19 / 05 / 2024

konut projeleri konut projeleri spor tesisi

konut projeleri konut projeleri spor tesisi

Konut fiyatını artıran, projeye prestij katan spor merkezlerinin doğru yönetilmediğini söyleyen YKS Tesis Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bahadır Adıyaman, "Spor tesislerinin yüzde 60'ı atıl kalıyor" dedi...

2017 Ocak'ta satışa çıkacak konut projeleri!

2017 yılının ilk ayında satışa çıkacak konut projeleri, lansmana özel fiyatlarla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2017'nin ilk projeleri...

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Markalı konut projeleri Anadolu'ya açılıyor!

Anadolu şehirleri büyük AVM yatırımcılarının hedefinde. Buna önümüzdeki dönemde markalı konut projeleri de eklenecek.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

2016 Eylül'de satışa çıkacak konut projeleri!

İnşaat firmaları, Eylül ayında yeni projelerini lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte satışa çıkacak konut projeleri...

Emlak Konut'un projeleri yabancının markajında!

Emlak Konut GYO projeleri yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Emlak Konut projeleri, yatırımcıların radarına girdi" dedi

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.

Markalı konut projeleri iklimlendirme sektörünü geliştiriyor!

Doğalgazın ekonomik ve konforlu olması doğalgaz kullanımını lüks kullanım ürünü olmaktan çıkartarak zorunlu ihtiyaç haline getirmiş. Üçay Grup Genel Koordinatörü Turan Şakacı, markalı konut projeleri arttıkça, iklimlendirme sektörünün geliştiğini söyledi.

2016 Mart'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Konut sektörü Mart ayı ile birlikte hareketlenmeye başlıyor. Bir süredir bekleyişte olan projeler, Mart ayında satışa sunulacak. İşte satışa sunulacak yeni konut projeleri...

TOKİ konut ve sosyal uygulama projeleri 8. paket danışmanlık işi ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında farklı yerlerde yapılacak olan konut, sosyal donatı ve eğitim yapıları yerleşim alanları ile kentsel tasarım uygulama projeleri 8. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 2. oturumu bugün gerçekleşecek.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

TOKİ sadece konut değil, büyük yerleşim projeleri yapıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "Artık TOKİ sadece konut değil, master planlı büyük yerleşim projeleri hayata geçiriyor" şeklinde konuştu.

İstanbul'un yeni bölgelerinde A sınıfı konut projeleri yükselecek!

İstanbul'da A sınıfı konut projeleri yeni semtlere yayılmaya başladı. İşte konut projelerinin yükseleceği yeni bölgeler.

konut projeleri konut projeleri spor tesisi Haberi

konut projeleri konut projeleri spor tesisi

Konut projelerinde artık olmazsa olmaz haline gelen spor tesisleri, evlerde yaşam başlayınca boş kalıyor. Türkiye'de 23 yıldır tesis yönetimi alanında hizmet veren Yapı Kredi Koray GYO ile Koray İnşaat iştirakı YKS Tesis Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Adıyaman, özellikle sosyal tesis yöneticiliğinin ayrı bir dal olduğunu bu nedenle tenis kortu gibi bir spor tesislerinin bu işi yapanlar tarafından işletilmesi gerektiğini aktardı. Ancak içinde spor tesisi olan projelerde bu alanların yüzde 60'nın atıl kaldığını söyleyen Adıyaman, "Kimse bu alanları kullanmıyor. İçinde 4 tane tenis kortu, nerdeyse olimpik havuzu, basketbol sahası olan alanlar çoğunlukla kullanılmıyor" dedi. Bu alanların dışarıya açık kalmasıyla işletilmesinin mümkün olduğunu aktaran Adıyaman, "Çoğunlukla prestij için kullanılıyor ve metrekare satış fiyatlarını etkiliyor" diye konuştu.

Danışmanlık...