05 / 05 / 2024

konya derbent toki

konya derbent toki

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Derbent Projesi’nin ihalesi için start verdi. İşte ayrıntılar…

TOKİ Konya Derbent’te 63 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Derbent Projesi’nin ihalesi için start verdi. İşte ayrıntılar…

TOKİ Konya Derbent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Derbent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Derbent 'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Derbent 'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Derbent sosyal konut projesi...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Konya Meram TOKİ kura sonucu 8 Nisan 2022!

Konya Meram TOKİ kura sonucu 8 Nisan 2022 haberimizde yer alıyor. Projede 179 adet konut bulunuyor. 

Konya Emirgazi TOKİ başvuruları başladı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Emirgazi projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Konya Yunak TOKİ 94 konut ihalesi 24 Haziran'da!

Konya İli Yunak İlçesi 94 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi” ihalesi 24 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Derbent TOKİ konutları bu ay teslim edilecek!

Konya’nın Derbent İlçe Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçeye kazandırılan yeni konutlar teslime hazırlanıyor. 

TOKİ Konya Derbent kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Konya Derbent projesinin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Konya Derbent kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Konya Derbent Belediyesi'nin ortaklaşa olarak hayata geçirdiği Derbent projesinin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları!

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projed e198 adet konut bulunuyor.

TOKİ Konya Derbent 47 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Konya’nın Derbent İlçesi’nde inşa edilecek 47 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Konya Derbent 47 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Konya İli Derbent İlçesi'nde hayata geçireceği 47 adet konut için altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Derbent 47 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

Konya İli Derbent İlçesi 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Şubat'ta saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

konya derbent toki Haberi

konya derbent toki

Geliri dar olan kişileri düşük taksitler ve bunun haricinde de düşük peşinatlar ile beraber konut sahibi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, büyük heyecan ile beklenen Konya Derbent ilçesinde hayata geçirecek.

24 Ekim’de son ihale tarihi olması belirlenen projenin tüm detayları ise belli oldu.

Konya’nın Derbent ilçesi Güney Mahallesi’nde inşa edilecek olan söz konusu olan projede 63 adet konutun haricinde alt yapı ve çevre düzenleme işi de yer alacak.

TOKİ Konya Derbent Projesi’nin ihalesi 24.10.2022 saat 14.00’te sona erecek.

TOKİ Konya Derbent Projesi yerli ve yabancı şekilde tekliflere açık ihale usulü şekilde ihale edilecekken tekliflere sadece elektronik ortam bir şeklinde EKAP üzerinden alınım sağlanacak.

Konya Derbent TOKİ Projesi’nin yer teslimi hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

T.C.
ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ...