06 / 05 / 2024

konut projeleri 2013

konut projeleri 2013

Maketten satışın her geçen gün yaygınlaştığı günümüzde “tapu” hayati önem taşıyor. Fakat teslim tarihinden önce tapuları hemen teslim edip aldığınız gayrimenkulü güvence altına alan projeler de var. İşte hemen tapu teslim konut projeleri 2013…

2013 Mart'ta satışa çıkacak projeler!

2013 Mart'ta satışa çıkacak olan projeleri sizler için derledik. İşte lansmana özel fiyatlarla Mart ayında görücüye çıkmaya hazırlanan o projeler...

Türkiye'nin en başarılı emlak yatırımları belirlendi!

Bu sene ikincisi düzenlenen En Başarılı Emlak Yatırımları 2012 Araştırması Ödül Töreni, dün akşam Taksim Grand Hyatt İstanbul Otel'de yapıldı...

Beylikdüzü konut projeleri yüzde kaç prim kazandıracak?

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Kaliteli konut projeleri çevresine de değer katıyor!

Büyüme trendini sürdüren kentlerde hayata geçirilen konut projeleri yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bölgelerin değerini artırarak, yatırımcıyı da çekiyor.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

Türk konut projeleri BMG Polo yarışmasında kraliyete tanıtıldı!

Londra ve İstanbul merkezli API Investment’in Türkiye temsilciliğini yaptığı İngiltere ve Suudi Arabistan kraliyet ailesi üyelerinin buluştuğu geleneksel BMG Polo yarışmasında Türk konut projeleri tanıtıldı.

Yalova Yolu'nda konut projeleri artacak!

İstanbul-Bursa İzmir Otoyolu daha açılmadan Yalova Yolu'nu hareketlendirdi. Büyükşehir'in projeleriyle Bursa'ya da yakınlaşan yolda konut projeleri artıyor.

Denizli Belediyesi konut projeleri!

Denizli Belediyesi konut projeleri ön talep alımları başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi , Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi işbirliği ile Denizli’ye 25 bin konut inşa edilecek.

Köy ve beldelere toplu konut projeleri geliyor!

Son dönemde hız kazanan toplu konut projeleri, köy ve beldeleri de kapsayacak. Köy ve beldelerde yöresel mimari kimliği yansıtan mini toplu konut programları geliştirilecek.

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aykar Konut Projeleri İnşaat Limited Şirketi, Anıl Aydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2015 tarihinde Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Avcılar Sokak'ta kuruldu.

Universal21 konut projeleri için 100 yeni personel alacak!

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.

Konut projeleri aidat değerleri yayınlandı!

Konut Projeleri Aidat Değerleri yayınlandı. REIDIN tarafından gerçekleştirilen "Konut Projeleri Aidat Değerleri" araştırması ile il, ilçe ve projeler bazında lokasyonların aidat ortalamaları analiz edilebilir şekilde yayınlandı.

Tanyer İnşaat Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor!

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor

İstanbul'da yüksek getirili konut projeleri yatırımcıları çekmeye devam ediyor!

İstanbul ' daki markalı konut projeleri, sağladıkları yüksek getiri ile yatırımcıları kendilerine çekmeye devam ediyor. Geriye sadece en yüksek prim potansiyeline sahip projeleri belirlemek kalıyor...

Devlet okulu olan konut projeleri!

İnşaat firmaları artık konut projelerini yaparken aileleri düşünüyor. Bu durumla birlikte birçok konut projesinde hastane, alışveriş merkezinin yanı sıra okul da yapılmaya başladı. İşte içinde devlet okulu bulunan konut projeleri...

konut projeleri 2013 Haberi

konut projeleri 2013

Son birkaç yıldır konut sektöründe yeni bir pazarlama modeli olarak öne çıkan sat-yap yani maketten satışın avantajları olduğu gibi dezavantajları da var. Müşteri topraktan aldığı için tamamlanmış bir projeye göre çok daha fazla prim kazanır, fakat unutmamak gerekir ki hayali bir ürüne paranızı yatırıyorsunuz. Bu noktada tapu hayati önem taşıyor. 


Özel mülkiyetin tescil edilmesi ve malikliğin belgelenmesi olarak bilinen tapu,  konut ya da iş yeri herhangi bir taşınmazı koruyan ve bedeli ödenmiş bir alışverişin sonunda size mülkiyet hakkı verir. Bu nedenle maket üzerinden satın aldığınız bir daire için tapu büyük bir güvence.  


Avukat Emre Alcan: Tapu maketten satışlarda önemli güvence

Tapunun özellikle maketten satışlarda önemli güvence olduğuna dikkat çeken Gayrimenkul Avukatı Emre Alcan, gayrimenkul alımlarında mülkiyet hakkının kazanılması ve korunabilmesi için...