04 / 05 / 2024

KONUTDER indirim kampanyası

KONUTDER indirim kampanyası

Sektörün 3 büyük çatı kuruluşu GYODER, İNDER ve KONUTDER yüzde 0.98’lik faize ek olarak satışta olan projelerinde yüzde 20 indirim kampanyası yapmaya hazırlanıyor..

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor!

Konut firmalarının GYODER, İNDER ve KONUTDER önderliğinde başlattıkları yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor...

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler!

GYODER, İNDER ve KONUTDER'in ortak başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası 15 Haziran'da sona erecek. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler..

GYODER İNDER KONUTDER 20 indirim kampanyası!

GYODER İNDER KONUTDER, konutta 20 indirim kampanyası başlattı. Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına katılan 41 firma katıldı..

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir?

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği'nin (KONUTDER) konutta yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyasından kimler yararlanabilir?

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası 2018!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyası 2018 detayları..

11 soruda konutta yüzde 20 indirim kampanyası!

GYODER, İNDER ve KONUTDER güç birliği yaparak konutta yüzde 20 indirim kampanyasını başlattı. Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyası ne zamana kadar devam edecek? Kampanyaya hangi firmalar dahil oldu?

Konutta indirim kampanyasına hangi firmalar katılıyor?

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) iş birliğiyle düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası bugün başladı.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası tarihleri!

GYODER, İNDER ve KONUTDER yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyası tarihleri..

Konutta yüzde 20 indirim kampanyası son günü!

GYODER, İNDER ve KONUTDER bugün düzenlediği ortak basın toplantısında yüzde 20 indirim kampanyası başlattıklarını açıkladı. Peki, konutta yüzde 20 indirim kampanyası son günü ne zaman?

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son 3 gün!

22 Ağustos'ta başlayan TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için artık sona gelindi. Kampanyadan faydalanmak için son 3 gün..

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son bir hafta!

22 Ağustos'tan bu yana devam eden TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son bir hafta. Geri sayımın başladığı kampanyadan 175 bin vatandaş faydalanabilecek.

2016 TOKİ indirim kampanyası!

İlk 5 günde 5 bin kişinin başvuruda bulunduğu 2016 TOKİ indirim kampanyası 30 Eylül tarihine kadar devam edecek.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son 15 gün!

22 Ağustos'ta başlayan TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son 15 gün.. Yoğun ilginin geldiği kampanyadan 175 bin vatandaş faydalanabilecek...

KONUTDER indirim kampanyası Haberi

KONUTDER indirim kampanyası

Gayrimenkul sektörü, ekonominin çarklarının hızlandınlması ve sektöre ivme kazandırmak için getirilen teşvikleri destekledi. GYODER, İNDER ve KONUTDER yüzde 0.98’lik faize ek olarak satışta olan projelerinde yüzde 20 indirim kampanyasına hazırlanıyor.

Habertürk Gazetesi'nden Erdem Aktürk'ün haberine göre, hükümetin geçen hafta, tapu harcı ve KDV indirimleri başta olmak üzere birbiri ardına açıkladığı konut teşviklerine emlak sektöründen de destek geldi. Ziraat Bankası öncülüğünde konut kredisi faizlerinin aylık yüzde 0.98’e çekilmesinin ardından, gayrimenkul sektörü de peşin alımlarda yüzde 20 indirim için kolları sıvadı.

Bir araya gelen sektörün 3 büyük çatı kuruluşunun, ‘Yüzde 0.98 faize ilave yüzde 20 indirim’ kampanyası yapacağı açıklandı.

ÜÇ DERNEK BİR ARAYA GELDİ

Üyelerine söz konusu kampanyaya katılma çağrısı yapan derneklerin, konut sektöründe satışları canlandıracak indirim kampanyasının resmi duyurusunu 15 Mayıs Salı günü gerçekleştirmesi planlanıyor....