01 / 05 / 2024

konutta 2018 kampanyaları

konutta 2018 kampanyaları

Konut sektörü 2018 yılında kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Emlak Konut 84 ay 0 faiz, Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan, Emlak Konut'tan yüzde 30'a varan indirim kampanyası gibi kampanyalar ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor...

Kampanyalı konut projeleri Şubat 2018!

2017'yi 1.4 milyon konut satışı ile kapatan gayrimenkul sektörü 2018’e de hızlı girdi. İşte kampanyalı konut projeleri Şubat 2018...

Faizsiz konutta banker krizi korkusu!

Faizsiz konut kampanyaları “Ucuz konutta TOKİ’ye rakip oldular” dedirtiyor. Fakat ortada proje yok. Taksitlerin ne kadar süreceği ise belli değil. Yeni bir banker krizinden korkuluyor. 

Son dakika! Konutta kampanyalar bitti, faizler yükseldi!

Geçtiğimiz aylarda başlayan konut kredisi kampanyaları sona erdi. Kampanyaların bitmesiyle bankalar faiz oranlarını yeniden artırdı.

Konutta satışlar arttı, stoklar eridi!

Düşük faizli kredi kampanyaları, konutta satışlarla birlikte stok erimesine de hız kazandırdı. Bu yılın sonuna kadar mevcut stokun tüketileceği görüşünde olan sektör temsilcileri, artan talep paralelinde yeni konut projeleri için de harekete geçildiğine dikkat çekiyor. 

Vade farkı düştü konutta kampanyalar başladı!

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürmesi şirketleri yeniden cazip ödeme fırsatı sunan kampanyalara yönlendirdi. Uzun vade, düşük vade farkı ve cazip kampanyalar, konut satışlarını yükseltti.

Konutta fırsat dönemi başladı!

Bankaların kredi faiz oranları hızla düşmeye devam ederken, konut kredisi faizleri ve kampanyaları da artmaya devam ediyor. Konutta fırsat dönemi başladı...

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.

Konutta son sözü faiz söylüyor!

Vatandaşların kredi ile konut alma iştahı faiz oranlarıyla paralellik gösteriyor. Mart 2018’de konut kredisi ile ev alan vatandaş sayısı günlük 1.000 kişi iken, sayı kampanyaların arttığı ve faizlerin düştüğü Haziran 2018’de 1.330’a yükseldi.

Konut kredisi kampanyaları sıfır konut satışlarını arttırdı!

2018 Aralık ayında sıfır konut satışları ilk kez ikinci el konut satışlarını geçti. Sıfır konutlarda yaşanan talep artışının ana nedeni sadece sıfır konutlara uygulanan konut kredisi kampanyaları oldu…

Konutta ihtiyaç sahibi faizi umursamadı!

2018 yılı konut satışları hakkında değerlendirme yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, "Konutta ihtiyaç sahibi faizi umursamadı" diyerek, rakamların kendilerini şaşırttığını ifade etti. 

Nizamettin Aşa: Konutta 2018'deki hedef saptı!

Konut satışları 2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 2,4 düşüş gösterdi. Verileri değerlendiren İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, "2018'deki hedef saptı" diye konuştu.

Konut ve işyeri KDV harcı indirimi son günü 2018!

Konutta KDV indirimi uygulaması bu yıl 5 Mayıs'ta, iş yerlerinde ise 18 Mayıs'ta başladı. Peki, konut ve işyeri KDV harcı indirimi son günü 2018 ne zaman?

Gayrimenkul sektöründe 2018'de neler oldu?

Gayrimenkul sektör, KDV ve tapu harcı desteği ile indirim kampanyalarıyla nefes aldı, faizler yükseldi, yabancıya satış arttı. İşte Gayrimenkul sektöründe 2018'de neler oldu sorusunun yanıtları...

konutta 2018 kampanyaları Haberi

konutta 2018 kampanyaları

2018 yılında hangi projelerde kampanyalar başladı? Hangi projelerde ödeme kolaylıkları ve fiyat avantajı bulunuyor? İşte cevabı...

1-) 84 ay 0 faiz kampanyası


2017 yılında yeni kampanyasının sinyalini veren Emlak Konut 84 ay 0 faiz kampanyasını düzenledi.  Kampanyaya göre konut alıcıları yüzde 10 peşin, 84 ay yüzde 0 faizle konut kredisinden faydalanabiliyor. 

1 Ocak ile 31 Mart tarihleri arasında geçerli olan 84 ay 0 faiz kampanyası Emlak Konut GYO çatısı altında olmayacak ve firmalar inisiyatif alarak kampanya başlatacak.


Kampanya hakkında detaylar için tıklayın


84 ay 0 faizli konut projeleri için tıklayın

2-) Emlak Konut'tan yüzde 30'a varan indirim kampanyası

Emlak Konut GYO 6 projesinde toplam 798 adet konutta yüzde 30'a varan indirim yapan Emlak Konut, ev sahibi olmak isteyenler için fırsat sunuyor.