14 / 05 / 2024

Konya Beyşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Konya Beyşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Konya Beyşehir'de FETÖ’nün darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında mühürlenip kapatılan özel okul, Beyşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim faaliyetine devam edecek.

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Beyşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık arsa!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa satacak! 24 taksitle imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için tam 24 ay taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tam 24 taksitle iki arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesinde yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalardan iki tanesi tam 24 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı.

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

Konya Beyşehir'de 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Konya Beyşehir Belediyesi, Konya ili, Beyşehir ilçesi, Hamidiye, Kurucuova ve Çiçekler mahallelerinde yer alan 10 arsayı 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte Konya Beyşehir'deki arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

Konya Büyükşehir'den büyük fırsat! 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Konya Büyükşehir Belediyesi 24 taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu ve Karatay'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte ihale detayları...

Konya Beyşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberi

Konya Beyşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Konya Beyşehir'de FETÖ davasında yürütülen soruşturma kapsamında mülkiyeti hazineye geçirilen özel okulun binaları yeni dönemde Beyşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim faaliyetlerine devam edecek. 


Kapatıldıktan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Beyşehir Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ne dönüştürülen okulun yeni levhası da Beyşehir Belediyesi iş makineleri tarafından binanın dış cephesine yerleştirildi. 


Okulu Kaymakam Vekili Kadir Ulusoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk’la birlikte ziyaret eden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle sakinleriyle de istişarede bulundu. Özaltun, burada yaptığı açıklamada, 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından ülke genelindeki tüm FETÖ’ya ait eğitim kurumlarına ait binalara atanan kayyum tarafından el koyulduğunu belirterek, “Bu binalar hazineye devroldu. Devrolduktan sonra da yeni eğitim-öğretim dönemine yetişmesi için seferber olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve...