11 / 05 / 2024

konya çim hokeyi sahası

konya çim hokeyi sahası

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın tesisleşme hamlesi sürüyor. Konya'da inşa edilen Türkiye'nin ilk çim hokeyi sahası hizmete açıldı. Osmaniye'deki çim hokeyi sahasının yapımında ise sona yaklaşıldı

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

TOKİ Konya Meram 116 konut ve 182 dükkan ihalesi bugün!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

Konya'da 246 bin 930 dekarlık arazi toplulaştırılıyor!

Konya Altınekin'da 6 yerleşim yerinde toplam 246 bin 930 dekar alanda  arazi toplulaştırma çalışmaları devam ediyor.

TOKİ'den Konya Meram'a 116 dükkan ve 182 ofis!

Konya İli, Meram İlçesi, Şükran Mahallesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 116 Adet Dükkan ve 182 Adet Ofis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E. İHALE) ihalesi 22 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

Konya Yolu yıl sonunda tamamlanacak! 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yapımı süren Konya Yolu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şimşek, "Yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak" dedi...

Konya İHH, İdlib'de 20 bin konut yapacak!

Konya İHH İnsani Yardım Derneği, Suriye'nin İdlib kentinin güney ve doğu kırsalındaki sivil yerleşim yerlerine 20 bin konut yapacak...

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Konya Karapınar 603 konut müjdesi! İhalesi 12 Kasım'da!

TOKİ'nin Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut, 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım'da yapılacak...

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 konut ve 4 ticaret merkezi!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Karapınar 603 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Konya İli, Karapınar İlçesi, Pınarbaşı ve Çetmi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 603 Adet Konut , 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Kasım 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

konya çim hokeyi sahası Haberi

konya çim hokeyi sahası

 Gençlik ve Spor Bakanlığı, ülke sporuna çağ atlatacak tesisleşme hamlesinde "ilk"leri gerçekleştirmeye devam ediyor.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, titiz ve yoğun çalışmalar neticesinde tesis envanterine her geçen gün bir yenisini ekliyor.


Konya'da yapılan Türkiye'nin ilk çim hokeyi sahası, bir yıldan kısa sürede inşa edilerek hizmete açıldı. Uluslararası standartlarda inşa edilen tesiste portatif tribünler, 6'lı soyunma odası, idari bina ile sağlık ve hakem odaları bulunuyor.


Hokey sporcularının antrenman ve müsabaka yapabilmesi adına büyük bir ihtiyacı karşılayacak tesisin ilk konukları ise kadın milliler oldu. İrlanda'nın Dublin kentindeki 2016 Rio Olimpiyat Oyunları ön elemelerinde mücadele eden milli takım, hazırlıklarını Türkiye'nin ilk çim hokeyi sahasında gerçekleştirdi.


Nisan ayında başlayacak Süper Lig ve alt liglere de evsahipliği yapacak tesiste, geleceğin dünya şampiyonlarının yetiştirilmesi hedefleniyor.


Tesisleşme anlamında büyük ilerlemeler kaydeden...