04 / 05 / 2024

konut kredisinin tamamı

konut kredisinin tamamı

Konut kredisi ile nakit parası olmayan ancak ev sahibi olmak isteyen kimseler, uzun vadede düşük faiz oranları ile ev sahibi olabiliyor. Peki, konut kredisinin tamamını veren banka var mı?

3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 20 milyon TL'yi aştı! Krediyle ev almak hayal oldu!

Konut kredisi çekecek olan binlerce kişi en ucuz faiz oranı ve geri ödeme rakamı veren bankaları araştırıyor. Peki 3 milyon liranın 10 yıl vadeli geri ödemesi ve aylık taksitleri kaç TL? İşte o rakamlar...

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri kaç TL? 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL hesaplama tablosu!

Yeni bir ev almak isteyenler geçtiğimiz aylarda müjdelenen 0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitlerini araştırıyor. İşte 500 bin, 750 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL hesaplama tablosu...

Ev almayı düşünenler dikkat! İşte 2 milyon TL ve 3 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler konut kredisi taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 2 milyon TL ve 3 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri kaç TL?

Bankalar tek tek açıkladı! 1.1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? 

Türkiye'deki konut piyasasının son senelerdeki seyrini değerlendirirken, artan fiyatlar ve yükselen faiz oranları ön plana çıkıyor. Konut almak isteyenler için mevcut durum ve çeşitli bankaların sunduğu konut kredisi seçenekleri kaydedildi. 

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

3 milyon TL'lik konut kredisinin 10 yıl vadeli geri ödemesi 21 milyon TL'yi buluyor! Ev almak hayal oldu!

Konut almak isteyenlerin hayali başka bahara kalmış durumda. 3 milyon TL'lik konut kredisinin 10 yıl vadeli geri ödemesi 21 milyon TL'yi buluyor. İşte sektör temsilcilerinin değerlendirmeleri...

3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti 115 bin TL'yi, geri ödemesi 13 milyon TL'yi aştı!

Ev fiyatları ulaşılamaz seviyelere yükselirken, konut kredisi faizlerinde de rakamlar peş peşe değişiyor. 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksiti ve geri ödemesi şok etti. Peki vatandaşlar bu rakamlara neler dedi? İşte o yorumlar...

0.69 faizli konut kredisinin aylık ödemesi kaç TL? 400 bin, 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon TL hesaplama tablosu!

0.69 faizli konut kredisinin müjdelenmesinin ardından pek çok kişi de aylık taksitleri araştırmaya başladı. Peki 400 bin, 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? 

2 sene önce 3 bin TL olan konut kredisinin taksiti, bugün 75 bin TL'den çok!

Yeni ev alacakların krediye erişimi gittikçe zorlaşıyor. Son rakamlara göre, bankaların konut kredisi faizleri yüzde 5'i aşmış durumda. Finans analisti Profesör Türkmen isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuyu  değerlendirdi. İşte o paylaşım...

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

0.69 faizli konut kredisinin resmen açıklanmasından sonra pek çok kişi de aylık taksitler ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Konut kredisi faiz oranları Nisan 2024! 2 milyon TL konut kredisi aylık taksit kaç TL? Bankaya gidecekler şimdi bakın! 

2 milyon TL konut kredisinin banka banka hesaplaması yapıldı. Peki bankalar 2 milyon TL konut kredisine 120 ay vade ile kaç TL aylık taksit alıyor? Toplam geri ödeme 10 sene sonunda ne kadar oluyor?

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? Konut kredisi hesapla: İş Bankası konut kredisi hesaplama!

İlk evim konut kampanyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmıştı ancak detayları henüz belli olmadı, şimdi gözler güncel faizlerde. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İş Bankası konut kredisi hesaplama Nisan 2024!

konut kredisinin tamamı Haberi

konut kredisinin tamamı

Konut kredisinin tamamını veren banka var mı?

Mortgage olarak da bilinen konut kredisi ile nakiti olmayan ancak ev sahibi olmak isteyen kimseler, uzun vadede düşük faiz oranları ile ev sahibi olabiliyor.


Ancak 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren geçerli olan uygulamaya göre, evin yüzde yüzüne kredi verilmiyor. 3980 sayılı ve 16 Aralık 2010 tarihli Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu kararına göre konut kredisi en fazla meskenin yüzde 75'ine veriliyor. 


Peki konut kredisinin tamamını veren banka var mı? Konut kredisini tamamını veren bankalar neler? Konutun tamamına kredi nasıl verilir?


Bankalar, yukarıda da belirttiğimiz gibi konut kredisi en fazla mesken değerinin yüzde 75'i oranında veriyor. Ancak kimi bankalar konutun tamamına kredi vermek adına yüzde 25'lik kısım için ayrı bir kredi hesabı açarak ihtiyaç kredisi adı altında...