04 / 05 / 2024

konutta peşinat oranı

konutta peşinat oranı

Nakit parası olmayan konut kredisi kullanarak ev almak isteyen binlerce kişiye müjdeli haber verildi. Bu kapsamda, kont kredisinde peşinat oranı yüzde 10'a düşürüldü....

Konut kredilerine teşvik ve destekler yağıyor!

Son haftada konut kredisine teşvikler arka arkaya geliyor. Merkez Bankası’nın kredi büyümesini desteklemesi ve faiz indiriminin ardından Türkiye Bankalar Birliği de kredi koşullarının gevşetilmesi ve bireysel kredi kullanım taleplerinin hızla karşılanmasını tavsiye etti. 

Mesa Panorama'da yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı!

Mesa imzalı ile yükselen Mesa Panorama Maltepe yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı sunuluyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Konut kredisi peşinat oranı ne kadar?

Konut kredisi çekmek isteyen kimselerin belli miktarda peşinat bedeline sahip olması gerekiyor. Peki, konut kredisi peşinat oranı ne kadar?

Nidapark İstinye'de yüzde 20 peşinat ve 0.79 faiz oranı fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli' kapsamında Nidapark İstinye projesinde yüzde 20 peşinat ve 0.79 faiz oranı fırsatı ile konut sahibi olma imkanı sunuyor.

Elite Concept'te yüzde 10 peşinat ve 0.87 faiz oranı fırsatı!

Çevreci ve akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlayan Elite Concept’te yüzde 10 peşinat, 0,87 faiz oranı ve 15 yıla varan vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Elite Concept'te yüzde 10 peşinat ve 0.64 faiz oranı fırsatı!

Şua İnşaat’tan yüzde 10 peşinat, 0,64 faiz oranı ve 1 yıl ödemesiz 15 yıla varan vade fırsatı hemen teslim Elite Concept’te tarihi kampanya sürüyor...

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Konutta peşinat fırsatı! 

Konut kredisinde peşinat miktarı yüzde 10'a kadar düşürüldü. Konutta arka arkaya gelen bu teşvikler, sektörü canlandırdı. Peki konut almak için şu an doğru zaman mı? Konut kredisi faiz oranları ne kadar? İşte konut kredisiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

300 bin TL'lik ev için 30 bin TL peşinat yetiyor!

Nakit parası yeterli olmayan ve konut kredisi kullanarak ev almak isteyen binlerce vatandaşa müjdeli haber geldi. Bu kapsamda, konut kredisinde peşinat oranının yüzde 10'a düşürüldüğü açıklandı...

Cer İstanbul'da yüzde 10 peşinat 50 ay 0 faiz!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markası Ege Yapı, Emlak Konut GYO güvencesiyle Tarihi Yarımada’da hayata geçirdiği Cer İstanbul projesinde sunduğu fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat, 120 ay 0,69 oran veya 50 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Ataşehir Modern'de yüzde 5 peşinat kampanyası!

Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı. Projede yüzde 5 peşinat, 72 ay 0,98 vade oranı ve yüzde 10 KDV indiriminden faydalanmak mümkün...

Konutta yüzde 5 peşinat yatırımcıyı cezbetti!

Gayrimenkul firmaları, konut alımlarında yüzde 25 peşinat zorunluluğunu kampanyalarla yüzde 20 seviyesine çekti. Geçen yıl başlatılan yüzde 5 peşinat uygulaması tüketicileri cezbediyor. Markalar yüzde 5 peşinat kampanyasına nisandan sonra da devam etmeyi planlıyor.

Beylikdüzü Aris Grand Tower’da peşinat yok vade çok!

Aris Grand Tower’da hiç peşinat ödemeden ve 48 aya kadar yüzde 0,32, 60 aya kadar yüzde 0,44, ve120 aya kadar ise 0,70 faiz oranıyla bir daire sahibi olmak mümkün.

Babacan Premium 2. etapta yüzde 5 peşinat 0.39 faiz oranıyla!

Esenyurt'ta hayata geçirilen 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat 0.39 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor..

konutta peşinat oranı Haberi

konutta peşinat oranı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı'nda ekonomiyi ilgilendiren 19 maddelik tedbir paketini açıkladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsün etkisi konut sektöründe de hissedildi. Bu kapsamda hükümetin açıkladığı ekonomik pakette ev almak isteyenler için sevindirici gelişmeler yaşandı. Konut kredisi çekeceklerin önündeki en büyük engel olan kredi sınırı sorunu çözüldü.

Yüzde 10 peşinat yeterli

Peşinat indiriminden önce ev almak isteyenler bankaya yaptıkları kredi başvurusunda almak istedikleri ev için ekspertizin belirlediği ev değerinin ancak yüzde 80’i kadar kredi çekebiliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan Corona virüsü önlem paketi ile bu oran yüzde 90'a kadar çıkabilecek. Bu kapsamda müştelerin elinde yüzde 10 peşinat olması yeterli olacak.

Duyan bankaya koşuyor

Hayallerindeki eve yüzde 10 peşinatla sahip olacak birçok şimdiden ev arayışına başladı....