03 / 05 / 2024

Konya Çiçekler Yazyurdu yolu

Konya Çiçekler Yazyurdu yolu

Konya genelinde mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde asfalt çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir İlçesi’nde Çiçekler - Hüseyinler - Fasıllar - Yazyurdu arasındaki hatta çalışmalarını sürdürüyor.

Konya Beyşehir'de 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Konya Beyşehir Belediyesi, Konya ili, Beyşehir ilçesi, Hamidiye, Kurucuova ve Çiçekler mahallelerinde yer alan 10 arsayı 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte Konya Beyşehir'deki arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

TOKİ Konya için başvuru tarihi belli oldu! 70 bin lira peşinatla 2+1 ve 3+1 ucuz konut fırsatı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Cihanbeyli Konutları için başvuru tarihini açıkladı.  İşte TOKİ Konya başvuru tarihleri ve proje detayları...

Hızlı Tren bileti fiyatlarına üçüncü zam, yüzde 15 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... İşte 20 Nisan fiyat listesi...

Bayram gelirken otobüs biletlerine yapılan zamlardan sonra pek çok kişi Yüksek Hızlı Tren'i tercih etmeye başladı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara-İstanbul, Konya-İstanbul, Konya-Ankara... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Konya'da sanayi dönüşümü başladı!

Konya'da uzun süredir beklenen Yeni Sanayi Sitesi inşaatı başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, projenin Konya için milat olduğunu dile getirdi. 

Çiçekler Makina İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Çiçekler Makina İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergin tarafından kuruldu.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çiçekler Kenstsel Dönüşüm Çözümleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çiçek tarafından kuruldu.

Polonya'da evlere çiçek çiziliyor!

Polonya'da 1948'den beri bir köyde halkın moralini yükseltmek için herkes evine çiçekler çiziyor. Çiçekler gelenekselleşti ve festivali yapılıyor.

Konya Buğday Pazarı YHT Garı’nda çalışmalar başladı!

Konyalıların merakla beklediği ve kamulaştırması yılan hikâyesine dönen Buğday Pazarı YHT Garı’nda çalışma başladı. AK Parti Milletvekili Ziya Altunyaldız, “Garlar kanı pompalayan merkez görevi görüyor. Bu açıdan gar Konya için bir misyondur” dedi

Konya Çiçekler-Yazyurdu yolu 2.5 milyon liraya mal olacak!

Konya genelinde mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde asfalt çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir İlçesi’nde Çiçekler - Hüseyinler - Fasıllar - Yazyurdu arasındaki hatta çalışmalarını sürdürüyor.

Koçtaş ile bahçe ve balkonlara bahar geldi!

Koçtaş’ta bulunan her zevke uygun bahçe mobilyaları, rengarenk çiçekler, çeşit çeşit saksılar ve onlarca seçenekteki bahçe aletleri baharı bahçe ve balkonlarınıza getiriyor.

Konya İplikçi Camii restore ediliyor!

Konya merkez ve ilçelerdeki tarihi eserlere sahip çıkarak restorasyon çalışmaları yapan Konya Büyükşehir Belediyesi, Akşehir’de bulunan ve tarihi İplikçi Camii’nin restore ederek ilçeye kazandırıyor.

Suriyeli iş adamları Konya'ya yatırım yapıyor!

İç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan Suriyeli işadamları Konya'da yatırım yapmaya başladı. Suriyeli işadamları tarafından Konya'da son 2 yılda onlarca şirket açıldı. Suriyeli işadamları için Konya güvenli liman oldu

Konya Çiçekler Yazyurdu yolu Haberi

Konya Çiçekler Yazyurdu yolu


Konya Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğunda bulunan mahalle yollarında sürdürdüğü çalışmalarla şehir genelinde yol kalitesini yükseltiyor.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile 31 ilçe ve mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirterek, mahalle yollarının genişletilerek altyapı ve malzeme kalitelerinin artırıldığını, yol standartlarının yükseldiğini söyledi.


Yasayla birlikte Konya genelinde bin kilometre yolu yenilediklerini, bin 500 kilometre yolun asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, geriye kalan bin 100 kilometre mahalle yolunun programlandığını, hedeflerinin 2017 yılı sonuna kadar Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki yolların asfalt sathi kaplamalarını yenilemek olduğunu dile getirdi.


Beyşehir İlçesi’nde Çiçekler - Hüseyinler - Fasıllar - Yazyurdu grup yolu yapım çalışmasının 22 kilometrelik hatta devam ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, “Bu mahallelerimizi birbirine bağlayacak hatta genişletme, altyapı güçlendirme,...