09 / 05 / 2024

Konutta saadet zinciri

Konutta saadet zinciri

Türkiye'de Konut Piyasası Risk ve Kazanç raporuna göre konut sektöründe alarm zilleri çalmaya başladı. Rapordaki artan negatif veriler, konuttaki "saadet zinciri" nin sonlanacağına yönelik güçlü sinyaller üretiyor.

Oxfordlu profesörden Bitcoin uyarısı!

Oxford Üniversitesi'nde ekonomi profesörü olan  Robert McCauley, Bitcoin'in saadet zinciri kadar tehlikeli olduğunu dile getirdi. 

Trabzon'da kripto para vurgununda 18 kişi gözaltına alındı!

Trabzon Emniyeti, 'kripto' vurgunu gerçekleştiren 'saadet zinciri'ne ilişkin operasyonda 18 kişiyi gözaltına aldı. Saadet zincirine yapılan operasyon kapsamında 2. sınıf emniyet müdürü de gözaltına alındı.

Tarihin en büyük dolandırıcılığını yapan kripto kraliçesinin evi ortaya çıktı!

OneCoin’in kurucusu Dr. Ruja Ignatova, sanal para birimi görünümü altında bir saadet zinciri olan ve tarihin en büyük dolandırıcılıklarından birine imza atmıştı. Kendine kripto kraliçesi diyen Ruja Ignatova, hala bulunamadı.

Trabzon'da 450 milyon TL'lik kripto para vurgunu!

Trabzon merkezli 12 ilde yapılan eş zamanlı “Saadet Zinciri” operasyonunda 450 milyonluk kripto para vurgunu ortaya çıktı...

Gerçek Evim'den 600 milyon TL'lik vurgun!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) tasfiye kararı aldığı firmalardan biri olan Gerçek Evim'in saadet zinciri olduğu ortaya çıktı. 13 bini aşkın kişiden aylık yüzde 10 kâr payı vaadi ile 600 milyon lira para toplayan SAS Holding'in akıllara zarar vurgun hikayesi...

Smart Trade Coin dolandırıcılığı: 200 bin kişiden 100 milyon dolar aldılar!

Smart Trade Coin Türkiye'de faaliyette bulunuyordu. Kenan Şeranoğlu’nun başında yer aldığı kurumun, 'saadet zinciri' vaadiyle üyelerinden 100 milyon dolarlık para topladığı ileri sürülmüştü.

Kripto para dolandırıcılığında en çok bilinen 5 hikaye!

Thodex adlı kripto para borsasının vurgunu, tüm dünyadaki kripto dolandırıcılığını yeniden gündeme taşıdı. Bu dolandırıcılık akıllara saadet zinciri olaylarını ve diğer kripto para dolandırıcılıklarını getirdi. İşte en çok bilinen ve en büyük 5 hikaye...

Nilüfer Podyumpark imar planına aykırı mı?

Podyumpark olayı, Nilüfer ilçesinde senelerdir kumlan ve bazı akademik odalarında içinde yer aldığı iddia bulunan bir saadet zinciri halkası oluşturulduğu iddiaları tekrar gündeme getirdi.

Jet Fadıl’a Ponzi suçlaması!

Yaklaşık 1 yıldır taahhüt edilen kira gelirleri ödenmeyen Caprice Gold mağdurları ilk kez suç duyurusu yaptı. Mağdurlar, saadet zinciri benzeyen ‘Ponzi sistemi’ ile dolandırıldıklarını savundu.

İrfan Home Mağazalar Zinciri 8. Şubesini Mimaroba’da açtı!

48 yıllık deneyimi sayesinde en iyi ve en yeni teknolojiyi mağazalarına taşırken, hesaplı ve kaliteli alışveriş imkanı sunan İrfan Home Mağazalar Zinciri 8. Şubesini Mimaroba’da açtı...

Murat Kurum: Konutta arz fazlası yok, sorun bölgesel!

Son aylarda gayrimenkul sektöründe arz fazlası olduğu ve yeni konut projelerinde satışların geçen yıla kıyasla düştüğü söylemleri arttı. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Konutta arz fazlası yok, sorun bölgesel” dedi.

İngilizlerin konutta tercih ettiği turizm merkezleri Aydın ve Muğla oldu!

Türkiye'de yaşayan yabancılar yılın ilk 4 ayında 5 bin 194 konut satın aldı. İngilizlerin konutta tercih ettiği turizm merkezleri Aydın ve Muğla oldu. İzmir'i ise Almanlar tercih etti.

Türkiye turizmine yön veren 25'in üzerinde yerli otel zinciri bulunuyor!

11 Türk otel zinciri Maldivler'den ABD'ye, Rusya'dan Mısır'a kadar dünyanın 17 farklı ülkesinde 34 otel ile faaliyet gösteriyor. 12 Türk otel markası daha yurtdışı planları yaparken bu sayının artması bekleniyor...

Konutta saadet zinciri Haberi

Konutta saadet zinciri

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (İSMMMO) "Türkiye'de Konut Piyasası: Risk ve Kazanç" adlı raporuna göre konut sektöründe alarm zilleri çalmaya başladı. Rapordaki artan negatif veriler, konuttaki "saadet zinciri" nin sonlanacağına yönelik güçlü sinyaller üretiyor.Markalı satışların son üç aylık satışları yüzde 55 oranında düştü


Rapora göre, son negatif veriler, konuttaki "saadet zinciri" ni, ekonomideki yıkıcı etkileri yayılabilecek "patlayan bir balona" dönüştürebilecek sinyaller üretiyor.Markalı konutların son üç ay satışlarında, yüzde 55 oranında düşüşün vurgulandığı raporda, özellikle İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde satışların daha da azalabileceği ve fiyatlardaki gerilemenin hızlanabileceği belirtiliyor. Raporu değerlendiren İSMMMO Başkanı Yahya Arıkan, uzun bir dönem yükselen konut fiyatlarının balon riskini artırdığını belirterek, özellikle konut kredisi borçlarının aile gelirleri içindeki payının yükselmesinin sakıncalarına dikkat çekti.


Üçte Bir Oranında...