07 / 05 / 2024

konutta sonbahar fırsatları

konutta sonbahar fırsatları

Konut yatırımcıları, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için vade farksız taksit ve hiç peşinatsız ödeme seçenekleriyle sonbahar kampanyası başlattı. 3 bin lira kira getirili konutlar 229 bin liradan başlıyor.

Vestel klimalarda sonbahar fırsatları! Son günleri kaçırmayın! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin sevilen markası Vestel’de, sonbahar fırsatları devam ediyor. Vestel klimalar uygun fiyata satışa çıktı. İşte Vestel 30 Ekim 2022 fiyat listesi…

Chakra’da yüzde 50 indirim sizi bekliyor! Acele edin sonbahar fırsatını kaçırmayın! 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Chakra’da birçok üründe geçerli yüzde 50 indirimi kaçırmayın. Chakra sonbahar fırsatlarında vazodan salata kaselerine, çatal kaşık takımlarından kokulu mumlara her şey indirimde. İşte, Chakra 30 Eylül 2022 fiyat listesi..

Philips kaçırılmayacak indirim ve taksit fırsatları!  17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Philips Online Mağaza'nın kaçırılmayacak sonbahar fırsatları başladı! Seçili kişisel bakım ürünlerindeki indirimleri peşin fiyatına 9 taksit ve ücretsiz kargo avantajlarıyla alabilirsiniz. İşte detaylar...

Fenerium’da Sarı Lacivert’e gönül verenler içi kaçırılmayacak Eylül fırsatları! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Lacivert renklere sevdalıların tek adresi Fenerium, Eylül ayı fırsatlarıyla sonbaharı karşılıyor. Fenerium’un online mağazasında yer alan 240 ürün yüzde 60’lara varan fiyat indirimleriyle taraftara sunuluyor.

Philips kişisel bakım ürünlerinde sonbahar fırsatları devam ediyor! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünyada 130, Türkiye’de ise 90 yılı aşkın bir süredir tüm faaliyetlerinde ‘hayatı iyileştirme’ vizyonu ile hareket eden Philips, kişisel bakım ürünlerinde sonbahar fırsatları kapsamında indirim kampanyası başlattı.

Konutta 2019 fırsatları! Elinizi çabuk tutun!

2020 yılına girmemize sayılı günler kaldı. Konutta 2019'da tanınan hayatı kolaylaştıracak birçok fırsat da 2020'nin başlamasıyla sona erecek. Vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

Konutta 2019 fırsatları!

Gayrimenkul sektörü yeni yıla müjdeler ile girdi. Konutta dörtlü fırsat 2019'da da devam edecek. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği imar barışı, 0.98 faiz indirimi, tapu harcı indirimi ve KDV indiriminin devam edeceğinin açıklanması sektörü heyecanlandırdı. 

Konutta fırsatlar dönemi için son ay!

Konutta fırsatlar dönemi için son aya giriliyor. Aralık ayının son günü sona erecek olan imar barışı, konutta kdv indirimi ve tapu harcı indirimi için elinizi çabuk tutun....

Konutta dev fırsatlar için son günler!

Konutta devam eden 3 büyük kampanya Ekim sonu itibari ile son buluyor. Konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz ve indirimli konut fırsatı, tapuda uygulanan harç ve  KDV indirimi, ve imar affı fırsatları için ise son tarih 31 Ekim. 

Konutta fırsatlar dönemi!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, bu yıl yapılan tüm kampanyaların ve teşviklerin konut alıcıları için tarihi fırsatlar içerdiğini söyledi.

Konutta yılın son fırsatları başladı!

Markalı konut üreticileri ev almak isteyenlere 2016 biterken cazip fırsatlar sunuyor. Düşük peşinatlı, vade farksız ödeme seçenekleri hazırlayan inşaat firmaları peşin ödemelerde yüzde 20'ye varan indirim yapıyor...

Sancaktepe Köyceğiz'de sonbahar fırsatları başladı!

İstanbul Sancaktepe'de bulunan Köycegiz'de sonbahar fırsatları tazelendi. 291 konuttan oluşan Köyceğiz projesinde, konutların büyük bölümü sahiplerini buldu.

Yeni Yüzyıl Konutları'nda lansman fırsatları devam ediyor!

İstanbul Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın tanıtım toplantısı yapıldı. Muammer Ceylan, "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarında ön talebi ya da lansman fırsatlarını kaçırmak gibi bir durumdan söz edemeyiz" diye konuştu.

konutta sonbahar fırsatları Haberi

konutta sonbahar fırsatları

Gayrimenkul yatırımcıları, bu sonbaharda birbirinden uygun ödeme koşullan ile ev sahibi olma imkanı sunuyor. Kişiye özel ödeme seçenekleri ile hemen her bütçeye hitap eden konut yatırımcıları, birikimi olmayanları hiç peşinatsız ya da düşük peşinatla, banka kredisine girip risk almak istemeyenleri de vade farksız taksitle evlendiriyor. 


KARTAL ROYAL GARDENDE ÖN SATIŞTA % 30 İNDİRİM 


Bu kapsamda, Royal Garden projesinde yüzde 30 ön satış indirimi yapılıyor. Royal Garden Kartal kampanya kapsamında ayrıcı 30 ay yüzde o faizle imkanı da sunuluyor, Kartal'da inşa edilen Kartal Royal Garden 2 blokta 374 konuttan oluşuyor. Fiyatları l+l dairelerde 255 bin TL'den, 2+1 dairelerde 355 bin TL'den, 3+1 dairelerde ise 555 bin TL'den başlıyor. 


MAHAL SANCAKTEPE 

Hemen teslim 2+1 daire 216 bin lira 


Mahal Sancaktepe projesinde hemen teslim konutlara hiç peşinatsız...