28 / 04 / 2024

Konut fiyatı en çok Arnavutköyde arttı

Konut fiyatı en çok Arnavutköyde arttı

Aralık 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Endekse göre Aralık avında en çok değerlenen ilk üç ilçe belli oldu. Aralık ayında satılık konutların metrekare fiyatının 3 bin 191 TL ortalamasında olduğu İstanbul'da en çok fiyat artışı yaşanan ilçe Arnavutköy oldu.

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Dünya ülkelerini sollayan ilimiz hangisi? Türkiye’deki konut fiyat artışında, en çok hangi ilimiz yükseldi!

Dünyada konut fiyatları hakkında yaşanan değişimleri konu aşan çalışma kapsamında, 2023 senesinde en çok konut artışı yaşanan iller belirlendi. Buna göre, Türkiye’deki o il konut fiyat artışında dünya ülkelerini geçmiş oldu. En çok konut fiyat artışı yaşanan ilimiz hangisi?

Antalya ve İstanbul konut fiyat artışında küme düşmek üzere! En çok artış hangi ilde?

2023 Aralık'a ilişkin konut fiyat artışı rakamları il il açıklandı. Peki hangi il şampiyon oldu? Dr. Ahmet Büyükduman, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Kasım ayında ortalama konut fiyatı 3 milyon 60 bin 980 TL oldu! Üç büyük şehrin en pahalısı İstanbul!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre Kasım ayında ortalama konut fiyatı 3 milyon 60 bin 980 TL oldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 Milyon 994 bin TL oldu! En çok değerlenen iller tek tek açıklandı!

Endeksa’nın verilerine göre Türkiye'de Eylül itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 109 olurken, ortalama konut metrekare satış fiyatı 23 bin 31 TL, ortalama konut fiyatı ise 2 milyon 994 bin 30 TL oldu.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

Türkiye konut fiyat artışında yine zirvede!

İngiltere merkezli emlak danışmanlık firması Knight Frank, 2023'ün ilk çeyreğine dair Global Konut Fiyat Endeksi'ni yayınladı. Açıklanan rakamlara göre, 2023'ün ilk 3 ayında Türkiye, en yüksek artışın yaşandığı ülke oldu. 

Konut Fiyat Endeksi yüzde 103,6 arttı! Son iki yılın en yavaş artışı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan rakamlara göre, Konut Fiyat Endeksi (KFE), Mayıs ayında aylık yüzde 3,6 ve yıllık yüzde 103,6 artış göstererek, 877,9 seviyesinde gerçekleşti.

Dünyada konut fiyatları en fazla Türkiye'de arttı! Resmen açıklandı: Yıllık yüzde 51’lik artışla zirvede!

Türkiye, konut fiyat artışında resmen zirveye yerleşti. 58 ülke arasında ilk sıraya yerleşen Türkiye'deki konut fiyatlarında son durum ne? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 1 milyon 720 bin 160 TL oldu! Antalya, Kocaeli ve İstanbul zirvede! 

Endeksacom’un verilerine göre; Türkiye'de Kasım itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 185 seviyesinde oldu. Türkiye'de ortalama konut fiyatı 1 milyon 720 bin 160 TL olurken, en yüksek değer artışı yaşanan iller de açıklandı. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatları en çok o ilde arttı!

Merakla beklenen Merkez Bankası (TCMB) Ağustos 2022 dönemine ilişkin Konut Fiyat Endeksi (KFE) verilerine göre; konut fiyatlarının en çok arttığı il İzmir oldu.

Türkiye konut fiyat artışında dünyayı solladı! Konutta ortalama metrekare fiyatı 836 dolar oldu! 

Konut fiyatlarında dolar bazındaki yükseliş sürüyor. Merkez Bankası'nın 2022 Ağustos ayı Konut Fiyat Endeksi verilerine göre yıllık konut kredisi faizinin en düşük senelik yüzde 18,61 olduğu piyasada ortalama metrekare fiyatının 836 doları aştığı belirlendi. İşte ayrıntılar..

Türkiye, konut fiyat artışında dünya şampiyonu oldu! 

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank, 2022 yılının ilk çeyreğinde konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülkeleri duyurdu. Türkiye, konut fiyat artışında dünya şampiyonu oldu. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatı en çok Arnavutköyde arttı Haberi

Konut fiyatı en çok Arnavutköyde arttı

İlçede metrekare fiyatları yüzde 7.1 artarak bin 607 TL ortalamasına ulaştı. Başakşehir ise yüzde 5 artışla ikinci sıradaki yerini aldı. İlçedeki ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 660 TL oldu. Üçüncü sıradaki Kiiçiikçekmece'de ise artış yüzde 4.2, metrekare fiyatı ise 2 bin 976 TL. "İstanbul'un en t değerli semtleri" listesinde Bebek yine ilk sırada. 22 bin 506 TL metrekare ortalamasıyla İstanbul'un en pahalı semti olan Bebek'ten sonra Yeniköy geliyor. 

Bu semtte ise ortalama fiyat 18 bin 393 TL. Üçüncü sıradaki Etiler'de 15 bin 937, İstinye'de 13.656, Levent'te ise 13 bin 348 TL.


Yeni...