03 / 05 / 2024

konutta taksit fırsatları

konutta taksit fırsatları

Konut yatırımcıları kişiye özel ödeme seçenekleri ile müşterilerini zorlanmadan ödeyebileceği şekilde ev sahibi yapıyor. İşte birden çok ödeme seçeneği sunan o konut projeleri…

Philips kaçırılmayacak indirim ve taksit fırsatları!  17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Philips Online Mağaza'nın kaçırılmayacak sonbahar fırsatları başladı! Seçili kişisel bakım ürünlerindeki indirimleri peşin fiyatına 9 taksit ve ücretsiz kargo avantajlarıyla alabilirsiniz. İşte detaylar...

Trendyol’dan akıllı ev aletlerinde özel fırsatlar? İşte 16 Eylül 2022 kampanya detayları ve fiyat listesi

Türkiye’nin en büyük online satış sitelerinden olan Trendyol bu kez en çok tercih edilen marka ve ürünleri bir araya getirerek  hızlı gönderim, ücretsiz kargo, taksit seçenekleri ile alıcılarına sunuyor. İşte Trendyol fırsatları ve ürünlerin 16 Eylül 2022 fiyatları

Konutta 2019 fırsatları! Elinizi çabuk tutun!

2020 yılına girmemize sayılı günler kaldı. Konutta 2019'da tanınan hayatı kolaylaştıracak birçok fırsat da 2020'nin başlamasıyla sona erecek. Vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

Konutta 2019 fırsatları!

Gayrimenkul sektörü yeni yıla müjdeler ile girdi. Konutta dörtlü fırsat 2019'da da devam edecek. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği imar barışı, 0.98 faiz indirimi, tapu harcı indirimi ve KDV indiriminin devam edeceğinin açıklanması sektörü heyecanlandırdı. 

Konutta fırsatlar dönemi için son ay!

Konutta fırsatlar dönemi için son aya giriliyor. Aralık ayının son günü sona erecek olan imar barışı, konutta kdv indirimi ve tapu harcı indirimi için elinizi çabuk tutun....

Konutta dev fırsatlar için son günler!

Konutta devam eden 3 büyük kampanya Ekim sonu itibari ile son buluyor. Konut sektörünün uyguladığı yüzde 0.98 faiz ve indirimli konut fırsatı, tapuda uygulanan harç ve  KDV indirimi, ve imar affı fırsatları için ise son tarih 31 Ekim. 

Konutta fırsatlar dönemi!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş, bu yıl yapılan tüm kampanyaların ve teşviklerin konut alıcıları için tarihi fırsatlar içerdiğini söyledi.

Konutta yılın son fırsatları başladı!

Markalı konut üreticileri ev almak isteyenlere 2016 biterken cazip fırsatlar sunuyor. Düşük peşinatlı, vade farksız ödeme seçenekleri hazırlayan inşaat firmaları peşin ödemelerde yüzde 20'ye varan indirim yapıyor...

Sur Yapı'dan ev alacaklara 120 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne yakın konumdaki İlkbahar ve Gölbahçe Evleri projelerinden ev alacaklara çeşitli fırsatlar sunacağını açıkladı. Söz konusu projelerde 0,70 faiz 120 ay sabit taksit veya 0,42 faiz 60 ay taksit kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenleri hayaline kavuşturacak.

Denizbank'tan evlenenlere ve evini yenileyenlere 6 taksit fırsatı!

Denizbank, yeni başlattığı kampanya ile evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere özel ve avantajlı fırsatlar sunuyor. 15 Mayıs 2016'ya kadar evleri için yapılacak ev alışverişlerinde hiçbir ücret almadan 6 taksit imkanı sağlıyor.

Dap Yapı Adam Kule ödeme fırsatları!

Dap Yapı Adam Kule ödeme fırsatları kapsamında 36 ay vade farksız taksit uygulanıyor. İstanbul Maltepe Dragos'ta inşa edilen proje sahile 10 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz!

"Dumankaya Ritim İstanbul'da bu fırsatları bir daha göremezsiniz" sloganıyla tanıtılan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Dumankaya Mozaik lansmana özel fırsatlar!

Dumankaya Mozaik lansmana özel fırsatlar kapsamında yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor.

konutta taksit fırsatları Haberi

konutta taksit fırsatları

Yoğun rekabet ortamında müşteriyi sadece kalite ile etkilemek artık mümkün değil. Çünkü bir ürün ne kadar kaliteli olursa olsun eğer müşterinin alım gücüyle örtüşmüyorsa pazarda hak ettiği değeri maalesef göremiyor. Satış sürecinde en belirleyici kriter kalite ve fiyat gibi görünse de aslında ödeme biçimi de oldukça etkin bir unsur. Bunun bilincinde olan konut yatırımcıları farklı farklı pazarlama teknikleri ile ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Bir değil birden fazla ödeme seçeneği sunan konut yatırımcıları, böylelikle müşterilerini zorlanmadan ödeyebileceği bir şekilde konut sahibi yapıyor. Kimi projelerde ödemeyi müşteri belirliyor, kimi peşinatta kolaylık sağlıyor kimi ise taksitte. 

İşte tüm detayları ile o konut projeleri. Seçim sizin…