28 / 04 / 2024

konutta yeni projeler Dap Yapı

konutta yeni projeler Dap Yapı

İçinde ofis, otel, konut ve AVM gibi fonksiyonları barındıran karma projelerin yapımına 2011 yılında başlaya Dap Yapı, bu dönem içinde Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Vazo Kule projelerini hayata geçirdi.

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

Konutta yeni müjde! İkinci el konut için de çalışma başlıyor!

Orta gelir grubunun konut sahibi olmasına yönelik “Yeni Evim Kampanyası”nın duyurulmasının ardından, Bakan Kurum, yeni müjdeyi açıkladı; “İkinci el konutta da olabilir.”

Hazine uygun şartlarla arazi verecek, vatandaş evini yapacak! Konutta yeni model geliyor!  

Konutta yeni model hayata geçiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hazine'nin vatandaşa arsa satacağını, vatandaşa burada ev inşa etme imkanı tanınacağını belirtti. 

Konutta yeni KDV sistemi fiyat avantajı sağlayacak mı?

Hayallerindeki konuta kavuşmak isteyenlerin yüzünü güldüren konutta yeni KDV sistemi fiyat avantajı sağlayacak mı? İşte detaylar...

Konutta yeni KDV sistemiyle neler değişecek?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektöründe şimdi de KDV gündemde. Peki konutta yeni KDV sistemiyle neler değişecek?

Konutta zamlar yeni başlıyor!

Üç kamu bankası konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Peki konut kredisi faizlerindeki bu indirim ev fiyatlarına nasıl yansıyacak? Sektör temsilcileri ve ekonomistler, konutta yeni zamların kapıda olduğunu belirtti.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Yeni projeler raftan iniyor!

İnşaat sektöründe stoklar tükenmeye başlayınca yeni yatırımlar artmaya başladı. Birçok yeni proje ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan projeler...

Konutta yeni dönem başladı!

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren imar planları ve konutta yeni dönem resmen başladı. İşte detaylar...

Konutta stoklar eridi, yeni projeler için düğmeye basıldı!

Konut stokunun fazla olduğu 2019'da inşaat başvuruları yeniden arttı. Pandemiye rağmen İstanbul'da  İstanbul’da ruhsat sayısı 2020’de yüzde 46 arttı. Yeni konut projeleri için düğmeye basıldığı bazı illerde artış oranı yüzde 200'yi geçti. 

Konutta stoklar azaldı yeni projeler geliyor!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş azalan yeni konut stoklarının ardından geliştiricilerin yeni konut projeleri için hazırlıklarını hızlandırdığını değerlendirdi...

Konutta yeni trend sağlıklı evler!

DAP Yapı Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kayhan Çavuşoğlu konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu söyledi.

Konutta satışlar arttı, yeni projeler için düğmeye basıldı!

Konut kredi faizlerindeki düşüşle beraber bekleyen vatandaş alıma geçti. Konut piyasası hareketlenince başlayınca şantiyeler de hızlandı. Sektör temsilcileri, 2021'in yeni projelerin yılı olacağını belirtirken, inşaat sektöründe vites artırıldığını dile getirdi...

konutta yeni projeler Dap Yapı Haberi

konutta yeni projeler Dap Yapı


İçinde ofis, otel, konut ve AVM gibi fonksiyonları barındıran karma projelerin yapımına 2011 yılında başlaya Dap Yapı, bu dönem içinde Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Vazo Kule projelerini hayata geçirdi. Dap Yapı son olarak Kartal'da dünyanın en iyi karma yaşam projesi olarak ifade ettiği İSTMarina karma yaşam projesini satışa sundu. 


DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, geçtiğimiz ay lansmanını yaptıkları yeni projeleri İSTMarina'yı Anadolu yakasının yatırım değeri yüksek olan Kartal sahilinde projelendirdiklerini söyledi. İSTMarina'nın çok büyük ses getireceğini dili getiren Yümaz, dünyanın sayılı projelerinden biri olacak İstanbul Marina'da, 5 adet rezidans konut ve ofis bloğu üe ticari alanların yer alacağını kaydetti. 


Yümaz, "Önünde mega yat marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen İstanbul Marina'da, 258 adet bağımsız birimden...