03 / 05 / 2024

Konya Cihanbeyli yaşam alanı

Konya Cihanbeyli yaşam alanı

Yapımı kısa sürede tamamlanan ve Konya’nın 28 taşra ilçesi arasındaki en büyük parkı olma özelliğini taşıyan 15 Temmuz Şehitler Parkı, ilçenin yeni cazibe bölgesi haline geldi.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Adapark Konakları ile Konya yaşam merkezine kavuşuyor!

Adem Bulut İnşaat tarafından inşa edilen Yazır bölgesinde inşa edilen Adapark Konakları ile Konya yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. 

TOKİ Konya Beybes'te 608 konutluk yaşam alanı kuruyor!    

TOKİ, Konya Meram'a bağlı Beybes Mahallesi’nde 608 konuttan oluşan yeni bir yaşam alanı kuruyor. Proje hem geleneksel hem de modern mimariye sahip olacak..

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi açıldı!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Merkezin yapımında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin dış mimarisi ilham alındı...

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve yapım çalışmalarında sona doğru yaklaşılan Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.

Konya Beyşehir'e yeni kültür ve yaşam merkezi yapılıyor!

Göl Düğün Salonu’nun yıkımına karar verilmesinin ardından çalışmalar için düğmeye basıldığını belirten Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Konferansların verilebileceği yeni bir kültür ve yaşam merkezine ihtiyacımız vardı" dedi.

Müstakil yapıların dönüşümü yaşam kültürünü etkiliyor!

Konya'da müstakil yapıların apartmanlara veya sitelere dönüşmesiyle yaşam kültürü de değişti. Eskiden müstakil yapılı evlerin bahçelerinde kendi ürünü eken, kümes hayvancılığı yapan vatandaşlar artık bu işleri hobi amaçlı yapıyor.

Esbey Mimarlık'tan Konya'ya yeni konut projeleri!

Esbey Mimarlık Şirket Müdürü Muhammet Eskici, Konya'da yaşam standartlarını üst seviyede tutan projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Konya Ereğli'de inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Konya'nın Ereğli ilçesinde çalıştığı inşaatın 9. katından düşen işçi, yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte olayla ilgili ayrıntılar...

Konya'ya Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi yapılacak

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi 'nin, 150 gün içinde tamamlanarak hizmete açılacağını dile getirdi.

Konya Bahar Evleri' nde yaşam başladı! Daireler 350 bin TL'den başlıyor!

Konya Bahar Evleri toplam 2 bin 600 meterkare alana sahip. Projede daireler 12 kat olarak yükseliyor. Konya Bahar Evleri' nde yaşam başladı! Daireler 350 bin TL'den başlıyor.

Konya Cihanbeyli yaşam alanı Haberi

Konya Cihanbeyli yaşam alanı

Konya’nın Cihanbeyli ilçesi son dönemde hayata geçirdiği dev projelerle adından sıkça söz ettiriyor. Bu projelerden biri de Cihanbeyli ilçe merkezinden geçen Konya-Ankara karayolu üzerinde kurulan 15 Temmuz Şehitler Parkı. Yapımı kısa sürede tamamlanan ve Konya’nın 28 taşra ilçesi arasındaki en büyük parkı olma özelliğini taşıyan 15 Temmuz Şehitler Parkı, ilçenin yeni cazibe bölgesi haline geldi. Özellikle hafta sonları vatandaşlar piknik yapmak ve iş hayatının stresini atmak için akın akın buraya taşınıyor. İlçedeki sosyal yaşamı biranda etkileyen parkın yanına şimdi iki yeni dev proje daha kazandırılacak. ‘Hanımeli Anıt Park’ ile ‘Trafik eğitim Parkı’nın da tamamlanmasıyla Cihanbeyli toplam 250 bin metrekarelik büyük bir sosyal yaşam merkezine kavuşacak.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin...