02 / 10 / 2024

Konut İmarlı Arsa Satışı

Konut İmarlı Arsa Satışı

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında Çorum Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsa da bulunuyor.

O ilde 13 bin 50 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'taki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Denizli Belediyesi, 4.8 milyon TL'den konut alanı satıyor!

Denizli Belediyesi, Yeşilköy mahallesindeki 5071 metrekare konut alanını 4 milyon 850 bin TL muhammen bedel ile satışa çıkardı. Satış, 26 Haziran 2012 Salı günü gerçekleştirilecek

Belediyeler 3 ilde konut, arsa ve lojman satıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Belediyeler, İzmir, Sinop ve Giresun'daki 3 konut, 1 arsa ve 4 lojman ile arsasını satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Konut ve arsa yatırımcılarına müjdeli haber! Fiyatlar düşmeye devam edecek!

Ekonomist Salih Altuntepe, reel faizlerin yüksek olduğunu söyleyerek, konut ve arsa fiyatlarında düşüşlerin uzun süreceğini açıkladı.

Konut ve arsa almak için şu an tam zamanı! Uzman isim uyarıyor! Konut fiyatları fırlayacak!

Konut sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi şu an konut almak için doğru zamanın olup olmadığını merak ediyor. Girişimci Deniz Tok, 2025 yılında konut fiyatlarında ciddi artışlar olacağını söyleyerek şu an konut ve arsa almak için doğru zaman olduğunu belirtti.

Kıbrıs, konut ve arsa yatırımında en iyi lokasyonların başında geliyor!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, konut ve arsa yatırımı konusunda en iyi lokasyonların başında Kıbrıs'ın geldiğini belirtti. Kıbrıs'ın arsa ve konut yatırımı için değerli olduğunu belirten Gültekin yatırımcıları uyardı.

Pendik Belediyesi'nden satılık konut imarlı arsa! Megakentte taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Pendik Belediye Başkanlığı, Dolayoba'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 40 peşinat ödendiğinde kalan tutar 5 taksitle ödenebiliyor.

Esenler'de 25 milyon TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! 

İstanbul Esenler'de yer alan konut imarlı arsa 25 milyon TL'ye satılıyor. Belediye ihale ile ilgili tüm ayrıntıları duyurdu. İşte ayrıntılar...

Belediyeler 2+1, 3+1 ve dubleks konut ile arsa satıyor! Tarihler açıklandı! 

Kayseri Talas Belediyesi ve Çanakkale Belediyesi, 36 adet 2+1, 3+1 ve dubleks konut ile arsa satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

O ilde gayrimenkulü olana talih kuşu kondu! Arsa fiyatları 33, konut fiyatları 10 kat arttı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (BTSO)  gayrimenkul sektör temsilcilerini buluşturan 54’üncü Meslek Komitesi Genişletilmiş Sektör Analiz toplantısında konut ve arsa fiyatları masaya yatırıldı.

Konut yatırımı yapacaklar neden 1+1 almalı. Arsa alanlar ne kadar beklemeli?

Emlak piyasasındaki durgunluk nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının kafası karışık olsa da konut ve arsa yatırım anlamında öne çıkıyor. Peki yatırımlık konut ve arsa almak isteyenler neyi tercih etmeli? İşte merak edilen bu sorunun cevabı…

Konut ve arsa mirasçıları dikkat! Yeni düzenleme ile hisseli tapular daha kolay paylaşılacak! İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa gibi gayrimenkullerin hisselere bölünmesiyle ilgili yaşanan hukuki karmaşalar yeni bir uygulamanın devreye girmesiyle daha kolay hale geldi. Peki hisseli tapular nasıl paylaşılıyor? işte ayrıntılar... 

İstanbul ve bir ilde daha satılık 5 arsa! Ticaret ve konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ve Yozgat'ta yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Konut alamayan arsa ve tarlaya yöneldi, fiyatlar rekor kırdı!

Konut fiyatlarındaki ve faiz oranlarındaki yükselişin etkisiyle yatırımcılar bütçelerine uygun arsa ve tarlalara yönelmeye başladı.

Konut İmarlı Arsa Satışı Haberi

Konut İmarlı Arsa Satışı

Arsa yatırımı yapmak isteyen yatırımcıların merakla beklediği Kasım ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum'da da konut imarlı arsa satışı yapacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesindeki Kasım ayı ihale ilanına göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Çorum ili, Merkez ilçesinde yer alıyor.

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 19010118633 şeklinde açıklandı. Yine resmi Milli Emlak'ın sitesindeki  detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 525,29 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 525,29 olarak açıklandığı imarlı arsanın satış bedeli 42 bin 50 Türk Lirası olarak açıklanırken, geçici...