04 / 05 / 2024

konya inşaat 2015 projeleri

konya inşaat 2015 projeleri

KTO Konya Ticaret Odası (KTO), 2015 yılı Mart ayı Konya Ekonomik Göstergeleri Bülteni 'ni yayınladı. Bültene göre Konya'da Mart ayında inşaat sektöründe düşüş yaşandı..

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü!

Konya İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı yoğun ilgi gördü. Fuara katılan Moor Yapı Osmanlı ve Selçuklu mimarisini modern bir şekilde sundu.

Konya'daki inşaat sektörü 2017'den umutlu!

Öğrenci kentlerinden biri olan Konya'da markalı konut sektörü giderek büyüyor. Konya'daki inşaat şirketleri 2017 yılından umutlu olduklarını vurguladı.

Konya İnşaat ve Emlak Fuarı 11-14 Mayıs'ta!

Konya’da ilk kez düzenlenecek olan İnşaat ve Emlak Fuarı için geri sayım başladı. 11-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Konya Meram'daki katlı otoparkın inşaatı başladı!

Konya Meram Son Durak’ta hayata geçirilen 640 araçlık otoparkın inşaatı başladı. Proje 3 bodrum kattan oluşacak.

Konya'da inşaat sektörü büyüyecek!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) 3. Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörünün hedefleri konuşuldu.

Konya Karatay'da inşaat sektörü hareketlendi!

Konya Karatay bölgesindeki inşaat firmaları havaların ısınmasıyla birlikte yeni konut yapımına başladı. Konya Karatay'da inşaat sektörü hareketlendi.

Konya'da inşaat iskelesi çöktü: 3 yaralı!

Konya'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucu Nurettin Büyük Koçak, Kubilay Us ve Afgan uyruklu bir işçinin yaralandığı açıklandı.

Konya'da inşaat iskelesi çöktü!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde inşaat iskelesi çöktü. Kazada Nurettin Büyük Koçak (50), Kubilay Us (25) ve Afgan uyruklu bir işçi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Konya Beyşehir'de inşaat sektörünün önü açılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki yatırımları anlattı. 2017 yılının yatırım yılı olacağını söyleyen Özaltun, inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Konya inşaat fuarı ertelendi!

6-9 Nisan tarihleri arasında yapılması planlanan Konya İnşaat Fuarı için tarih ertelendi.

Konya'da okul inşaatında göçük!

Konya'da Meram ilçesi Hatıp Caddesi'ndeki okul inşaatında kolonlara beton dökme işlemi gerçekleşirken, kalıp çöktü. İşçilerden bazıları kaçarak kurtulurken, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Konya Afşar Barajı'nın inşaatı yüzde 74 bitti!

Devlet Su İşleri (DSİ) Konya 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Afşar Hadimi Barajı ve Göksu Havzası Yamaç Arazilerinin Sulanması İnşaatında incelemelerde bulundu. Yüzde 74’ü tamamlanan Afşar Hadimi Baraj inşaat sahası gezen yetkililer tesisin son durumunu değerlendirdi.

Konya Numune Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Geçtiğimiz yıl 100. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Konya'nın en köklü hastanesi konumunda bulunan Numune Hastanesi’nin yeni bina inşaatı hızla ilerliyor

konya inşaat 2015 projeleri Haberi

konya inşaat 2015 projeleri

KTO Konya Ticaret Odası (KTO), 2015 yılı Mart ayı Konya Ekonomik Göstergeleri Bülteni 'ni yayınladı. KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ekonomik Göstergeleri Bülteni'nde yer alan Konya ekonomisinin Mart ayı verilerini değerlendirdi. Başkan Öztürk, Konya Perakende Güven Endcksi'nin (KOPE), geçen yılın aynı dönemin göre arttığını ifade ederek, "Mart 2015'te TEPE -3,2 değerini alırken, KOPE 4,2 puan değerini aldı. KOPE, geçen yılın aynı dönemine göre 8,8 puan, TEPE ise 3,9 puan yükseldi. KOPE, bir önceki aya göre ise 1,3 puan azaldı. Konya perakendesi. Mart ayında Türkiye genelinden ve AB-28'den daha iyi bir değer aldı. Konya'da perakende sektöründe Mart ayında en iyi performansı 'yiyecek, içecek ve tütün ürünleri' sektörü sergiledi. 


HİZMET SEKTÖRÜ UMUTLU 

Konya Hizmetler Sektörü Güven Endeksi'ni (KOHİZ) değerlendiren Başkan Öztürk, "2015 yılına...