30 / 04 / 2024

konutta kampanya 2019

konutta kampanya 2019

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, sektör oyuncularının konut satış kampanyaları düzenleyerek konut satışına ilgiyi artırmayı sağladığını söyledi...

Konutta düşük faiz heyecanı!

Konut kredi faizlerinin 0.99’a çekilmesi, bekleyen konut alıcısını harekete geçirdi.Sektör temsilcileri dün satış ofislerinde telefonların susmadığını belirtti...

40 projede kampanya zamanı!

Piyasalarda yaşanan durgunluk, konut kredisi faiz oranlarının yüksekliği, konut talebi olan kesime hitap etmeyen yüksek metrekare fiyatları gibi nedenlerle konut satışlarında ciddi düşüş var. Patronlar toplam 40 projede stok eritme kampanyası düzenliyor...

Konutta kampanya beklentisi!

İnşaat girdi maliyetlerindeki fahiş yükselişlere müteahhitlerden tepki gelirken, yükselen ev fiyatları da konut sahibi olma hayali kuran vatandaşı bu hayalinden giderek uzaklaştırıyor. Ev almak için faiz indirimini bekleyen bir kitle bulunuyor.

Konutta kampanya atağı!

Uzun zamandır nakitte kalan ve ev talebini erteleyen vatandaşın uygun faiz ve vade seçenekleriyle alıma geçtiğinden bahseden Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, “Genel olarak bitmeye yakın konutlara talep olduğunu görüyoruz'' dedi.

Konut seferberliğine faiz desteği büyüyor!

Kamu bankaları tarafından başlatılan konutta kampanya seferberliğine Kalyon Gayrimenkul de destek verdi. Kampanyalarla bekleyen talebin devreye girdiğinden bahseden Kalyon Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kalyoncu, Üsküdar projelerinde faizi 0.56’ya kadar düşürdüklerini duyurdu.

Konutta kampanya büyüyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan iki yıl ödemesiz düşük faizli konut kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 7 günde 3.5 milyar lira değerinde 3 bin konut satıldı. Müteahhitler binlerce konutu bu kampanyaya dahil etmek için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmelerde bulundu.

Markalı konutta kampanya yarışı başladı!

Konut kredisinde faiz indirim hamlesi başlatan bankalardan sonra şimdi de inşaat firmaları yeni kampanyalar başlattı. İşte kampanyalı konut projeleri...

Konutta 2019 fırsatları! Elinizi çabuk tutun!

2020 yılına girmemize sayılı günler kaldı. Konutta 2019'da tanınan hayatı kolaylaştıracak birçok fırsat da 2020'nin başlamasıyla sona erecek. Vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

20 yıl vadeli ucuz konut kredisi 2019!

Dar gelirli ve asgari ücretliyi ev sahibi yapacak yeni konut kredisi kampanyası başlıyor. TOKİ'nin de içinde yer alacağı kampanya ile her yıl 100 bin vatandaş ev sahibi olabilecek. Peki kampanyaya nasıl başvurulur? 20 yıl vadeli ucuz konut kredisi 2019 detayları...

Konutta kampanya fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe son yıllarda aynı segmentte üretilen konutlar nedeniyle ciddi bir konut stoku meydana geldi. Yüksek kredi faizleri konut kredisi kullanımını caydırırken, parası olan yatırımcı da yüksek mevduat faizleri nedeniyle birikimlerini mevduatta değerlendirmeyi seçiyor.

Konutta kampanya dönemi!

Birçok inşaat şirketi, yapım aşamasındaki projelerinin aylık yüzde 0.99 faiz oranıyla kredilendirilmesi için kampanya başlattı. Şirketler düşük faizin yanında indirimden taksit eksiltmeye kadar çok cazip ek fırsat da sunuyor

Konutta indirim üstüne indirim!

Kamu bankalarının konutta kredi faizini 0.99'a çekip, vadeyi de 15 yıla çıkarması, sektörü de harekete geçirdi. Bu ortama daha da canlılık katmak isteyen firmalar birer birer yeni kampanya açıklıyor. Kurban Bayramı kampanyaları da eklenince sektörde birçok fırsat oluştu.

Konutta kampanya rüzgarı!

Konuttaki kampanya rüzgarına bu süreçte diğer firmalar da katılım gösterdi. Kampanya kapsamında faizler kamu bankalarının açıkladığı orandan daha da aşağıya çekildi.

Konutta kampanya yağmuru!

Konut sektörü kampanyalara hız verdi. Yeni ev sahibi olmak isteyenleri hedefleyen konut üreticileri indirimden düşük faiz ve uzun vadeye, kişiye özel ödeme planlarından mobilya hediyelerine kadar pek çok fırsatı sunuyor.

Konutta ivme kaybı azalıyor!

TUİK 2019 Mart ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Verilere göre; ekonominin lokomotiflerinden konutta umut sinyalleri geldi.

konutta kampanya 2019 Haberi

konutta kampanya 2019

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı üçüncü çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmeler yaptı. 

Kaan, Türkiye'nin üçüncü çeyrekteki büyüme oranına ilişkin, "Merkez Bankası tarafında da ekonomik toparlanmaya katkı sağlayacak faiz indirimlerinin ve makro ihtiyati politikaların devam etmesi son çeyrek büyümesini yukarı çekebilir ve toparlanmanın beklenenden de hızlı bir sürede gerçekleşmesini sağlayabilir." diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kaan, inşaat sektörü özelinde ise Merkez Bankası'nın faiz indirim süreciyle Türk Lirası'nın stabil durumunun kredi kanallarını gevşeterek sektörü canlandırmaya devam ettiğine dikkat çekti. Kaan, ayrıca sektör oyuncularının konut satış kampanyaları düzenleyerek konut satışına ilgiyi artırmayı sağladığını söyledi.

Aralık 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!