14 / 05 / 2024

konutta kampanya dönemi

konutta kampanya dönemi

Hükümet tarafından konut piyasasını canlandırmaya yönelik atılan adımlar, gayrimenkul firmalarının ödeme ve indirim kampanyaları gibi pek çok fırsat, konut alımında tüketiciye büyük avantajlar sağlıyor. 

Yüzde 1'lere kadar inen faizler inşaat firmalarına kampanya yaptırıyor!

Ellerindeki konut stoğunu eritmek isteyen inşaat firmaları kampanya savaşlarına başladı. Kampanyalar arasında, ev alana evden otomobile, bedelli askerlikten 3 çocuk indirimine kadar çok farklı hediye bulunuyor..

Toyota'dan bütün kullanıcılara müjde! Yüzde 25 kampanya dönemi başladı

Toyota kullananlar yada Toyota almak isteyenlere güzel haber geldi. Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, otomobil sağlıkları için gerekli olan bakımlar için kampanya dönemi başladı, bakımlarda yüzde 25 indirim.

Ev alacaklar dikkat! Konutta yüksek fiyat dönemi sona mı eriyor? 

Bir süredir "Konutta balon mu oluştu? Alınan yüksek fiyatlı evler yeni sahipleri için fırsat mı, tuzak mı?" soruları akıllarda yer tutuyor. Peki konutta yüksek fiyat dönemi sona mı eriyor? Ev fiyatları düşüyor mu? İşte ayrıntılar...

Konutta fırsat dönemi başladı!

Bankaların kredi faiz oranları hızla düşmeye devam ederken, konut kredisi faizleri ve kampanyaları da artmaya devam ediyor. Konutta fırsat dönemi başladı...

Konutta kampanya dönemi!

Birçok inşaat şirketi, yapım aşamasındaki projelerinin aylık yüzde 0.99 faiz oranıyla kredilendirilmesi için kampanya başlattı. Şirketler düşük faizin yanında indirimden taksit eksiltmeye kadar çok cazip ek fırsat da sunuyor

Konutta fırsatlar dönemi için son ay!

Konutta fırsatlar dönemi için son aya giriliyor. Aralık ayının son günü sona erecek olan imar barışı, konutta kdv indirimi ve tapu harcı indirimi için elinizi çabuk tutun....

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası örnek ödeme planları!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası örnek ödeme planları haberimizde yer alıyor. Konutta kampanya dönemi yarından itibaren başlayacak...

Konutta dev kampanya haftaya başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe yeni kampanya dönemi 27 Ağustos'ta başlayacak. Kampanya kapsamında konut kredi faiz oranları 120 ay vadede yüzde 0,98'e inecek.

Konutta kampanya dönemi devam ediyor!

Konut sektöründe bekleyen talebi harekete geçirmek için başlatılan ‘Tarihi Fırsat’ kampanyası sona ermesine rağmen, konuta ilgi hızla devam ediyor. Şirketler konut alımını erteleyenler için özel fırsatlar hazırladı.

Konutta kampanya dönemi başladı!

İnşaat sektöründe kampanya atağı başladı. Peşinatı ve faizi sıfırlayan firmaalar taksit sürelerini uzatmanın yanı sıra kişiye özel ödeme planı da sunuyor. Ev alıcısı peşinatından faizine kadar planını kendi oluşturuyor.

Konutta 0 faizli kampanya dönemi!

Konut faizlerinin arttığı dönemde tüketiciyi kaçırmak istemeyen firmalar birçok kampanyaya imza atmaya başladı. Yüzde 30'a kadar indirim imkanı sağlanan projelerde faizsiz konut sahibi olunuyor. Projelerde fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor.

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..

Konutta transformasyon dönemi!

Son 10 yılda özellikle gecekonduların kentsel dönüşümü ile atağa geçen inşaat sektörünün, bundan sonraki aşaması ‘yaşam alanlarını kısıtlayan apartman modelinden, proje konutlara geçiş sürecinin yaşanacağı’ “transformasyon dönemi” olacak.

Colorist Şile'de büyük kampanya dönemi başlıyor!

Colorist Şile'de büyük kampanya dönemi başlıyor. Yüzde 20 peşinat ödeyen herkesin ev sahibi olabileceği projede daireler 199 bin TL'den satışa sunuluyor.

konutta kampanya dönemi Haberi

konutta kampanya dönemi

Gayrimenkul geliştiricilerin inşaat maliyetlerini de henüz fiyatlara yansıtmadığına dikkat çeken Bayramoğlu Yapı Grubu CEO’su İbrahim Bayramoğlu, KDV ve tapu harcı indirimleri ile Ziraat Bankası öncülüğünde başlatılan konut kredisi faiz oranlarını 0.98’e düşüren çalışmalar ile tüketici için konutta ‘fırsat dönemi’ oluştuğunu dile getirdi. 

Bayramoğlu, “Bu fiyatlar şu anda en dip fiyatlar. Tüketicinin alım yapması için hem koşullar çok iyi duruma geldi, hem de fiyatlar. 1963 yılında inşaat şirketi ve kereste fabrikamızın kurulmasıyla başladığımız yapı işlerinde bugüne kadar İstanbul’un pek çok noktasında çalıştık. Tüketici için her dönemin kendine göre fırsatları oluşuyordu. Şu anda yüksek kredi faizleri düşürüldü, gayrimenkul firmaları seçenekler sunuyor, ayrıca ekonomide yeni bir yükseliş dönemi başlıyor” dedi. 

Tuzla’da Yayla Park Plus projesinin yapımının devam ettiği söyleyen Bayramoğlu, Kadıköy Bağdat Caddesi, Yakacık,...