26 / 05 / 2024

konut satışu kasım 2014

konut satışu kasım 2014

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ’Konut Satış İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; Türkiye genelinde konut satışları 2014 Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,1 oranında artarak 103 bin 783 oldu.

Konut satış fiyatı artışında Kasım ayı şampiyonu il açıklandı!

Yüksek konut kredisi faizlerinin etkileriyle satılık konut fiyatlarındaki artış 2023 Kasım ayında da son birkaç aydır olduğu gibi hız kesmeye devam etti. Peki konut satış fiyatı artışında hangi il şampiyon oldu.

ABD'de 2. el konut satışları 3,82 milyona çıktı!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,8 artış göstererek, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Konut satışındaki düşüş devam edecek mi?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre konut satışları Kasım ayında da düştü. Peki konut satışlarındaki düşüş devam edecek mi?

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

İpotekli konut satışları yüzde 68,5 düştü!

Türkiye genelinde Kasım ayında 93 bin 514 konut satıldı. Bu kapsamda Türkiye genelinde ipotekli konut satışları kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 68,5 azalış göstererek 5 bin 245 oldu.

Yabancıya arsa, arazi ve konut satılır mı? sorusuna net cevap!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, yabancıya gayrimenkul satışlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda ''Yabancıya gayrimenkul satılır mı? sorusuna net yanıtı verdi. İşte o paylaşım...

İngiltere'de konut sektörü Kasım ayında daraldı!

S-P Global / CIPS tarafından yayınlanan resmi verilere göre İngiltere’de konut sektörü bu senenin kasım ayında daraldı. İşte detaylar...

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu satışta! Kasım ayına özel 3 milyon 800 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları başladı. Projede Kasım ayına özel olarak 3 milyon 800 bin TL indirim imkanı sağlanıyor.

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

TÜİK açıkladı! Ocak ayında konut satışları arttı mı, azaldı mı? Yabancılara konut satışı ne durumda?

TÜİK Ocak 2023 ayına dair konut satış istatistiklerini açıkladı. İşte ocak ayı konut satışına dair detaylar!

ABD’de 2. el konut satışları yerin dibine girdi! 2010 yılından beri böylesi görülmedi!

ABD'de mevcut ev satışları Aralık ayında aylık bazda yüzde 1,5 düşerek yüksek mortgage faiz oranlarının vurduğu Kasım 2010'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.

Perakende satış hacmi Kasım ayında yıllık bazda yüzde 12,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, perakende satış hacmi 2022 yılının Kasım ayında yıllık bazda yüzde 12,1 artış gösterdi.

ABD`de yeni konut satışları 3 ayın zirvesinde!

ABD'de yeni konut satışları Kasım ayında yüzde 5,8 artarak 640 bin adede çıkarak piyasa beklentilerini aştı ve üç ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

konut satışu kasım 2014 Haberi

konut satışu kasım 2014

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ’Konut Satış İstatistikleri’ni açıkladı. Buna göre; Türkiye genelinde konut satışları 2014 Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,1 oranında artarak 103 bin 783 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 19 bin 566 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 18,9) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 11 bin 695 konut satışı (yüzde 11,3) ile Ankara, 6 bin 622 konut satışı (yüzde 6,4) ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 23 konut ile Ardahan, 24 konut ile Hakkâri ve 50 konut ile Şırnak oldu.



Türkiye genelinde ipotekli konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,9 oranında artış göstererek 36 bin 925 oldu. Toplam konut satışları içinde ipotekli satışın payı yüzde 35,6...