27 / 05 / 2024

Konutta talepler

Konutta talepler

GÜNÜMÜZDE her konuda olduğu gibi konut ve inşaat sektöründe de trendler değişiyor. İhtiyaçlara göre şekillenen talepler, doğrultusunda tüketiciler daha seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam arıyor.

Konutta rakipler birbirini batırabilir!

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, yeni tüketici kanununda konut alıcısına getirilen vazgeçme hakkının bazı rakip müteahhitleri birbirine kepenk kapattıracak kadar sert rekabet noktasına getirebileceğine dikkat çekti.

Konutta talepler değişti, sektör dönüştü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün geçmişinin büyük tanıklarından olan Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu .

Konutta vergi indirimi olacak mı?

AK Parti, seçim zaferinin ardından yeni hükümet programını yazmaya başladı. 4 yıllık programda konutta vergi indiriminin de yer alması bekleniyor.

Konutta en fazla büyüme Ankara'da yaşanıyor!

Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, geçen yıla göre Türkiye genelinde yüzde 11,7'lik oranla konutta en fazla büyümenin Ankara'da yaşandığını söyledi.

Babacan Premium Esenyurt'ta ön talepler toplanıyor!

Toplamda 1.400 daire, 115 ticari ünite, AVM ve otelden meydana gelen projede ön talepler toplanıyor. Babacan Premium projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Kule Rams projesinde ön talepler toplanıyor!

Rams Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede ön talepler toplanıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilen projede İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Kağıthane Ege Yapı projesinde ön talepler toplanıyor!

Ege Yapı imzasıyla inşa edilen Kağıthane projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede ön talepler toplanıyor.

Kağıthane projesi Ege Yapı'da ön talepler toplanıyor!

Ege Yapı Kağıthane'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede ön talepler toplanmaya devam ediyor.

Konutta balon ne anlama geliyor?

Bugün Gazetesi'nin köşe yazarlarından Yaşar Erdinç, bugünki yazısında 'konutta balon' kavramını açıkladı. İşte o köşe yazısı...

Konutta metrekare hesabı nasıl yapılır?

Evinizin net metrekaresini hesaplayabilmek için, evin içinde yer alan tüm odaların ve alanların metrekare türünden değerlerinin hesaplamak gerekiyor. Peki, konutta metrekare hesabı nasıl yapılır?

Konutta talep patlaması ve fiyat artışının sonuna mı gelindi?

Habertürk Gazetesi ekonomi yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında 'Konutta talep patlaması ve fiyat artışının finali' başlığını ele aldı. İşte Yıldırım'ın özel haberi;

İzmirgaz konutta 600 bin aboneye ulaştı!

İzmir’de doğalgazın dağıtım ve işletmesini üstlenen İzmirgaz, konutta 600 bininci aboneye ulaştı.Her yüz bin sayı dönümünde abonesini ödüllendirmeyi gelenek halene getiren İzmirgaz, 600 bininci abonesinde de bunu bozmadı.

Sultanhanı TOKİ Konutları için talepler 24 Haziran'da!

Sultanhanı'na Toki tarafından yapılacak olan 1.Etap Toki Konutları için talepler 24 Haziran 2015 Çarşamba günü başlıyor. Talepler 24 Haziran günü Sultanhanı Ziraat Bankası şubesinden yapılacak.

Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015!

Her sene Haziran'ın 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü'ne sayılı günler kala, inşaat firmaları konut projelerinde babalara özel kampanyalar hazırladı. İşte Konutta Babalar Günü kampanyaları 2015...

Konutta talepler Haberi

Konutta talepler

Eskiden şehir merkezinde oturmak daha avantajlı ve prestijliyken, artık tüketiciler şehrin stresinden ve daha doğayla iç içe bir yaşam tercih ediyor. Bu doğrultuda günümüzde konut talepleri şehir dışına doğru kayıyor. Tüketicilerin ev sahibi değü, kendi evlerinde misafir olmak istediklerini kaydeden Endpoint Rezidans Satış Koordinatörü Kalgayhan Dönmez, konutta yükselen trendlerle ilgili şunları söyledi: "Tüketiciler artık daha seçkin ve ayncalıklı bir yaşam anyor. Yeni trend, tüketici ev sahibi değil kendi evinde misafir olmak istiyor. Profesyonel çalışma hayatı, çalışan insanların evle uğraşacağı zamanı' azaltıyor. 



Bu da tüketicüerin ihtiyaçlarını değiştiriyor. Talep, 1+1 ve 2+1 büyük metrekareli dairelerde, 40-50 metrekare salon, giyim odaları, 300-325 santimetre tavan yükseklikleri, 260 santimetre üzerinde kapüar, yere kadar uzanan cam doğramalar şekilleniyor. Küçük dairelerde bile 2 adet kapalı garaj ve...