01 / 05 / 2024

Konutta dev indirim kampanya

Konutta dev indirim kampanya

Konut alımını desteklemek adına hükümetin attığı adımlara konut geliştiricilerden büyük indirim desteği gelmişti. 15 Haziran’da sona erecek kampanyada fırsatlardan yararlanmak için son iki hafta kaldı.

Migros'ta et, balık ve tavukta dev indirim! Pirzola, döner, bonfile... Bu fiyatları kaçırmayın! 

Migros Market'te et, balık ve tavuk ürünlerinde dev indirim başladı. İşte 25 Ocak 2024 fiyat listesi...

SON DAKİKA! Motorine Salı günü dev indirim geliyor! Sürücülere müjde!

Araç sahipleri son günlerde sakin ilerleyen akaryakıt fiyatlarında indirim olup olmadığını merak ediyordu. Motorinde dev indirim için tarih ve rakam belli oldu. İşte ayrıntılar ve BP, Opet, Shell, Total, PO 11 Kasım 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlıyor! Hangi ürünlerin fiyatı düşecek? Markete gidecekler hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler'de yüzde 50'lik dev indirim yarın başlayacak. Peki Tarım Kredi Marketler'de hangi ürünlerde indirim olacak? İşte ayrıntılar...

BİM'de dev indirim yarın başlıyor! 12 parçalı çay seti 129 TL'ye, 3'lü meşrubat bardağı 55 TL'ye düştü! 29 Eylül 2023

BİM indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de dev indirim yarın başlıyor! 12 parçalı çay seti 129 TL'ye, 3'lü meşrubat bardağı 55 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Dacia Duster'a dev indirim geldi! Bu fiyatı gören bayilere koşacak! İşte 26 Eylül 2023 Dacia Duster fiyat listesi

Dacia Duster, uygun fiyatı ile SUV araba sevenler tarafından en çok tercih edilenler arasında geliyor. Eylül ayında güncellen Dacia Duster'ın fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Dacia Duster'a dev indirim geldi. Dacia Duster 26 Eylül 2023 listesi.

Simfer 4244 inox gri 42 litre turbo midi/mini fırında dev indirim kampanyası! Resmen başladı!

Elektronik ev aletleri denildiğinde akla ilk gelen markalardan Simfer, mini fırında dev indirim kampanyasının startını verdi. Simfer, 42 litre turbo midi/mini fırına 890 TL indirim geldiğini açıkladı.

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz dev indirim! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür! Hemen bakın!

Teknosa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modeline şimdi kaçırılmayacak dev bir indirim düzenledi. Bu indirimi hemen siz de yakalayın. Peki, Teknosa'da Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyatı ne kadar? İşte Xiaomi Redmi Note 11 Pro 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin ve LPG’de son dakika indirim müjdesi! Üst üste 3 zam gelmişti! Şimdi de dev indirim geliyor!

Akaryakıtta son bir haftada arka arkaya gelen 3 zammın ardından benzin fiyatları 36 TL’yi aşmış ve gelen zamlar herkesi resmen şoke etmişti. Peş peşe gelen zamların ardından şimdi de Denizbank’tan dev indirim haberi geldi.

Benzin, motorin ve otogaz alacaklara müjde! Akaryakıta bu sefer dev indirim geliyor! Müjde resmen verildi!

Geçtiğimiz günlerde akaryakıta gelen dev zammın ardından kara kara düşünmeye başlayan araç sahiplerine şimdi de müjdeli bir haber geldi. Denizbank, akaryakıt harcamalarına 100 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Wi-Fi özellikli Arçelik inverter klima alana çeyiz paketinde dev indirim!

Arçelik, yaz aylarının da gelmesiyle beraber klima alımlarına yönelik dev bir kampanya başlattı. Arçelik, Wi-Fi özellikli 09560 HP Ultra Hijyen Plus Prosmart Inverter Klima alana 5’li çeyiz paketi alımına 8.700 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Demir fiyatlarına dev indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dev indirim geldi. Son günlerde demir fiyatlarına peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları bugün ne kadar? 15 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Babalar gününe özel indirim! Atasay'da yüzde 30'a varan dev fırsat! Aradığın hediye burada! 

Atasay'da babalar gününe özel yüzde 30'a varan dev indirim fırsatı devam ediyor. Babalar günü için hediye arayanlar, aradığınız hediye burada. İşte Atasay babalar gününe özel fiyat listesi 15 Haziran 2023!

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları yerle bir oldu! 26 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'deki talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının gerilemesine neden olurken, yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarıı etkiledi. Hurda fiyatlarına dev indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları yerle bir oldu. 26 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Konutta dev indirim kampanya Haberi

Konutta dev indirim kampanya

Hükümetin konut alıcısını ve piyasayı harekete geçirmek için attığı adımlara, gayrimenkul firmalarının verdiği ‘yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat’ desteğinde son iki hafta kaldı. 

Milliyet Gazetesi'nden Duygu Erdoğan'ın haberine göre 15 Mayıs’ta başlayan ve 15 Haziran’da sona erecek kampanya, firmaların uzatma talebi olursa Haziran sonunu görebilir gibi. Ancak şu anda bir uzatma kararı olmadığını belirten sektörün çatı örgütleri, konut alıcısının uygun ödeme koşulları sağlanan kampanyadan 15 Haziran’a kadar yararlanmasını öneriyor.

80 firma oldu

Mayıs ayı başında konut ve ticari alanlarda yüzde 18 olan KDV oranı yüzde 8’e, yüzde 2 olan tapu harcı ise yüzde 1.5’a indirilmişti. Ardından Başbakan Binali Yıldırım, sektörü canlandırmak için kamu bankaları öncülüğünde konutta banka kredi faizlerini düşürecek bir kampanya başlatılacağını açıklamıştı. Kamu bankaları ve bazı özel bankalar; 500...