30 / 04 / 2024

konutder başkanı

konutder başkanı

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Konut alanlar hep kazandı!

KONUTDER Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Konut sektörü cazibesini kaybetmez. Konut alanlar hep kazandı. İstanbul’a yapılan hiçbir yatırım boşa gitmez" dedi. 

Gayrimenkul sertifikası ile düşük gelirliye ev alma imkanı!

Gayrimenkul sertifikası hakkında açıklama yapan KONUTDER Başkanı Altan Elmas,"Sertifika, düşük gelirli kesimlere faiz ödemeden biraz zamana yayarak konut edinebilme imkanı, firmalara da çok daha geniş bir tabandan finansman temin etme imkanı verecek." dedi.

KONUTDER'in yeni yol haritası!

KONUTDER yeni başkanı Altan Elmas, KONUTDER’in yeni yol haritasını açıkladı. Altan Elmas, "Elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk" dedi.

Ali Ağaoğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu kuruyor!

Sektörde bir ilk olarak ‘Maslak 1453 Gayrimenkul Yatırım Fonu’ kurmak için düğmeye basan Ağaoğlu’na, SPK’dan olumlu yanıt geldi.

Ömer Faruk Çelik: 10 milyar dolarlık döviz girdisi hedefliyoruz!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2016'da 10 milyar dolarlık bir döviz girdisi hedeflediklerini söyledi.

Türk gayrimenkul sektörü körfez yatırımcıları ile buluşacak!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, üç gün sürecek etkinlikte İstanbul’un 4’üncü Boğaz Köprüsü’nün İstanbul-Körfez arasında kurulacağını söyledi.

KONUTDER tüm konut üreticilerini bir araya toplayacak!

Şu anda İstanbul ağırlıklı 20’ye yakın üyesi bulunan KONUTDER, Türkiye genelinde yılda 150’den fazla konut üreten firmalara ulaşarak, konut sektörüyle ilgili geniş bir platform oluşturmaya hazırlanıyor.

Ömer Faruk Çelik: Türkiye'de markalı konut sayısı artıyor!

Konut Yatırımcıları ve Geliştiricileri Derneği (KONUTDER) verilerine göre Türkiye'de son 10 yılda yapılan konutların yaklaşık yüzde 5'i markalı konut firmaları tarafından üretildi. Ömer Faruk Çelik, Türkiye'de markalı konutun arttığını söyledi...

Noter harçları ve KDV oranları küçük firmayı kayıt dışına itiyor!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, konutlar tapu harçlarındaki damga vergileri, noter harçları ve KDV gibi etkenlerin küçük çaptaki inşaat firmalarını kayıt dışına ittiğini söyledi...

Ömer Faruk Çelik: Konut kredisi yapılandırılırken dikkat!

KONUTDER Başkanı Çelik, konut kredisindeki faiz oranlarının düşmesi karşısında yeniden yapılandırmada nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı..

KONUTDER Başkanı Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek formülü açıkladı!

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek bir formülü açıkladı. İşte o formül...

KONUTDER Başkan Yardımcısı Kabadayı'dan kentsel dönüşümün hızlanması için altın değerinde öneriler!

KONUTDER Başkan Yardımcısı ve Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, kentsel dönüşüme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kentsel dönüşümün metrekareye sıkıştığını söyleyen Kabadayı, “Uzlaşma oranı yüze 51 seviyesine çekilirse kentsel dönüşüm hızlanır” şeklinde konuştu.

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Konut satış rakamları dibi görmüştü! KONUTDER Başkanı Altan Elmas tek tek açıkladı

KONUTDER Yönetim Kurulu başkanı Altan Elmas, 2022 konut satış rakamlarını yorumlayarak, öngörülerini aktardı. İşte detaylar…

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Altan Elmas yeniden KONUTDER başkanı seçildi!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) 2 yıldır başkanlık görevini sürdüren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle ikinci kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik 9 Mayıs'ta basın toplantısı düzenliyor!

EYG Gayrimenkul Geliştirme şirketi ve Konut Yatırımcıları ve Geliştiricileri Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik bir basın toplantısı düzenliyor. Çelik, EYG Gayrimenkul Geliştirme tarafından oluşturulan yeni bir iş modelini anlatacak.

İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu: Kasım'da istihdamın yüzde 6,9'u inşaatta!

Türkiye'de istihdam oranlarına en fazla etki eden sektörler arasında yer alan inşaat sektörü adına değerlendirmelerde bulunan İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Koçoğlu, TÜİK verilerine göre, 2011 yılının Kasım ayında istihdam edilenlerin yüzde 6,9'unun i

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova istifa etti!

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova görevinden ayrıldı

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

KONUTDER'den çıkan espri: Arsa müteahhitlerin ise gökyüzü İBB'nin!

Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar Komisyonu üyeleri, KONUTDER (Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği) ile bir araya gelmişler

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

konutder başkanı Haberi

konutder başkanı

Türkiye’deki markalı konutların önemli bir kısmını üreten firmaların bir araya gelmesiyle ülke ekonomisi ve gayrimenkul sektörü için yeni fikirler, vizyonlar geliştiren, sorunlu alanlara çözümler üreten ve sağlıklı büyümesinin önünü açan bir platform olarak kurulan Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. 29 Mart 2017 tarihinden beri KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Z. Altan Elmas, oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı olarak açıklandı.

“Sektörün sesi olmaya devam” 

Üçüncü kez KONUTDER Başkanı seçilen Z. Altan Elmas, ”KONUTDER olarak Türkiye’nin kalkınmasında üzerimize düşen görevi yerine getirmeye gayret ediyoruz. 3. kez oy birliğiyle başkanlık görevini birlikte yürüteceğimiz tüm dernek üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra da sektörümüzün sesi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Yabancıya konut satışında rekor kırdıran gelişmeye öncü...