29 / 04 / 2024

konut kredisi kaç yaşına kadar verilir

konut kredisi kaç yaşına kadar verilir

Konut kredisi başvuru koşulları değişmekle birlikte risk ve istihbaratında olumsuzluğu bulunmayan ve gelirini belgeleyen kimseler, konut kredisi kullanabiliyor. Peki, konut kredisi kaç yaşına kadar verilir?

Borçlanarak mülk almak kazandırır mı? Uygun faizli konut kredisi gelirse kaçırmayın!

Yeni bir ev alacaklar 'Şu an konut kredisi kullanmak mantıklı mı?' sorusunun yanıtını araştırıyor. 11,5 bin takipçili Hilmi Bozdağ isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev alacaklar dikkat: 800 bin TL 120 ay vadeli konut kredisi aylık taksitleri kaç TL? Ziraat, Akbank, ING resmen açıkladı

Merkez Bankası'nın faiz oranlarında yükselişe gitmesinin ardından, konut kredisi faizleri de yükseldi. Peki konut kredisi faizleri ne kadar oldu? İşte banka banka 16 Ekim 2023 konut kredisi faiz oranları...

Ev almak başka bahara kaldı! Konut kredisi faizleri uçtu!

Faiz oranlarının güncellenmesiyle birlikte konut faiz oranlarında yeniden hesaplandı. Ziraat Bankası'nda konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Peki, banka, 1.000.000 TL'nin faiz oranı ne kadar? İşte detaylar...

Konut kredisi faizlerinde sert yükseliş: 17 puan birden fırladı!

Seçimlerin ardından yeni ekonomi yönetimiyle birlikte yaşanan politika değişikliği konut kredisi faizlerinde sert yükselişe neden oldu. Konut kredisi faiz oranları ne oldu? Konut kredisi faizleri yüzde kaç arttı? İşte güncel konut kredisi faiz oranı...

Ziraat Bankası kaç TL konut kredisi veriyor? 0.99 konut kredisi hangi banka veriyor?

Kont kredisi vatandaşların şu aralar gündeminde yer alan konulardan biridir. Bankaların ne kadar konut kredisi verildiği merak ediliyor. Özellikle devlet bankalarının. İşte merak edilen o detaylar!

Konut kredisini bunları biliyor muydunuz? Ne kadar konut kredisi çekebilirim? En fazla kaç TL konut kredisi alabilirim?

Konut kredisine dair pek çok vatandaşın yanıtlanmasını istediği sorular sorulmaktadır. İşte Ne kadar konut kredisi çekebilirim? En fazla kaç TL konut kredisi alabilirim? İşte bu soruların yanıtları!

Konut kredisi maaşın yüzde kaçı 2022?

Sabit geliri olan kimselerin konut kredisi başvuruları genellikle diğer şartların da uyması halinde onaylanıyor. Ancak aylık taksitlerin maaşın belli bir oranını geçmemesi gerekiyor. Peki, konut kredisi maaşın yüzde kaçı 2022?

Konut kredisi faizinde kaç puan düşüş oldu?

Kamu bankaları tarafından alınan faiz kararı sonrasında konut kredisi faiz oranlarında kaç puan düşüş olacağı merak konusu oldu. İşte bankalardaki son durum...

Konut kredisi alırken hangi belgeler gerekli?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların imdadına koşan konut kredisinde gözden kaçan bazı maddeler yer alıyor. Peki, konut kredisi alırken nelere dikkat etmeliyiz? Konut kredisi alırken hangi belgeler talep ediliyor? İşte detaylar...

Düşük faiz oranlı konut kredisi nasıl hesaplanır?

Konut kredisi hesaplama ve yapılandırma son günlerde en çok araştırılan konulardan oldu. Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası 0.64 ve 0.74 faiz oranlarıyla vatandaşları konut sahibi yapıyor. Peki konut kredisi faiz oranları kaç oldu?

2020 Mayıs sonunda konut kredisi faizleri ne oldu?

Konut kredisi faizlerinde bir yıllık süreçte bankalardan pek çok fırsat sunuldu. En son konut kredisinde faiz indirimi Yapı Kredi'den geldi. Peki konut kredisi faizleri kaç oldu?

2020 Mayıs'ın son haftasında konut kredisi faizleri kaç oldu?

Bir yıllık süreçte bankalar konut kredi faizlerinde birçok indirim fırsatı sundu. Peki 2020 Mayıs'ın son haftasında konut kredisi faizleri kaç oldu? İşte bankaların güncel konut kredisi faiz oranları...

Konut kredisi faizlerine koronavirüs etkisi! 

Milyonlarca vatandaş Ziraat, Halkbank, Vakıfbank gibi bankaların konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki Bankalar yüzde kaç faizle kredi veriyor?

konut kredisi kaç yaşına kadar verilir Haberi

konut kredisi kaç yaşına kadar verilir

Konut kredisi kaç yaşına kadar verilir?

Konut kredisi başvuru koşulları bankadan bankaya değişmekle birlikte risk ve istihbaratında olumsuzluğu bulunmayan ve gelirini belgeleyen kimseler, konut kredisi kullanabiliyor.


Kredinin onaylanması için minimum hane halkı gelirinin 1000 TL olması gerekiyor. Kredi kullanılacak konut, şehir içinde ya da dışında bir apartman katı, bahçeli ev, dükkân, mağaza, büro olabiliyor. 


Kredi koşulu olarak; Sadece inşaatının bitmiş olması ve iskânının (yapı kullanma izin belgesinin) alınmış olması gerekiyor. 


Ancak konut kredisinde yaş sınırı bulunuyor. Belli bir yaşın üstündeki kimselere konut kredisi kullandırılmıyor. Peki, konut kredisi kaç yaşına kadar verilir?


Konut kredisi kullanabilmek için maksimum yaş sınırı 65’tir.


Konut kredisi kullanacak kişinin yaşı ve kredinin vadesi toplamı 70’i aşmaması gerekiyor. Örneğin 65 yaşındaki kimselerin kullanabileceği kredinin vadesinin maksimum 5 yıl olması gerekiyor.



Konut kredisi...