ek uyguladığı masraflar nelerdir?

Kuveyt Türk Bankası konut kredi faizlerini artırdı!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanlarına uyguladığı konut kredisi faiz oranlarını arttırdı. Kredi Pazarı, Kuveyt Türk Bankası’nın konut kredisi faiz oranlarını ve ödeme planlarını araştırdı.

Kuveyt Türk konut finansmanında daha aktif olacak!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, son 2 yıldır 55 milyon dolar gayrimenkul finansmanlarının olduğunu ve konut finansmanında daha aktif olmak istediklerini söyledi.

Albaraka'dan POLSAN ortaklarına özel konut kredisi!

POLSAN ortakları, satın almayı düşündüğü konutun ekspertiz değerinin yüzde 75ine kadar konut finansmanı kullanabilecek. Mortgage kapsamındaki konut finansmanları için 300 TL istihbarat, 500 TL ekspertiz ücreti tahsil edilecek

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

konut finansmanları Haberi

konut finansmanları

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı "Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun", kart çıkaran kuruluşların, tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunmasını zorunlu kılıyor. Bu hükme uymayan kuruluşlara 5 milyon lira ceza uygulanacak.


Cumhurbaşkanı Gül'ün onayladığı "Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun"a göre, belirli süreli kredi sözleşmesine ilişkin bir hesap açılması ve bu hesaptan sadece kredi ile ilgili işlemler yapılması durumunda, tüketiciden bu hesaba ilişkin herhangi bir isim altında ücret veya masraf talep edilemeyecek. Bu hesap, kredinin ödenmesiyle kapanacak. Ancak, açılan hesap üzerinden başka işlemler yapılması ve tüketicinin hesabın kapatılmasına yönelik talebi olmaması durumunda hesap kapatılmayacak.


Tüketicinin açık talimatı olmaksızın, belirli süreli kredi sözleşmesiyle ilişkili bir kredili mevduat sözleşmesi yapılamayacak.


Kart çıkaran kuruluşlar, tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri...