06 / 05 / 2024

konya çumra arsa satışı

konya çumra arsa satışı

Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı, Baraj, Alibeyhüyüğü, Güvercinlik ve Büyükaşlama mahallelerinde yer alan 13 arsa 24 bin 875 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da 49 adet arsa ve arazi satılıyor! 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkul fırsatı!

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da yer alan toplam 49 adet arsa ve arazi 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 404 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Konya, Nevşehir ve İzmir'de 25 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 3 şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri hangi tarihte?

Kocaeli ve Konya'da arsa fırsatı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanlarına göre Kocaeli ve Konya'da yer alan iki arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Konya Çumra'da 2 taksitle 167 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Belediye duyurdu!

Konya Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesinde yer alan 167 adet gayrimenkulü 2 eşit taksitle satıyor. İşte ihale tarihi... 

Konya'da yüzde 25 peşinat ve yüzde 20 indirimle satılık 8 arsa! 

Altınekin Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Konya Altınekin'de yer alan sekiz adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların yüz ölçümleri 684,25 metrekare ile 11 bin 859 metrekare arasında değişiyor. 

Konya'da yüzde 10 indirimli kerpiç ev satılacak!

Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Ürünlü'de yer alan kerpiç evi satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Konya'da KDV'den ve emlak vergisinden muaf 82 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu ve Meram ilçelerinde yer alan 82 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Konya'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Konya'da 116 adet arsa ile arazi satışa sunuldu! İhalesi 4 Aralık'ta! 

Konya Altınekin Kaymakamlığı, Konya ili, Altınekin ilçesinde yer alan 116 adet arsa ile araziyi satıyor. Peki Konya Altınekin'de yer alan Hazine taşınmazlarının fiyatları ne kadar? 

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

O ildeki 65 adet arsa yüzde 10 indirimle satışa çıkıyor! Arsa alacaklar aman bu tarihi kaçırmayın! 

Konya Çumra Belediyesi, Konya ili, Çumra ilçesi, Apasaraycık, Seçme ve Taşağıl mahallelerinde yer alan 65 adet arsayı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanıyla satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa satacak! 24 taksitle imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu arsa KDV'den de muaf.

konya çumra arsa satışı Haberi

konya çumra arsa satışı

Konya ili Çumra Belediye Başkanlığı tarafından, Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı, Baraj, Alibeyhüyüğü, Güvercinlik ve Büyükaşlama mahallelerinde yer alan 13 arsa satışa sunuluyor.

Arsaların satış ihalesi açık teklif usulüyle 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Peki Konya Çumra'da satışı yapılacak arsaların fiyatları kaç lira? Konya'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte Konya Çumra'daki arsa satışına ilişkin tüm ayrıntılar...

Konya ili Çumra Belediye Başkanlığı tarafından satışı yapılacak arsaların büyüklükleri 25 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Konya Çumra'daki arsaların fiyatları ise 24 bin 875 TL'den başlıyor, 487 bin 755 TL'ye kadar yükseliyor. 

Baraj ve Alibeyhüyüğü Mahallelerinde yer alan arsaların ödemeleri peşin gerçekleştirilecek. Çaybaşı ve Büyükaşlama mahallelerindeki arsaların ödemeleri ise yüzde 50'si peşin, geriye kalan kısmı 31 Aralık 2022'de ödenecek. Güvercinlik...