01 / 05 / 2024

konutta 2015 ramazan kampanyaları

konutta 2015 ramazan kampanyaları

Avantajlı fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenler için şimdi tam zamanı. Ev almak için bekleyen tüketici, firmaların Ramazan kampanyaları sayesinde iki kere kârlı çıktı.

Ramazan ayı konut kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları konut satışını artırmak için Ramazan ayına özel kampanyalar düzenliyor. İşte Konutta Ramazan kampanyaları 2017...

Ramazan'dan sonra 100 bin kişi İstanbul’da kiralık ev arayacak!

Ramazan’dan sonra 100 bin kişi kentsel dönüşüm ve tayinlerle İstanbul’da kiralık ev arayacak. Emlak uzmanı Nizameddin Aşa “2015’te yeni tutulan evin kirasında 500 TL’lik artış oldu. 2016’da artık yeni zam yok” dedi.

Konutta Ramazan bereketi!

Konut geliştiricileri Ramazan’a özel kampanya başlattı. Bir ay boyunca aylık 2 bin 500 liradan başlayan taksit imkanlarıyla daire sahibi olunabiliyor.

Konutta Ramazan fırsatları!

Gayrimenkul projelerinde Ramazan ayıyla birlikte yeni kampanyalar da başladı. Kampanyalar çerçevesinde çok çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. “Hemen teslim” projelerin yanı sıra yapımı devam edenler de var.

İstanbul'da markalı konutta hangi bölgeler şampiyon?

EVA Gayrimenkul'un gerçekleştirdiği "2015 İstanbul Markalı Konut Araştırması", markalı konutta son üç yılda değeri en fazla artan üç bölgenin Kemerburgaz, Bağdat Caddesi ve Beylikdüzü-Gürpınar olduğunu ortaya koyuyor.

Perakende fiyatlar konutta yüzde 0,04 azaldı!

İstanbul'da geçen yılın aralık ayında perakende fiyatlarda yüzde 0,11 artış, toptan fiyatlarda ise yüzde 0,43 düşüş yaşandı. Aylık bazda bakıldığında, aralık 2015'te perakende fiyatlar konutta yüzde 0,04 azaldı.

Ramazan Bayramı konut kampanyaları 2015!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyalarında peşinatsız, yüzde 1 peşinat, peşinat erteleme ile ev sahibi olmak mümkün...

Konutta Ramazan Bayramı kampanyaları!

Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başladı. Dört günlük bayram süresince tatil yerine mesai yapacak firmalar konut alıcısına cazip teklifler sunmaya hazırlanıyor.

Kağıthane 7000 Ramazan kampanyası 2015!

Genyap İnşaat tarafından Kağıthane’ nin merkezinde konumlanan Kağıthane 7000 projesi ramazan kampayası ile eski satış fiyatları üzerinden yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor.

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Sinpaş Ramazan kampanyası 2015!

Sinpaş GYO, Ramazan ayına özel indirim ve avantajlı ödeme seçeneklerinden oluşan kampanyasını başlattı. Şirketin İstanbul, Ankara ve Bursa’daki projelerinde geçerli indirim yüzde 11 indirim olacak.

Konutta Ramazan ayına özel kampanyalar!

Yaz tatilinin gelmesi ve Ramazan ayının etkisi ile ev satışları yavaşladı. İnşaat şirketleri, durgunluğu kampanyalarla aşmaya çalışıyor. Yüzde 15’e varan indirim yapan şirketler, faizi sıfırlıyor, ödemeleri öteliyor.

Konutta ramazan kampanyaları!

Teknik Yapı, Dumankaya, DKY İnşaat ve Genyap İnşaat İstanbul'daki bazı projelerinde Ramazan ayına özel kampanya seçenekleri sunuyor. İşte o projeler ve kampanyalarla ilgili ayrıntılı bilgi...

konutta 2015 ramazan kampanyaları Haberi

konutta 2015 ramazan kampanyaları

Evini yaz tatiline çıkmadan önce almak isteyenlere hem indirim fırsatı hem de faiz desteği sunuluyor. Hatta Ramazan'da konut alanlar, tatilini bedavaya bile getirebiliyor.


Fransa’da tatil fırsatı


DAP Yapı, uluslararası ödüllü projesi İstMarina’dan Ramazan ayında daire alan müşterilerine çekilişsiz ve kurasız tatil hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes’da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D’Azur kampanyası kapsamında, Ramazan ayında projenin rezidans dairelerinden satın alanlar bu yaz tatillerini bedavaya yapacak. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Seçim sonrasında pazarın oldukça hareketli olduğunu görüyoruz. İnsanlar yaz tatiline çıkmadan önce gayrimenkul alışverişini tamamlamak istiyor. İstMarina’da 1463 ünitenin yüzde 86’sını satmış durumdayız; başka bir deyişle 1260 dairemiz alıcısıyla buluştu. Gelen talebi dikkati alarak  Cote d’Azur kampanyasını Ramazan ayına özel uzatmayı uygun bulduk. Böylece...