10 / 05 / 2024

Konya Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi

Konya Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi

Konya Ankara Caddesi üzerindeki Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi’nin doğu kısmında bulunan arsa ile birleştirilerek sosyal tesis yapımı için imara açılması için çalışmalar başladı...

Borlease Otomotiv'in halka arz büyüklüğü belli oldu

Borlease Otomotiv halka arzında hisse başına yirmi beş virgül yirmi dokuz Türk Lirası'ndan elli bir virgül yedi milyon adet hissenin satışı gerçekleştirilirken toplam halka arz büyüklüğü ise bir virgül üç milyar Türk Lirası oldu.

Konya'da 12 ve 16 taksitle beş arsa satılacak! İmarlı arsaları sakın kaçırmayın!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 12 ve 14 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Halka arz işlemlerinde ‘o formül artık işe yaramıyor!

Borsa İstanbul’da halka arz edilen şirket hisselerinin beş ila 10 defa tavan yapması formülü artık işlemiyor. Son dört halka arz şirketi ya tek tavan yapabildi ya da işleme başladığı gün bile tavan seviyesini göremedi.

Halka arz da yasak getirildi! EYG GYO ve Beşiktaş hisselerine tedbir geldi

EYG GYO ve Beşiktaş hisseleri için bir ay süre için açığa satış ve kredili işlem yasağı uygulandı.

Hızlı Tren bileti fiyatlarına beşinci zam, yüzde 10 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya... 18 Eylül 2022 fiyat listesi

TCDD, Yüksek Hızlı Tren seferlerine yüzde 10 zam uyguladı. 2022 senesi içerisinde beşinci kez zam gelen YHT biletleri resmen uçuşa geçti. İşte YHT güncel bilet fiyatları…

Konya'da türbe alanı imara açılıyor!

Konya Ankara Caddesi üzerindeki Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi’nin doğu kısmında bulunan arsa ile birleştirilerek sosyal tesis yapımı için imara açılması için çalışmalar başladı...

Konya gayrimenkul fuarına büyük ilgi!

Konya'da gerçekleştirilen Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya Fuarı büyük ilgi ve beğeni topladı. Fuar, “Yaşanabilir Kentler” sloganıyla 100’e yakın firmayı Konya’da buluşturdu.

Beğen İnşaat, fuardan memnun!

Konya’nın önde gelen inşaat firmalarından Beğen İnşaat, Konya Gayrimenkul, İnşaat, Kent ve Mobilya fuarında yerini aldı.

Seha Yapı, Kanyon Park ile Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, 3. İstanbul ve Zermeram projelerinin yanı sıra Konya’da inşa edeceği yeni projesi Kanyon Park’taki fırsatları Konya Gayrimenkul Fuarı’nda müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Vehbi Demirci: Konya'ya 3 bin konut kazandırdık!

Konya'da faaliyet gösteren Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci bölgeye 3 bin konut kazandırdığını belirtti. Demirci, üniversite öğrencilerine sektör ile ilgili bilgiler verdi.

YDA'nın hedefi 3 yıl içinde halka arz!

Üç yıl içinde halka açılmaya hazır hale geleceklerini ifade eden YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Kayseri, Manisa, Konya ve Şanlıurfa'da toplam 5 bin yataklı şehir hastanesi yatırımı yapıyoruz" dedi.

İşte Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bünyesindeki halka açık olan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi, kapılarını ilk kez SABAH'a açtı.

Creavit Konya Beyazsaray showroomu açıldı!

Kusursuz ve konforlu banyoların tasarımcısı Creavit, yenilenen Konya Beyazsaray showroomunu 14 Nisan tarihinde Konyalıların beğenisine sundu. Creavit, Konya’da gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnun kaldı.

Konya Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi Haberi

Konya Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi

Vakıflar Konya Bölge Müdürlüğü’ne ait Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi'nin sosyal tesis yapımı için imara açılması çalışmaları başlatıldı.

Anadoluda Bugün'den Servet R. Çolak'ın haberine göre; Ankara Caddesi üzerindeki, Vakıflar Konya Bölge Müdürlüğü’ne ait Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi ile alanının doğu kısmına yapılması düşünülen sosyal tesis için imar çalışmaları başladı.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkileriyle yapılan görüşmeler sonucu, türbe ve alanının Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait olduğu bilgisi verildi. Görüşmelerin devamında boş alanın doğu kısmında bulanan ev boşaltıldı. Boşaltılan evin bulunduğu arsanın,  Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait Halka Beğüş Mescidi’nin bulunduğu alana dahil edilmesi için girişimler başlatıldı. Arsanın imara açılması için birçok girişim de başlatıldı. Arsanın imara açılmasından sonra, buraya sosyal tesis yapılacağı belirtildi.

ARSAYA SOSYAL TESİS YAPILMASI DÜŞÜNÜLÜYOR

Türbenin bulunduğu bölgenin doğu kısmındaki evin arazisinin...