05 / 05 / 2024

Konya Çumra belediyesi park projeleri

Konya Çumra belediyesi park projeleri

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi tarafından 2015 yılında ilçeye 52 yeni park kazandırıldı. Başkan Oğuz, engelli çocuklarında faydalanabilmesi içinde şehir merkezinde parkların bir tanesine engelsiz oyun grubu yapıldığını söyledi.

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Konya Çumra'da 2 taksitle 167 adet gayrimenkul satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Belediye duyurdu!

Konya Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesinde yer alan 167 adet gayrimenkulü 2 eşit taksitle satıyor. İşte ihale tarihi... 

Konya'da yüzde 10 indirimli kerpiç ev satılacak!

Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Ürünlü'de yer alan kerpiç evi satışa çıkardı. Satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İŞKUR: Kamu kurumuna deneyimli deneyimsiz daimi personel alımı yapılacak

Kamu kurumu ilanlarını araştıranlara yeni bir ilan duyuru açıklaması daha yapıldı. İŞKUR, Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanları üzerinden Konya Çeltik Belediyesi’ne KPSS’siz personel alınacağı açıklandı.

O ildeki 65 adet arsa yüzde 10 indirimle satışa çıkıyor! Arsa alacaklar aman bu tarihi kaçırmayın! 

Konya Çumra Belediyesi, Konya ili, Çumra ilçesi, Apasaraycık, Seçme ve Taşağıl mahallelerinde yer alan 65 adet arsayı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanıyla satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Bu belediye 17 bin TL maaşla personel alımı yapacak! Detaylar ve başvuru şartları belli oldu!

Konya Karatay Belediyesi personel alımı yapacağını paylaştı. Yayımladığı son ilana göre bünyesinde istihdam etmek üzere yeni personeller alacağını duyurdu. Karatay Belediyesi’nin yayımladığı son ilana göre 17 bin lira maaşla çalışacak yeni personel alımı yapılacak.

Belediye 5 taksitle arsa satıyor! KDV'den muaf imarlı arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Konya Çumra'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar, ihalesi ne zaman? 

Konya Çumra'da 14 arsa 11 bin 820 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Konya ili Çumra Belediye Başkanlığı, Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı, Abditolu, Büyükaşlama, Sürgüç ve Türkmencamili mahallelerinde yer alan 14 adet arsayı satıyor. İşte fiyat ve tüm merak edilenler...

TOKİ Konya Çumra 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Çumra 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Çumra'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Çumra'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Çumra sosyal konut projesi...

Konya Cihanbeyli Belediyesi 771 adet gayrimenkulü 4 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor! 

Konya Cihanbeyli Belediye Başkanlığı, Konya ili, Cihanbeyli ilçesinde yer alan 771 adet gayrimenkulü 4 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor...

Konya Büyükşehir Belediyesi 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Yukarıpınarbaşı Mahallesi'nde bulunan 18 konut imarlı arsayı 302 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve ve 5 taksit imkanıyla arsa satıyor.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 peşinat ve 16 taksit imkanıyla! 

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Ardıçlı, Dikilitaş ve Sille mahallelerinde yer alan 5 arsayı 16 taksit imkanıyla satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 19 milyon 800 bin TL'den başlıyor...

Konya Çumra belediyesi park projeleri Haberi

Konya Çumra belediyesi park projeleri

Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz, göreve geldiklerinde Park ve Bahçeler Müdürlüğünü kurarak işe başladıklarını söyledi. Başkan Oğuz, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz 2015 yılında yoğun bir program içerisinde çalışarak Büyükşehir Yasasıyla birlikte 52 mahalle olan Çumramızın bütün mahallelerinde faaliyetlerini hızlı bir şekilde sürdürmüş ve 2015 yılında Büyükşehir Belediyemizle de ortak hareket ederek bütün mahallelere yeni park kazandırmış, mevcut parklarımızın da tamir ve bakımlarını elden geçirmiştir. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz sadece park yapmakla kalmayıp şehir merkezi başta olmak üzere camilerimizin bahçelerinde çevre düzenlemesi yapılmış, ayrıca 22 bin metrekare yeni yeşil alan, 20 bin mevsimlik çiçek ve Çumra nüfusu kadar 65 bin soğanlı bitki şehrimizi güzel bir görünüme kavuşturmuştur” dedi.

Başkan Oğuz, engelli çocuklarında faydalanabilmesi içinde şehir merkezinde parkların bir tanesine engelsiz...