11 / 08 / 2024

Konut İşyeri Kredisi

Konut İşyeri Kredisi

Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, konut kredisindeki kolaylığın, ticari alana yatırım yapmak isteyenler içinde uygulanması gerektiği dile getirdi.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Konut faiz kredisi faizleri düşecek iddiası! Konut kredilerde faiz kararı ne yönde olacak?

Ev fiyatları yükseldikçe, ev alıcıları daha düşük faizli konut kredisi oranları beklemeye başladı. Halk bu konuya dönük "Konut faiz kredisi düşecek mi?" sorusunun yanıtını arıyor. Peki, Konut kredileri düşecek mi? Piyasaların beklentisi ne yönde? İşte konu hakkında bütün ayrıntılar...

Konut kredisi faizleri 0.69'a düşecek mi? Ev alacaklar dikkat!

Ev fiyatlarının artmasıyla konut alacak vatandaşlar düşük konut kredisi beklentisine girdi. Peki konut faiz kredisi düşecek mi? Ev alacaklar dikkat... İşte detaylar...

Konut, ihtiyaç kredisi faiz oranları değişti! Bankalar üst üste duyurdu! İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

İhtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranları güncellendi. Bankalar üst üste faiz oranlarını duyurdu. İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank…

Konut destek kredisi hakkında herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan çok kritik uyarı

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı konut destek paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Konut kredisi ve iş yeri kredisi arasındaki fırsat eşitsizliği!

Amaç inşaat sektörünün desteklenmesi eldeki konut ve iş yeri stoklarının eritilmesi, tüketimin artırılarak ekonominin önünün açılması ise niçin konut kredisi faiz oranları ile iş yeri kredisi faiz oranları birbirinden oldukça farklı?

HalkBank konut tamamlama kredisi!

Yıllardır hayalini kurduğunuz evi ''kendim yaparım veya yaptırırım'' diyorsanız Halkbank düşük faiz oranları ile konut tamamlama kredisi ile yanınızda. HalkBank konut tamamlama kredisi şartları ve faiz oranları neler?

Ziraat Bankası konut tamamlama kredisi!

Ziraat Bankası inşaat halindeki konutunu tamamlamak için krediye ihtiyaç duyan müşterilerine 10 yıl vadeye dek düşük faiz oranları ile inşaat tamamlama konut kredisi kullandırıyor...

Konya Gayrimenkul Fuarı 19 Nisan'da!

KONYA GAYRİMENKUL FUARI 2. Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım Finansman Fuarı 19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Hatay Dörtyol'da 21 milyon 335 bin 580 TL'ye inşaat ihalesi!

Hatay Dörtyol'da Konut+İşyeri+Ofis+Cafe İnşaatı işi kat karşılığı, Dörtyol Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılacak. İhaleye çıkacak işin muhammen bedeli 21 milyon 335 bin 580 TL olarak belirtiliyor.

Şekerbank'tan konut tamamlama kredisi!

Şekerbank Konut Tamamlama Kredisi ile konutu henüz tamamlanmamış olanlar,Şekerbank özel konut kredisi faiz oranları ile konut tamamlama kredisi kullanabiliyor.

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı 6-10 Nisan'da!

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım ve Finansman Fuarı 6 - 10 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Konut İşyeri Kredisi Haberi

Konut İşyeri Kredisi

Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, konut kredisi için başvuran vatandaşlara sağlanan kolaylıkların, ticari alana yatırım yapmak isteyenler içinde uygulanması gerektiğinin altını çizdi.  Yıldırım, "Ev alıp, ofis olarak kullanılmak istendiğinde konut olarak kullanılacak dairenin kredisini rahat imkanlarla alabilirken; ofis için alınacak olan kredide kolaylıklar sağlanmıyor. "dedi.

Ülkedeki ofis ihtiyacına dikkat çeken Yıldırım, "Şu anda ofislere daha çok ihtiyaç var ve ülke adına da teknolojiye daha fazla yönelip üretimlerin artması gerektiğini savunduğumuz için ticari kredi oranlarının daha düşük olması gerektiğini sektör olarak savunuyoruz. Ticari kredilerle konut kredileri arasındaki fark ortadan kalkarsa yeni işyerlerinin açılması ve ülkenin üretim imkânları daha yüksek olacaktır"

Kredi süreleri uzatılarak  girişimciyi teşvik etmek gerekiyor

Zafer Yıldırım "Aynı zamanda yeni mezun olan genç girişimciler için de imkân tanınmış olacaktır....