05 / 05 / 2024

konutlarda kampanyalar

konutlarda kampanyalar

Konut alıcısının talebi sürüyor, yılın ilk 4 ayında 416 binden fazla ev sahibini buldu. Geçen yıl 1 milyon 165 konut satan gayrimenkul şirketleri bu yıl 1 milyon 300'den fazla satış bekliyor.

Konutlarda Ramazan ayına özel kampanyalar!

Bu yıl ramazan ayının okullar tatil olduktan kısa bir süre sonra başlaması birçok inşaat şirketini farklı bir politika izlemeye yönlendirdi...

Konut kredisi kampanyaları sıfır konut satışlarını arttırdı!

2018 Aralık ayında sıfır konut satışları ilk kez ikinci el konut satışlarını geçti. Sıfır konutlarda yaşanan talep artışının ana nedeni sadece sıfır konutlara uygulanan konut kredisi kampanyaları oldu…

Ramazan ayı konut kampanyaları 2018!

Gayrimenkul sektöründe markalı konutlarda Ramazan kampanyaları başladı. İstanbul'da Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na kadar pek çok projede kampanya düzenlendi. 

Gayrimenkulde Kurban Bayramı kampanyaları!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kurban Bayramı’na özel kampanyaları devreye soktu. İşte bayram fırsatları...

Konut satış kampanyalarında dikkat edilmesi gerekenler!

Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Soner Keleş, konut satış kampanyalarında dikkat edilmesi gerekenleri yazdı...

Konutlarda sosyal tesisler geliştikçe yazlık ihtiyacı azalıyor!

Sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde değil hemen her ilimizde çok özellikli konut projelerinin sayısı artıyor. Konutlarda sosyal tesisler geliştikçe yazlık ihtiyacı azalıyor.

15 Temmuz sonrası konut kampanyalarıyla sektör toparlandı!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "15 Temmuz sonrası hükümetimizin teşvikleri ile inen faiz oranları, GYODER ve Emlak Konut’un kampanyalarıyla Ağustos ve Eylül ayında gayrimenkul sektöründe satışlarda toparlanma sağlandı." dedi.

TOKİ üst gelir grubu için ürettiği konutlarda teknolojiyi kullanmalı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü "TOKİ çok sayıda konut yapıyor fakat bunlardan alım gücü yüksek kesime hitap eden konutlarda teknoloji kullanması gerekiyor" dedi.

Ramazan Bayramı Konut Kampanyaları 2017!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyaları ile uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylıkları sağlanıyor.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları bu yıl da babaları unutmadı. Yaptıkları kampanyalarla çeşitli indirim imkanı sunan ev almayı kolaylaştırıyor. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2016...

Ramazan ayı konut kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları konut satışını artırmak için Ramazan ayına özel kampanyalar düzenliyor. İşte Konutta Ramazan kampanyaları 2017...

Anneler Günü konut kampanyaları 2017!

Sizleri Anneler Günü'nde "Anneme ne alacağım?" sorunsalından kurtarmak için bir haber hazırladık. İnşaat firmaları annelerimizin hayalini kurduğu evler için birbirinden cazip kampanyalar hazırladı. İşte Anneler Günü konut kampanyaları 2017...

Marmarams'da kampanyalar 31 Mayıs'ta son!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams'da fırsat kampanyaları sürüyor. Cazip ödeme seçenekleri sunan projede kampayalar için son gün 31 Mayıs.

Konut kampanyalarıyla vade farkı yüzde 1'i aştı!

Konut sektöründeki kampanyalar konutta vade farkını yükseltti. Bankalardan beklenilen desteğin gelmemesiyle vade oranları yüzde 1'in üzerine çıktı.

konutlarda kampanyalar Haberi

konutlarda kampanyalar

Yaz aylarında yaşanan mevsimsel durgunluğun önüne geçmeyi hedefleyen şirketler, daha çok alıcıyı satış ofisine çekmek için kampanya atağına başladı.



TÜRKİYE genelinde konut satışları Ağustos 2014'den bu yana artıyor. Geçen yılın ilk 7 ayında 'beklegör' dönemini yaşayan konut alıcısı son aylarda atağa geçti. Konut satışı nisan ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 42.7 arttı ve 119 bin 317 kişi ev sahibi oldu. Geçen yıl 1 milyon 165 kişi ev sahibi olurken yılın ilk 4 ayında 416 bin 535 ev alındı. Haziran ayında yapılacak seçim öncesi satışların düşmesi beklenirken artış yaşanması, konuta olan talebin hala canlı olduğunu gösterdi. 2015'in geçen yüa kıyasla daha başarılı geçüğini belirten gayrimenkul sektörü temsilcileri, "Bu yü 1 milyon 300'den fazla ev satüır' değerlendirmesinde bulundu. 




15 BİN EV...