02 / 10 / 2024

konut kredisinin devri

konut kredisinin devri

Bütçeye uygun, doğru yerden doğru kredi alınmadığı takdirde ev sahibi olmak için kredi kullanan vatandaş kredi taksitlerini ödeyemez hale gelebiliyor. Bu durumda kredi devredilebilir mi? Konut kredisi nasıl devredilir?

1 milyon TL konut kredisinin geri ödemesi hesaplandı! Kredi ile ev almak isteyenler dikkat! Faizler güncellendi!

Konut kredisi ile ev almak isteyen milyonlarca kişi konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Son günlerde kredilerde düşüş görülürken vatandaşlar 1 milyon TL kredinin geri ödemesini araştırıyor. İşte banka banka konut kredisi faiz oranları ve geri ödemesi...  

Konut kredisi faizleri düşüyor! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar oldu?

Kredi faizinde düşüş ve gayrimenkul fiyatlarında artış öngören vatandaşlar konut alımına yönelirken bankaların faiz oranları da güncellendi. İşte banka banka 10 yıl vadeli 3 milyon Türk Lirası konut kredisinin faiz oranları ve aylık taksitleri…

Düşük faizli konut kredisi almayan bin pişman oldu! Yüzde 0.74 faiz ve 170 ay vadeli kredinin taksiti şu an 3.200 TL!

Konut kredisi faizleri fırlamışken, şimdi gündeme geçmişte verilen düşük faizli krediler geldi. Peki yüzde 0.74 faiz ve 170 ay vade ile çekilen konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İşte ayrıntılar...  

İş Bankası'nın 1 milyon liralık konut kredisinde faiz oranı ne kadar oldu?

Merkez Bankası faiz kararının ardından konut kredisi belli olduğu kaydedildi. İş Bankası’nda 1 milyon liralık konut kredisinin faiz oranı ne kadar oldu?

3 milyon TL konut kredisinin geri ödemesi ne kadar? Konut kredisi ile ev almak isteyenler dikkat! Faizler güncellendi!

Konut kredisi ile ev almak isteyenler güncel faiz oranlarını araştırıyor. Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaştığı şu günlerde vatandaşlar '3 milyon TL konut kredisinin geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. 

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL konut kredisinin geri ödemesi ne kadar?

Konut kredisi faiz oranları konusunda ev almak isteyen vatandaşlar araştırıyorlar. Hangi banka en uygun konut kredisi sunuyor? İşte güncel oranlar ve geri ödeme seçenekleri neler?

Konut kredisi faizlerinde son dakika! 2 milyon TL'nin güncel taksitleri ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son dönemlerde faiz oranları sabit tutması, konut kredilerindeki faiz oranlarını da etkiliyor. Peki 2 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri bu ay ne kadar oldu? 

Bankalar Temmuz faizlerini duyurdu! 1 milyon 300 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri tam bu kadar oldu!

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmayı planlayanlar, bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Peki hangi bankada konut kredisi faizi ne kadar? En düşük konut kredisi faizi hangi bankada? 

3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi açıklandı: Konut kredisi faiz oranları! İşte en uygun konut kredisi...

'En uygun konut kredisi veren bankalar' araştırması hız kazandı. Peki konut kredisi faiz oranları hangi bankada yüzde kaç? İşte o rakamlar...

Konut kredisi faizlerinde son dakika! 1 milyon liranın geri ödemesi 5 milyon lirayı geçti!

Son günlerde gündemden düşmeyen konut kredisi faiz oranları değişti. Açıklanan yeni faiz oranlarına göre 1 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 5 milyon TL'yi geçti.

1 milyon TL konut kredisinin en az ödeme miktarı ne kadar? 

Ev almak isteyen vatandaşların en sık araştırdığı konular başında konut kredisi yer alıyor. Buna göre, konut kredilerinde faiz oranları da değişince otomatik olarak aylık ödeme tablosu da değişmektedir. En düşük kredinin aylık ödeme taksitleri de değişmiş oldu.

Banka banka konut kredisi faiz oranları güncellendi! 3 milyon TL'nin geri ödemesi ne kadar?

Bankaların konut kredisi faiz oranları yeniden güncellendiği kaydedildi. Buna göre, 3 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 senelik taksiti ne kadar oldu?

0.69 faizli konut kredisi hesaplama Haziran 2024! 400 bin, 500 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

Geçtiğimiz aylarda resmen açıklanan 0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 500 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL? İşte 0.69 faizli konut kredisi hesaplama Haziran 2024...

konut kredisinin devri Haberi

konut kredisinin devri

Konut kredisi nasıl devredilir?

Konut sahibi olmak isteyenler, bu isteklerini bankalardan konut kredisi çekerek gerçekleştirebiliyor. Bankadan kullanılan konut kredisi ile ev sahibi olanların yanlış bütçe değerlendirmesi yapmaları halinde, hayalleri kabusa dönüşebiliyor.


Bütçeye uygun, doğru yerden doğru kredi alınmadığı takdirde ev sahibi olmak için kredi kullanan vatandaş kredi taksitlerini ödeyemez hale gelebiliyor. Bu noktada tek çözüm konut kredisinin devredilmesi oluyor. Peki, konut kredisi devredilebilir mi? Konut kredisi nasıl devredilir?


Konut kredisini devretmek..

Konut kredisi borcunun devri ancak konutun el değiştirmesi ile söz konusu olabiliyor. 


Evin satılması halinde konutun bir önceki kredisi kapatılarak, yeni malik için yeni kredi açılıyor. Kredi borcu bulunan konutun satılamaması durumunda, bu kez konutu banka satışa çıkarıyor.


Zaten banka verdiği kredi karşılığında aldığı teminat olarak satışa konu olan konutun üzerinde veya bir başka...