30 / 04 / 2024

konutta indirim var mı

konutta indirim var mı

İnşaat firmaları kadınlar haftasında konutta indirim yaptı. Özyurtlar 2 projesinde konut alıcılarına yüzde 10 indirim sundu. Dumankaya Konsept Halkalı’da 85 bin liraya varan avantaj sağladı.

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu hafta seçili birçok üründe indirim var...

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu hafta ütüden, bebek odası takımına ve ev gereçlerine kadar birçok üründe indirim fırsatları sunuluyor. 

ŞOK 28 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğu! 28 Şubat 2024'te ŞOK'ta seçili ürünlerde indirim var!

ŞOK 28 Şubat 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sitesi üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta bu Çarşamba günü; gıda, temizlik, tekstil ürünlerinde indirim fırsatı sunuyor. 

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında hafta sonu depremi! Yine indirim var mı? İl il akaryakıt fiyatlarına hemen bakın!

Petrol fiyatlarındaki düşüş sürerken, benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yeni bir indirim olup olmadığı merak ediliyor. İşte ayrıntılar ve akaryakıt fiyat listesi 25 Şubat 2024...

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

A101 22 Şubat 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! Bu hafta A101'de beyaz eşyadan, gıdaya seçili ürünlerde indirim fırsatı!

A101'de bu perşembe günü birbirinden cazip seçili ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. 22 Şubat 2024 A101 kataloğunda yer alan beyaz eşyadan cep telefonlarına birçok üründe indirim var. 22 Şubat 2024 A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

ŞOK markette yarın hangi ürünlerde indirim var? ŞOK 17 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 17 Şubat 2024 kataloğunu yayımladı. Bu cumartesi ŞOK markette elektronik ürün, gıda ve seçili birçok üründe indirim yapılacak. Samsung 11 Kg Çamaşır Makinesi 19.999 TL, Tekerlekli Pazar Arabası 139 TL.

Fiat Fiorino'nun yeni fiyat listesini görenler inanamadı! Hem zam yok hem de indirim var!

En çok satan ticari araçlar arasında başı çeken Fiat Fiorino'nun yeni fiyat listesini görenler inanamadı. Fiat Fiorino'da bu ay hem zam yok hem de indirim var. İşte Fiat Fiorino Ekim 2023 fiyatları...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler aman dikkat! Flaş haber geldi! 

'Akaryakıt fiyatlarına yeni zam ya da indirim var mı?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki benzin, motorin, LPG fiyatlarında son durum ne? İşte BP, Opet, PO, Shell, Total 20 Ekim 2023 fiyat listesi...

Otomobil fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Firmalar resmen yarışa girdi! İşte indirimli sıfır otomobil markaları

Sıfır otomobil fiyatlarında kampanyalar başladı. 4 ayda artan fiyatlar, talebin azalması ile yeniden gerilemeye başladı. Firmalar birbiri ile adeta yarışa girdi. Peki hangi otomobil markalarında indirim var? İndirimli otomobil markaları hangileri? İşte indirimli otomobil markaları.

Benzin, motorin LPG'ye yeni indirim var mı? İşte son dakika akaryakıt fiyatları 30 Eylül 2023!

Benzin, motorin LPG'ye yeni bir indirim olup olmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte son dakika akaryakıt fiyatları 30 Eylül 2023...

Benzin ve motorine son dakika indirimi var mı? İşte 24 Eylül 2023 Shell, BP, Total akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorine son dakika indirimi olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki akaryakıt fiyatlarına yeni indirim var mı? 

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam var mı? Sürücüler bu rakamlara göz atın! Akaryakıtta Eylül depremi! 

Milyonlarca sürücü internet üzerinden "Benzine ve motorine zam gelecek mi, indirim var mı?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam var mı? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 20 Eylül 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi'de kırtasiye malzeme fiyatları çakıldı, onlarca üründe çılgın indirim var! 6-17 Eylül indirim kataloğu

Tarım Kredi Market 6-17 Eylül aktüel kataloğunu yayımlandı. Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları çakıldı, ayçiçek yağında çılgın indirim var.

konutta indirim var mı Haberi

konutta indirim var mı

İn­di­rim kam­pan­ya­la­rı hız­lan­dı. İn­şa­at fir­ma­la­rı gay­ri­men­kul­de yüz­de 10’a va­ran in­di­rim­ler ger­çek­leş­tir­di.  Yüzde 10’luk indirimle bazı evleri 85 bin lira daha az ödeyerek satın almak mümkün. Firmalar bu yolla satış grafiğini artırmayı hedefledi. Öz­yurt­lar İn­şa­at, N5 Sui­tes, NCity Esen­yurt ve NCad­de pro­je­le­rin­de yüz­de 10 in­di­rim yap­tı.  Kam­pan­ya­dan ya­tı­rım ya da otu­rum amaç­lı ko­nut alan tüm ka­dın­lar ya­rar­la­na­cak.


Her tip konut bulmak mümkün


So­yak ta­ra­fın­dan İz­mi­r’­de in­şa edi­len So­yak Si­es­ta Oxy­ge­n’­de  1+1’ler 125 bin li­ra­dan, 2+1 bah­çe­li da­ire­ler 199 bin li­ra­dan baş­lı­yor.  

Du­man­ka­ya İn­şa­at Hal­ka­lı­’da in­şa et­ti­ği Kon­sept Hal­ka­lı pro­je­sin­de yüz­de 8 pe­şin in­di­rim­le 85 bin li­ra­ya va­ran avan­taj su­nu­yor. Pro­je­den ev al­mak is­te­yen­ler sı­fır pe­şi­nat­la da ev sa­hi­bi ola­bi­li­yor. 1+1, 2+1, 3+1 ve kent vil­la­la­rın­dan olu­şan pro­je­de fi­yat­lar 227 bin 240 li­ra­dan...