21 / 05 / 2024

konya derbent konut projeleri

konya derbent konut projeleri

TOKİ Konya Derbent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Derbent 'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Derbent 'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Derbent sosyal konut projesi...

Hamdi Acar'dan konut talebi çağrısı!

Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe halkına TOKİ'den ev sahibi olmaları konusunda çağrı yaptı. Acar, "Devletimizin sunduğu imkanlar ve çok cüzi katılım bedelleriyle Derbent ve bölge insanımız TOKİ aracılığıyla ev sahibi olabilir" dedi.

Milli Emlak KDV'den muaf konut imarlı arsayı 50 bin TL'ye satacak!

Yeni ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya'daki konut imarlı arsayı da 50 bin TL'ye satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği o ihale ilanı...

TOKİ Konya Derbent’te 63 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Derbent Projesi’nin ihalesi için start verdi. İşte ayrıntılar…

Milli Emlak o ilde 49 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlıyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da konut imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

TOKİ Konya Derbent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Derbent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Derbent 'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Derbent 'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Derbent sosyal konut projesi...

TOKİ Konya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Konya ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, Konya'da kaç konut inşa edilecek? Konya'nın hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Konya'da konut alanı imarlı arsa satıyor! 179 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya Beyşehir ilçesi, Sadıkhacı Kasabası Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 29 Haziran tarihinde saat 11:15'te yapılacak.

TOKİ Konya 180 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ahırlı ve Yalıhöyük projelerinin ihalesini yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Konya'da konut fiyatları yükseldi!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay ve Şaban Topal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Topal, pandemi sonrası Konya'daki emlak piyasası hakkında bilgi verdi.

TOKİ Konya 205 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Altınekin İlçesi, 2. Etap 205 Konut ve 1 Adet Ticaret (3 Dükkanlı) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya 126 konut ihalesi yarın!

Konya İli Tuzlukçu İlçesi 126 Konut ile 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya 170 konut ihalesi yarın!

Konya İli, Halkapınar İlçesi, 3. Etap 170 Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya 142 konut ihalesi yarın!

Konya İli Emirgazi İlçesi 2. Etap 142 Konut ile 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Konya’da Temmuz'da 5 bin 572 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2020 yılı Temmuz ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Konya ili konut satışları” konusunda bir basın bülteni hazırladı.

konya derbent konut projeleri Haberi

konya derbent konut projeleri
11 SORUDA TOKİ KONYA DERBENT 2022 SOSYAL KONUT PROJESİ

1 - TOKİ Konya Derbent ucuz konut 2022 projesinde kaç adet konut yer alıyor? 

- Konya Derbent ucuz TOKİ projesinde toplam 63 adet konut bulunuyor.

2 - TOKİ Konya Derbent projesi kapsamındaki konutlar için başvurular hangi banka aracılığıyla kabul ediliyor?

- TOKİ Konya Derbent projesinde yer alan konutlar için başvurular Ziraat Bankası'na yapılabiliyor.

3 - TOKİ Konya Derbent sosyal konut projesi 2022'de hangi konut tipleri yer alacak? 

- Konya Derbent projesindeki konut tipleri 2+1 ve 3+1 olarak belirlendi.

4 - TOKİ Konya Derbent 2022 projesi kapsamındaki daireler için kaç ay vade yapılıyor?

- TOKİ Konya Derbent 2022 projesinde bulunan konutlar için 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

5 - Konya Derbent 2022 projesi kapsamındaki 2+1 konutların fiyatları ne kadar?

-...