30 / 04 / 2024

Konut Konferansı 2013

Konut Konferansı 2013

Yapı sektörünün bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen Konut Konferansı, sektör profesyonelleri ile birlikte dünyaca ünlü uzmanları ağırladı. Konferansta, konut sektörünün geleceği masaya yatırıldı

Ali Dumankaya: Dar gelirliye konut üretilmeli!

YAPI Endüstri Merkezi'nde (YEM) düzenlenen Konut Konferansı 2013'e katılan DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve KONUTDER Başkan Yardımcısı Ali Dumankaya, dar ve orta gelirli gruba proje üretmek gerektiğine dikkat çekti...

Ali Dumankaya: Konut sektöründe artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Konut Konferansı 2013’te konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, mütekabiliyet, kentsel dönüşüm yasası ve KDV oranlarındaki düzenlemelerle konut sektöründe artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi...

Haluk Sur: Türkiye'de üretilen konutların çoğunluğu orta sınıfa yönelik!

Cushman & Wakefield'in Yönetim Kurulu Başkanı, Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve ULI Türkiye Başkanı Haluk Sur, Konut Konferansı 2013’ün moderatörü olacak. Sur, konut sektörünün genel durumuna ilişkin söyleşi...

Konut Konferansı 2013, 21 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek!

Türk yapı sektörünün lokomotifi olan “konut”un, sektörün günümüzde yaşadığı değişimler ile birlikte mercek altına alınacağı, bu yıl 4’üncüsü gerçekleşecek “Yeni Yollar” temalı Konut Konferansı 2013, 21 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek....

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

Canovate Group, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı!

7.İnşaat ve Konut Konferansı geçtiğimiz günlerde Sheraton Grand Ataşehir'de gerçekleştirildi. Canovate Group da bu konferansa katıldı

Hasanoğlu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'na katıldı!

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 Salı günü Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenen 7. İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı.

7. İnşaat ve Konut Konferansı'nda geleceğin trendleri belirlendi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması sayılan bu yıl yedincisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda geleceğin konut trendleri belirlendi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak’ta!

İnşaat ve Konut Konferansı bu yıl 7'nci kez gerçekleşecek. İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de düzenlenecek. 

İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de kapılarını açıyor...

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak İnşaat ve Konut konferansı 15 Ocak 2019’da İstanbul'da düzenlenecek. Bu yıl 7’ncisi gerçekleşecek fuar, inşaat sektörünün öncü kuruluşlarını bir araya getirecek.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta başlıyor!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirmek için gerçekleştirilecek olan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapılacak. 

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

6. İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor. Konferans Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek..

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul sektörü 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi!

Türk gayrimenkul sektörüne yön veren inşaat ve konut sektörü, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi.

Konut Konferansı 2013 Haberi

Konut Konferansı 2013

 

“Konut Konferansı 2013”te ödüllü ve konusunun uzmanı uluslararası konuşmacılar “konut”u, sektörün günümüzde yaşadığı değişimler ile birlikte mercek altına aldı. “Yeni Yollar” temasıyla YEM’de düzenlenen konferansta, değişen kentlerin farklılaşan barınma ihtiyaçları çerçevesinde, ülke ekonomisi ve Türk yapı sektörünün lokomotifi olan “konut” sektörünün önümüzdeki dönemde yaşayacağı dönüşüm ele alındı.

Yapı sektörünün bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen Konut Konferansı, sektör profesyonelleri ile birlikte dünyaca ünlü uzmanları ağırladı. Çuhadaroğlu, Kale Kilit Dış Ticaret, Optimum Proje & Danışmanlık ve Siemens Ev Aletleri ana sponsorluğunda; Vorne sponsorluğunda ve Ulus Yapı alt sponsorluğunda düzenlenen konferansa, YEM Etkinlik Salonu ev sahipliği yaptı. “Konut Konferansı 2013”ün temasını, değişen kentlerin farklılaşan barınma ihtiyaçları çerçevesinde “Yeni Yollar” oluşturdu.

Konferansın ana sponsorlarının konuşmacıları, alanlarındaki uzmanlıklarını Yapı-Endüstri Merkezi Organizasyon...