01 / 05 / 2024

konya ılgın projeleri

konya ılgın projeleri

Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, “Bir şehrin geleceğinin şekillenmesinde gerçekten hayallerine yürümesinde belediye başkanının bakış açısı çok önemli. Çünkü şehri belediye başkanı şekillendiriyor" dedi

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

Konya Ilgın Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Ilgın'da riskli alan kararı!

Konya'nın Ilgın ilçesine bağlı Şıncarullah Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Konya Ilgın Belediyesi'nden evsiz ve kimsesizler için prefabrik konut!

Konya Ilgın Belediyesi evsiz vatandaşlar için harekete geçti. Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, kalacak yeri olmayan vatandaşlar için prefabrik konut yaptıklarını duyurdu...

ABD'nin hedefi çılgın projeler!

ABD’nin yeni hedefi Türkiye ekonomisi. ABD merkezli Bloomberg kanalı, Başkan Erdoğan’ın “çılgın projeler” olarak nitelediği dev projeleri yapan şirketlere yaptırım uygulanabileceğini açıkladı.

Aziz Yıldırım'ın FB için hazırladığı çılgın proje!

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım'ın Fenerbahçe için hazırladığı projeler ise merak ediliyordu. İşte Yıldırım'ın çılgın projeleri...

TOKİ Konya Ilgın başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Konya Ilgın projesinde yer alan 24 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor, projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Konya Ilgın son başvuru tarihleri 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 293 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Konya Yunak'ın projeleri için Ankara'dan destek istendi!

Konya Yunaklı heyet yatırım desteği için Ankara'ya gitti. TBMM'deki Konyalı vekilleri ziyaret ettiler. Yunaklı heyet yatırımların başlaması için vekillerden destek istedi.

Konya Ilgın’a 10,7 milyon liralık yol!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Ilgın’da 53 kilometre mahalle yolunu tamamlarken 35 kilometrelik kısımda çalışmaları sürdürüyor. Ilgın mahalle yolları 10,7 milyon liraya mal olacak.

Konya Ilgın'daki eski hastane binası TBMM'de konu oldu!

Konya'nın Ilgın ilçesindeki eski hastane binasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

TOKİ Konya Ilgın 2017 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hayata geçirilen Konya Ilgın projesindeki 209 adet konut için başvurular başladı.

konya ılgın projeleri Haberi

konya ılgın projeleri


Konya Hakimiyet gazetesine açıklamalarda bulanan Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral, “Bir şehrin geleceğinin şekillenmesinde gerçekten hayallerine yürümesinde belediye başkanının bakış açısı çok önemli. Çünkü şehri belediye başkanı şekillendiriyor. Bir kişinin o şehir için büyük projeleri olabilir ama bunu yapacak olan kişi belediye başkanıdır. Eğer belediye başkanında takım ruhu, ekip ruhu varsa değişik platformlarda değişik organizasyonlarla şehrin geleceği için fikirlere açıksa o şehrin fiziki olarak kalkınıp gelişmesinde başkanın ufku çok önemlidir. Biz inşallah bunu yaptığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.


Yapılan hizmetlerin kendilerine enerji verdiğin belirten Oral, “Halkımız için attığımız her adım bizlere güven, güç ve cesaret kazandırıyor. Biz siyaseti siyaset için değil hizmet için yapıyoruz. Şehrimizdeki her yenilik bir sonraki değişimi getiriyor. Halkımız bize bu makama layık gördü biz de bunu...