16 / 05 / 2024

Konya halk etkinlikleri

Konya halk etkinlikleri

Denge İnşaat Nakliyecilik Hay. Taah. San ve Tic. Ltd. Şti tarafından, Tavuk- Yarka yetiştirme ve yumurta üretimi kapasitesi artırımı ile gübre kurutma tesisi yapımı için 18 Kasım 2014 tarihinde halk toplantısı düzenlenecek.

SON DAKİKA! Konya’da 5 şiddetinde deprem oldu!

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Konya’da 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonra olumsuz bir durum rapor edilmezken, halkın büyük panik yaşadığı öğrenildi.

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Konya'da 1.4 milyar liralık 99 eser hizmete açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Konya'da Mevlana'nın 745. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma etkinlikleri kapsamında gerçekleşen Şeb-i Arus Töreni'ne katılacak, yapımı tamamlanan eserlerin toplu açılışı yapılacak.

Konya Hıdırlık Dağ Oteli inşa edilmeyi bekliyor!

Konya'nın Akşehir bölgesinde bulunan Hıdırlık Dağ Oteli 9 yıldan beri inşa edilmeyi bekliyor. Bölge halkı, turizme büyük katkısı olmasını bekledikleri otelin yapımının devam etmesini istiyor. 

Konya Seydişehir'deki emlak danışmanlığı kursuna yoğun ilgi!

Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM) tarafından, Konya Seydişehir'de açılan emlak danışmanlığı kursuna yoğun ilgi gösterildi.

Konya Doğanhisar'a 5,7 milyonluk prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Doğanhisar’daki prestij caddeleri tamamlayarak halkın hizmetine sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 5 milyon 750 bin liraya mal olan yatırımın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Konya Ilgın TOKİ Konutları başvuru işlem yeri!

Konya Ilgın TOKİ Konutları başvuru işlem yeri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerince kabul edilecek. Ev fiyatlarının 91 bin 170 TL'den başlangıç gösteriyor.

Konya Ereğli'de Kapalı Pazaryeri Projesi hayata geçiriliyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi pazarcı esnafının ve ilçe halkının yıllardır özlemini duyduğu Kapalı Pazaryeri projesini hayata geçiriyor.

Konya Numune Hastanesi'nin yıkılması halkı etkiledi!

Konya Numune Hastanesi'nin yıkılmasından sonra işlerinin durma noktasına geldiğini söyleyen Numune Hastanesi'nin çevresindeki esnaflar, işlerinin eskisi gibi olacağı günleri dört gözle bekliyor.

Konya Beyşehir Esentepe Mahallesi’nde halk pazarı alanı düzenleniyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinin Esentepe Mahallesi’nde Cumartesi günleri sebze pazarı kurulan halk pazarında bir süre önce başlatılan iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Konya halk etkinlikleri Haberi

Konya halk etkinlikleri

Denge İnşaat Nakliyecilik Hay. Taah. San ve Tic. Ltd. Şti tarafından, Konya İli Selçuk İlçesi Bağrıkurt Mahallesi Mevkii'nde ''Tavuk- Yarka yetiştirme ve yumurta üretimi kapasitesi artırımı ile gübre kurutma tesisi yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Eski İlkokul Binası

Toplantı Saati: 18.11.2014 

Proje Sahibi: Denge İnşaat Nakliyecilik Hay. Taah. San ve Tic. Ltd....