07 / 05 / 2024

KONUTDER Başkanı Çelik

KONUTDER Başkanı Çelik

KONUTDER Başkanı Çelik, “Ülkemizde bir yılda el değiştiren 550 bin konutun yüzde 10'unu yabancıya satarsak, bugün 20 milyar dolara çıkarabiliriz” dedi.

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Konut satış rakamları dibi görmüştü! KONUTDER Başkanı Altan Elmas tek tek açıkladı

KONUTDER Yönetim Kurulu başkanı Altan Elmas, 2022 konut satış rakamlarını yorumlayarak, öngörülerini aktardı. İşte detaylar…

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Hazım Akyol, Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Hazım Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halil Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Altan Elmas yeniden KONUTDER başkanı seçildi!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) 2 yıldır başkanlık görevini sürdüren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle ikinci kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Ömer Faruk Çelik: 2017'de 1 milyon 200 bin konut satılacak!

Firmaların ev satışlarında adet ve ciro yönünden azalma yaşanmadığını kaydeden KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2017 yılında 500-600 bini sıfır daire olmak üzere 1 milyon 200 bin civarında konut satılacağı tahmininde bulundu.

Başkan Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Çelik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Pınar Başkan tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Kakişoğlu İş Merkezi'nde kuruldu.

Ömer Faruk Çelik'in acı günü! Annesi Esme Çelik vefat etti!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik'in annesi Esme Çelik vefat etti. Esme Çelik'in cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden kaldırılacak.

Konut sektörü temsilcilerinden Mimarlar Odası'na tepki!

KONUTDER Başkanı Çelik: "Sektörümüzün ana paydaşlarından olan mimar ve mühendisler sektörle hareket ederek iş yapmak zorundalar. Siyasi ve ideolojik yaklaşımlarla meseleyi çıkmaz noktaya sürüklememeliler" dedi.

Konutlarda KDV oranının üst sınırı yüzde 8 olmalı!

KONUTDER Başkanı Çelik: "Sektör üzerinde son derece yüksek bir dolaylı vergi ve harç yükü bulunmaktadır. Bu da konut sahibi olmak isteyen alıcılar üzerinde ilave büyük bir yük gelmesine sebep olmaktadır." dedi.

Adil Çelik: Sahil projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık!

Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik "Sahil projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Burada 7 metrelik yol, kaldırım, koşu yolu, bisiklet yolu ve ışıklandırma yapacağız" dedi

KONUTDER Başkanı Çelik Haberi

KONUTDER Başkanı Çelik

KONUTDER Başkanı Çelik, “Ülkemizde bir yılda el değiştiren 550 bin konutun yüzde 10'unu yabancıya satarsak, bugün 20 milyar dolara çıkarabiliriz” dedi.


Küresel durgunluk endişeleri, siyasi belirsizlik ve terör olaylarına rağmen büyümeye devam eden Türk gayrimenkul sektörü, İstanbul'da Körfez yatırımcıları ile buluştu. Cityscape'in bilgi ortaklığı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, İstanbul Ticaret Odası, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin desteğiyle düzenlenen “Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması” etkinliğine yoğun katılım gerçekleşti. Sektöre yeni bir ivme kazandırmak için düzenlenen etkinliğe Katar, Kuveyt, Dubai, Suudi Arabistan gibi Körfez ülkelerinden gelen 50'ye yakın yabancı yatırımcı ve aracılık şirketi katıldı. Çırağan Sarayı'ndaki buluşmada konuşan Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mütekabiliyet Yasası sonrası Avrupa ve Körfez bölgesinde...